Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay hanımlar yorumlarınızı okudum ve çok iyilerdi.
öncelikle bu ünlü bey öyle sabancı falan değil bir dergide yazar babası yani edebiyatçı.
O zaman ben kesin tanirim az ipucu versene

Bir de babası yazar olan adama sevdigim bey diye hitap etmek cidden çok orijinal bir yaklaşım. babası bu hitabı duysa "edebiyat" çizgisinden baya kayar

Anne değil baba ünlüymüş yazarmıymış neymiş hepimiz tanırmışız. Annenin başına bir şey gelmese bari. Korku filmi gibi kız. Gece 4 de de evinin önüne gldeceğim habersiz diye hazırlanıyordu geçenki konusunda. Erkek başımla bile korkardım valla ben

Şimdi bunlar sosyetik zengin bi aile değil miydi? İş adamıyla felan evlenmiş bi aile hekimi var mı acaba? Bence o kadar zengin biriyle evlense sağlık ocağında hekimlik falan yapmaz kadın yav. Şahsen ben yapmam

Ne yapıcak kız peki, asistan hekimken zengin herifle evlenince bir anda upgrade yaşayıp beyin cerrahı mı olacak

Ne yapıcak kız peki, asistan hekimken zengin herifle evlenince bir anda upgrade yaşayıp beyin cerrahı mı olacak
Çok zengin adamların öğretmenlik yapan eşlerini gördüm ben. İşe jeep le geliyorlar. Konu sahibinin müstakbel annesi de öyle olabilir kendi kişiliği için yapıyordur aile hekimliğini. Ama gelin adayını bir tanısa değil şehir ülke değiştirir

Aaa tabi. Yoksa sosyetik zenginden saymam.
Beraber zayıflayacaktık erkeklerden uzak duracaktı netten sevgili bulmayacaktı bir süre. Ben 2 kilo verdim vanessa. Sen ne durumdasın?1 de kitap bitirdim sen de dil öğrenmeye başlayacaktın ne işin var sevdiğin beyin anasının yanında?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…