Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayrıca bu çocuk benim hayatımdaki son şans
kime ünlü biriyle flört etme şansı doğar ki
bana talih güldü işte
Çeşme beachlerinden birinde bir akşam tuvaletten çıkarken serdar ortaçla çarpışmıştım. Pardon dedim, sorun yok fıstık deyip belime sarıldı. Bu senin yaşadığından daha çok flört bence en azından kanlı canlı bir ünlü belime sarıldı Benim ünlü biriyle flört şansım da böyle kaçtı işte.

Niye konu açmadın insg da eklesem mi bana fıstık dedi kesin beni beğendi vs vs diye..
Hiç bilmiyon bu işleri sonra flört şansım kaçtı kaçar tabi

Bir Kivanc bir Serdar zaten benim icin, hayatinin sansini depiklemisin gari, yazikzncnx
Sorma sorma. Aynı akşam bi de bengi miydi bengü müydü ona çarpmıştım. Ama o flört olmadığı için önemli değil. Serdarın tayfayı toptan yaralamayayım diye çıkardılar beni oradan

Bay J kuliste bana şarkı soylemisti. Kesin aşık olmuştu bana

Sorma sorma. Aynı akşam bi de bengi miydi bengü müydü ona çarpmıştım. Ama o flört olmadığı için önemli değil. Serdarın tayfayı toptan yaralamayayım diye çıkardılar beni oradan
Gelme kizim Cesme'ye sen, sizin gibiler yuzunden gittim estetik yaptirdim, meme takdirdim kendim kendime, Serdar neden ben dururken sana fistik diyo, kahrolsun bu hayat hdvdvs

Gelme kizim Cesme'ye sen, sizin gibiler yuzunden gittim estetik yaptirdim, meme takdirdim kendim kendime, Serdar neden ben dururken sana fistik diyo, kahrolsun bu hayat hdvdvs
Ahaha gitmiyom artık merak etme. Gidemiyorum daha doğrusu param yetmiyor

20 yaşındaydım ya, şimdi fıstık demez bence. Teyze dikkat etsene der

"Fıstığın mıyım gerçekten " deseymişsin Chloe'nin yerinde sen olabilirdin, kader işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…