-
- Konu Sahibi VanessaRinki
İlk defa yüz yüze geleceğin bir insanın evine mi gideceksin? Nasıl güveniyorsun ki? Öldürmeyeceği ne malum? Satmayacağı ne malum?kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Ama evde takmıyoruz niye sadece dışarıdaki insanlar için alalım ki:)Ayol Maske takiyoz diye bende salmistim kışin puhahahahaha
Ahahaha ünlü değilim, özel üniversitede okumadım falan ama ben bile sadece kafasını gösteren biriyle uzun süreli konuşup da ev adresimi atmam. Ne gerek var ayolBdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansadevrelerim yandı yeminle
Asfghjlfghkl kışin sicak tutuyorAma evde takmıyoruz niye sadece dışarıdaki insanlar için alalım ki:)
Azimli sıçan taşı delermişBdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansadevrelerim yandı yeminle
Vannessa wantedVanessa gittin mi ne yaptın?
Valla yok oldu gitti gelmek de bilmiyorVannessa wanted
Sen kimlen buluşucanKonu sahibinin sayesinde kas , biyik yoldum mis pamuk oldum jsjshshs
Allah razi olsun haci
KendimlenSen kimlen buluşucan
Ben de ben deKonu sahibinin sayesinde kas , biyik yoldum mis pamuk oldum jsjshshs
Allah razi olsun haci
Mantıklıymis. Maske yeterince sıcak tutuyor aslında ama maskeleri çıkarırsak inşallah kışa-pek sanmıyorum ama- deneriz.Asfghjlfghkl kışin sicak tutuyor
Bu arada ben de saldım ama benim kıllar sarı ya. Yuzumdekiler de sarı hep siyah olsun isterim. Onun dışında kıl salınır 7/24 kilsiz gezelim gibi iddiam yok hatta bunu kadınlara saldırı görürüm ama bıyık çok dikkat çekiyor ya hele makyaj vs yapıldıysa.Ayol Maske takiyoz diye bende salmistim kışin puhahahahaha
Vanessa bari gitmeden birimize iletişim numarası falan vereydivanessa hu huuuuuuuu