Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O evde kanka kanka çay kahve içeceğini düşünmüyorsun değil mi cici kız? Yavrum ciddi diyorum, gitme. Bak o bey gibiler senin gibi kızlar ile iki gün sevişir 3.gün adını unutur. Yapma yavrum harcarlar.

O esnada adam evde baska kizladir, konu sahibi villa duvarlarinin arasindan gorur. Yumrugunu isirir, gozleri dolar, tam yerinden dogrulacakken kapi acilir. Oglan belinde havluyla kizi kapidan gecirmektedir. Kiz ince topuklularinin ustunde Beşir'in getirdigi son model siyah arabasina biner. Konu sahibi yerinden dogrulur, ayaklarini yanlara ata ata Hulya Kocyigit kosusuyla villadan uzaklasir.

VanessaRinki nin bir sonraki konusu

Benim ilk buluşmada evine gittiğim birisi oldu. Mesleğinden o güveni almıştım sözde, şimdi düşününce über saçma geliyor. Bana zarar da verebilirdi, çekip silahıyla vuradabilirdi. Bilemezdim bunu.

Ayrıca kahve içmeye diye gittim ama seviştik. Genelde o sözde kahve içme tekliflerinin sonu seksle bitiyor haberin olsun.

Biz o günden sonra sevgili olduk. Çok da güzel bir ilişkimiz olmuştu.

Ama ben şanslıydım. Aynı şeyi yaşayacağını zannetmem.
Cidden anlamıyorum neden güzel bir mekanda buluşmuyorsunuz?

Ya arkadaşlar kaçırdığınız bi nokta var adam eve çağırmamış ki vanessa araları bozuk diye çat kapı gidiyor, kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıttığı için kapıdan gönderilme eve alınmama ihtimali bana göre daha güçlü Çat kapı gidip önce sarılıp sonra sevişcekler vanesaya göre romantik komedilerde öyle oluyor ya Adam vanesayı tanımayadabilir yürü git yalancı diyedebilir herşey olabilir

+++++
Adam insanca dışarda buluşalım demiş, sapık bir tip değil ki Baştan aşağı saçmalayan taraf Vanessa

+++++
Adam insanca dışarda buluşalım demiş, sapık bir tip değil ki Baştan aşağı saçmalayan taraf Vanessa

Tabi canım olayın mokunu çıkardı bi de bıyıklarını alıyor şapşik normalde Recep ivedik gibi mi yaşıyor anlamadım ki, çok sallamak istemiyorum ruh sağlığı bozuktur filan sebebi olmayalım istiyorum ama valla hali hal değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…