Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahshajjh gerçekten kıza bi hayranlık duyuyodum ya. çünkü her şeyi uydurduğunu düşünüyordum. diyordum ya rab bu nasıl bir kafa bulma gücü, sanırım gerçekten yaşıyormuş olanları shgadshabh

Şu devirde platoniğine sevdiğim bey diyen kaç kişi kaldı, ezdirmem vanessamı 🤓😇

bu konu karşıma bir şekilde yeniden çıkınca nedense bu ünlü oğlu araştırmak istedim.
çok bakınmadan ot dergisinin yazarlarına baktım. arattığım 3. yazarın eşi doktordu ve eski bir röportajına göre 3 oğlu vardı o zaman. belki sonradan 4.yü yapmışlardır (vanessa 4 kardeşler diyor ya). eşine de baktığımda pratisyen hekim olduğunu gördüm. çocuklardan ikisi ikizler ve 20 yaşındalar, biri hatta boğaziçi'nde okuyor. çok akıllı çocuklarmış babası da belirtiyor bir röportajında.
neyse babanın ismi murat menteş, çocukların ismini de öğrendim de o kadar da ifşa etmeyim vanessa'yı :d boğaziçi'nde okuyan ikizin tuhaf fakeimsi bi instagram hesabı var bu arada ve o ayarda hesapları takip ediyor, vanessa'nınki olma ihtimali yüksek gibi geldi bana
bu arada bunların hiçbirinin kesinliği yok ve hepsi işsizliğimin bir ürünü
Murat Menteş çok severim kafası çok farklı bir yazar olabilir mi ki

Senin için bazı konu başlıkları buldum, yeni eğlenceli konular..

Sevdiğim Bey ile Lunapark Maceramız
Sevdiğim Bey'e Masaj Yaptım Mı?
Sevdiğim Bey ve Ayıcık
Sevdiğim Bey'in Annesine Tuzak

bu konu karşıma bir şekilde yeniden çıkınca nedense bu ünlü oğlu araştırmak istedim.
çok bakınmadan ot dergisinin yazarlarına baktım. arattığım 3. yazarın eşi doktordu ve eski bir röportajına göre 3 oğlu vardı o zaman. belki sonradan 4.yü yapmışlardır (vanessa 4 kardeşler diyor ya). eşine de baktığımda pratisyen hekim olduğunu gördüm. çocuklardan ikisi ikizler ve 20 yaşındalar, biri hatta boğaziçi'nde okuyor. çok akıllı çocuklarmış babası da belirtiyor bir röportajında.
neyse babanın ismi murat menteş, çocukların ismini de öğrendim de o kadar da ifşa etmeyim vanessa'yı :d boğaziçi'nde okuyan ikizin tuhaf fakeimsi bi instagram hesabı var bu arada ve o ayarda hesapları takip ediyor, vanessa'nınki olma ihtimali yüksek gibi geldi bana
bu arada bunların hiçbirinin kesinliği yok ve hepsi işsizliğimin bir ürünü
Vanessa nin sevdigi bey Bogazicinde mi okuyomus? 😮 bosuna sinav puanlari düsmüyo demek ki 🤔

evine gitmedi ama sadece nette konuştuğu hiç görmediği çocuğun aile hekimi olan annesinin olduğu sağlık ocağından kendine aşı randevusu alıp oraya gitti.kadını sözde birkaç saniye görmüş ama tabii kadın bundan bihaber.ha bu arada annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekmiş ki anne oğluna hesap sorsun oğlanda bunu hatırlasın ve geri dönsün.haa çocuk 25 gündür terketti de konu sahibini bir de bunu yazayım.ilk buluşmaları da lunaparkta olacaktı çocuk buna ayıcık kazanacaktı hatta öpecekti.vanessa şimdi başkalarıyla gidecek onlara ayıcık kazanacak diye ağlıyordu en son sonra banlanmış nedendir
Ahahah bu mesajı okuyunca hakan sabancı'ya musallat olan Aygün hanim geldi direkt aklıma ki daha önce bu konudaki ilk mesajı okuyup yine aynısını yazmışım :KK70: ikidir ayni şeyi düşünüyorum bence bu o :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X