- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Evlenmiycen mi yani?ama beni terk eden oydu.
ben ona halledebiliriz sorunlarımızı dedim
uzaklaştırdın beni kedninden dedi anlayıp dinlemeden gitti.
artık giden birine kal demenin manası ne
Spermleri mail mi atti?oğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
ama eve gidince annesi kesin benden bahseder o zaman ve kendimi hatırlatmış olurum
Ara ikizlere takke de kapa suratina, subluminal mesaj vervar numarası falan ama beni terk eden birine ne diyebilirim ki*
ama takipten çıkmıyor asla
madem terk mettin neden hala takiptesin
Ahssh ay sunu okuyup okuyup gülüyorum ya. Yazik valla umarim feyksindir.oğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
ama eve gidince annesi kesin benden bahseder o zaman ve kendimi hatırlatmış olurum
çok iyi bir fikir.netten tanıştık kafamdan başka yerimi kilolarımı hiç görmedi ve bir kere bile olsa buluşmadık deme sakın ama.bu işin sonu nikah masası.tebrikler şimdidenoğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
maşallah çocuğa ailesi zengin ve ünlü ama bak çocuk aklı başında ve zeki.bu çocuk bana hep sevdiğini söylüyordu.
bir de daha önce hiç sevgilisi olmamış
sürekli ders çalışıyor zaten dereceyle girdi okuluna.
Vanessa ya seni seviyorum dedigi an ben anladim zaten akli basi da ve zeki oldugunumaşallah çocuğa ailesi zengin ve ünlü ama bak çocuk aklı başında ve zeki.
Ben daha gec idrak ettim. Ne zaman ki Japonya'ya tasinma plani yapiyorduk dedi, dedim iste gelecegi dusunen ongorulu ve hedefleri olan bir bey. Iki cocuk, tam aile babasi.Vanessa ya seni seviyorum dedigi an ben anladim zaten akli basi da ve zeki oldugunu
hepsini anladım da çocuğun annesine neden hamileyim oğlunuzdan diyecek orasını anlamadım işte.netten hamile kalınıyor mu?teknoloji o kadar ilerledi mi?Vanessa ya seni seviyorum dedigi an ben anladim zaten akli basi da ve zeki oldugunu
Annesine hamileyim derse annesi aksam eve gittiginde "Muhittin bir kizi hamile birakmisin oglusum yapma boyle seyler" diyecek. Oglanin aklına da konu sahibi gelecek. Kendini hatirlarmis olacak. Sen de bir seyden anlamıyorsun.hepsini anladım da çocuğun annesine neden hamileyim oğlunuzdan diyecek orasını anlamadım işte.netten hamile kalınıyor mu?teknoloji o kadar ilerledi mi?
Oglundan hamileyim aşi yaptirsam zarari olur mu ikizlere diyebilir mesela, torunlarina zarar vermeye mi calisiyosun pislik kaynana diyip alip aşiyi doktorun bi yerine de saplayabilir, secenek cok, ama niye kadina hamileyim oglundan diycek o kismi ben de cozemedim henuzhepsini anladım da çocuğun annesine neden hamileyim oğlunuzdan diyecek orasını anlamadım işte.netten hamile kalınıyor mu?teknoloji o kadar ilerledi mi?
Ay cok guzeller, allah anali babali buyutsun insallah, Vanessa sana mi benziyo bunlar, hard disk'e mi benziyo, kime benziyo?Vanessa kuzum doğurdum desene, ikizleri doğurdum de, direk meşaz at boy frendine fotoğraflarıyla beraber:
Eki Görüntüle 2892649
Ay bu ben anaokulundayken herkeste vardı, bana neden alınmamıştı o zaman bilmiyorum travmam canlandı yineVanessa kuzum doğurdum desene, ikizleri doğurdum de, direk meşaz at boy frendine fotoğraflarıyla beraber:
Eki Görüntüle 2892649
yaa kızgınım aybush.20 sinde toy bir kıza yardım edeyim yanlışından döndüreyim dedim ama o aklımızla alay ediyor.yönetime bildireceğim kendisini sizlerde yapın valla.