Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
İlk defa yüz yüze geleceğin bir insanın evine mi gideceksin? Nasıl güveniyorsun ki? Öldürmeyeceği ne malum? Satmayacağı ne malum?

Bdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansa😅😂🤣devrelerim yandı yeminle

Bdv de rastladığım en garip olaylardan biri. Adam zengin babası ünlü sadece nette konuşulmuş konu sahibinin sadece kafasını görmüş kilolar itinayla saklanmış. O kadar iyi üniv. Tede okuyan çevresi olan çocuk nette aşk arıyor. Kızımız 30 kilo verince buluşacaktı ama kilolar verilemedi. Kaş bıyık alınıyor . Ayrı şehirlerdelerdi kız oraya gidince nerede kalacak?habersiz mi gidecek? Ya adres yanlışsa. Ya oğlan o evde bahçıvansa😅😂🤣devrelerim yandı yeminle
Ahahaha ünlü değilim, özel üniversitede okumadım falan ama ben bile sadece kafasını gösteren biriyle uzun süreli konuşup da ev adresimi atmam. Ne gerek var ayol 😂

Azimli sıçan taşı delermiş:confused:

Ayol Maske takiyoz diye bende salmistim kışin puhahahahaha
Bu arada ben de saldım ama benim kıllar sarı ya. Yuzumdekiler de sarı hep siyah olsun isterim. Onun dışında kıl salınır 7/24 kilsiz gezelim gibi iddiam yok hatta bunu kadınlara saldırı görürüm ama bıyık çok dikkat çekiyor ya hele makyaj vs yapıldıysa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X