- 21 Nisan 2015
- 3.165
- 9.601
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Alınıyor. Başka semtten bile alabiliyorsunuz. Ama aşının aşk mevzuuyla alakasını çözemiyorum halaAtıyorsun bari destekli at be kuşum. Kendi aile hekiminden başkasına randevu alamazsın aynı il sınırları içinde.
Yok donmedi, az once tv de kk klubundeki haset ve kiskanc kadinlar icin es ailesiyle birlikte canli yayin duzenlediler.konu sahibi dönebildi mi
Çeşme beachlerinden birinde bir akşam tuvaletten çıkarken serdar ortaçla çarpışmıştım. Pardon dedim, sorun yok fıstık deyip belime sarıldı. Bu senin yaşadığından daha çok flört benceayrıca bu çocuk benim hayatımdaki son şans
kime ünlü biriyle flört etme şansı doğar ki
bana talih güldü işte
Çeşme beachlerinden birinde bir akşam tuvaletten çıkarken serdar ortaçla çarpışmıştım. Pardon dedim, sorun yok fıstık deyip belime sarıldı. Bu senin yaşadığından daha çok flört benceen azından kanlı canlı bir ünlü belime sarıldı Benim ünlü biriyle flört şansım da böyle kaçtı işte.
15 sene önceydi. Kk’yı bilmiyordum o zaman. Bilsem kaçırır mıydım dalyan gibi serdarıNiye konu açmadın insg da eklesem mi bana fıstık dedi kesin beni beğendi vs vs diye..
Hiç bilmiyon bu işleri sonra flört şansım kaçtı kaçar tabi
Bir Kivanc bir Serdar zaten benim icin, hayatinin sansini depiklemisin gari, yazikzncnx15 sene önceydi. Kk’yı bilmiyordum o zaman. Bilsem kaçırır mıydım dalyan gibi serdarı
Kahkaha attımAşıdan bahsediyor beybi fanfinfonun ikinci dozu değil
Sorma sorma. Aynı akşam bi de bengi miydi bengü müydü ona çarpmıştım. Ama o flört olmadığı için önemli değil. Serdarın tayfayı toptan yaralamayayım diye çıkardılar beni oradanBir Kivanc bir Serdar zaten benim icin, hayatinin sansini depiklemisin gari, yazikzncnx
Bay J kuliste bana şarkı soylemisti. Kesin aşık olmuştu banaÇeşme beachlerinden birinde bir akşam tuvaletten çıkarken serdar ortaçla çarpışmıştım. Pardon dedim, sorun yok fıstık deyip belime sarıldı. Bu senin yaşadığından daha çok flört benceen azından kanlı canlı bir ünlü belime sarıldı Benim ünlü biriyle flört şansım da böyle kaçtı işte.
sonuç ne merak ettim ?ben kaynanamı göremez miyim şimdi
belki beni orada beğenip oğluna
İnanmıyoroooom. Sen benden daha beter tepmişsin talibini. Hangi şarkıyı söylemişti orası önemli ama.Bay J kuliste bana şarkı soylemisti. Kesin aşık olmuştu bana
Dalyan asdhjfgjhdgf15 sene önceydi. Kk’yı bilmiyordum o zaman. Bilsem kaçırır mıydım dalyan gibi serdarı
Gelme kizim Cesme'ye sen, sizin gibiler yuzunden gittim estetik yaptirdim, meme takdirdim kendim kendime, Serdar neden ben dururken sana fistik diyo, kahrolsun bu hayat hdvdvsSorma sorma. Aynı akşam bi de bengi miydi bengü müydü ona çarpmıştım. Ama o flört olmadığı için önemli değil. Serdarın tayfayı toptan yaralamayayım diye çıkardılar beni oradan
Kaynanası (!) aşı yaparken babaanne oluyorsun kayniş demiş.sonuç ne merak ettim ?
Ahaha gitmiyom artık merak etme. Gidemiyorum daha doğrusuGelme kizim Cesme'ye sen, sizin gibiler yuzunden gittim estetik yaptirdim, meme takdirdim kendim kendime, Serdar neden ben dururken sana fistik diyo, kahrolsun bu hayat hdvdvs
Ay o kendine baksin paçozAhaha gitmiyom artık merak etme. Gidemiyorum daha doğrusuparam yetmiyor
20 yaşındaydım ya, şimdi fıstık demez bence. Teyze dikkat etsene der
Çeşme beachlerinden birinde bir akşam tuvaletten çıkarken serdar ortaçla çarpışmıştım. Pardon dedim, sorun yok fıstık deyip belime sarıldı. Bu senin yaşadığından daha çok flört benceen azından kanlı canlı bir ünlü belime sarıldı Benim ünlü biriyle flört şansım da böyle kaçtı işte.