- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.144
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hic birimizi begenmez artik, unlu birine gelin olacagi icin.Gidecek gelecek. Cok guzel gecti, dugun konusmaya başladik diye konu açar.
Yok artık mevzu sadece kaş bıyıksa iyi yani. Nasıl bi cesaretkızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Bulursa konuşurGidecek gelecek. Cok guzel gecti, dugun konusmaya başladik diye konu açar.
Hic tanimadigin bir insanin evine gidecek kadar kendine guveniyorsun oyle mi? Kendi kendine kasiniyosun resmen.Ayrica tartistin diye sen niye gidiyosun adakin erkek misin sen.En basindan adamlara bu tavizi verip sonrasinda arsa cikmis egosuyla ugrasiliyor. Su hayatta bisey ogrendiysem oda kimseye yaranmak icin ugrasmiycaksin.Mantigini nerde biraktin yakızlar ben artık dayanamıyorum.
ama ben bekleyemiyorum
Ne bir yılı yav. Bir ay önce arkadaşına ayarlamaya çalışıyordu çocuğu.Konu sahibesi çocuk 1 yıl buluşalım diye yalvarmış resmen kaçmışsın hep. Eee şimdi gidip kapıya dayanayım diyorsunAdam gibi buluş niye ekşın peşindesin?
Adam da gercekten evin ogluysa tabii.Ya arkadaşlar kaçırdığınız bi nokta var adam eve çağırmamış ki vanessa araları bozuk diye çat kapı gidiyor, kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıttığı için kapıdan gönderilme eve alınmama ihtimali bana göre daha güçlüÇat kapı gidip önce sarılıp sonra sevişcekler vanesaya göre romantik komedilerde öyle oluyor ya Adam vanesayı tanımayadabilir yürü git yalancı diyedebilir herşey olabilir
vay be ne yurek yemıs ınsanlar var aramızda.. katıl mı sapık mı ertesı gun basına ne gelcek uyanabılcek mı bellı degıl ask mıskızlar ben artık dayanamıyorum.
ama ben bekleyemiyorum
Kimmiş o çocuk merak ettim lütfen özelden yazınYa bi tahmin vardı burada. Eğer o çocuksa, tatildeymiş. Boşuna gitmese bari.
mehmet aslantugun oglu mu, aman burada ne zaman bi unlu konusu acilsa yazik o cocuga patliyor.Ya bi tahmin vardı burada. Eğer o çocuksa, tatildeymiş. Boşuna gitmese bari.
mehmet aslantugun oglu mu, aman burada ne zaman bi unlu konusu acilsa yazik o cocuga patliyor.ama o degilse bana da soyleyin tahmininizi