- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.252
- 34
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Düğünden önce balayına çıkacağız da diyebilir maksat değişiklik ve renk olsunGidecek gelecek. Cok guzel gecti, dugun konusmaya başladik diye konu açar.
O evde kanka kanka çay kahve içeceğini düşünmüyorsun değil mi cici kız?kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
O esnada adam evde baska kizladir, konu sahibi villa duvarlarinin arasindan gorur. Yumrugunu isirir, gozleri dolar, tam yerinden dogrulacakken kapi acilir. Oglan belinde havluyla kizi kapidan gecirmektedir. Kiz ince topuklularinin ustunde Beşir'in getirdigi son model siyah arabasina biner. Konu sahibi yerinden dogrulur, ayaklarini yanlara ata ata Hulya Kocyigit kosusuyla villadan uzaklasir.
Ya arkadaşlar kaçırdığınız bi nokta var adam eve çağırmamış ki vanessa araları bozuk diye çat kapı gidiyor, kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıttığı için kapıdan gönderilme eve alınmama ihtimali bana göre daha güçlüÇat kapı gidip önce sarılıp sonra sevişcekler vanesaya göre romantik komedilerde öyle oluyor ya Adam vanesayı tanımayadabilir yürü git yalancı diyedebilir herşey olabilir
Daha ağda ve süslenme işini bitirebildigini sanmıyorum:)sana iceri girebilecegini dusunduren ne? unlu birinin evine gideceksin sozde, kapida guvenlik hopp kardesim nereye diyecek
of merakla bekliyorum lutfen bizi de haberdar et. otobuste misin su an?
+++++
Adam insanca dışarda buluşalım demiş, sapık bir tip değil kiBaştan aşağı saçmalayan taraf Vanessa