- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ya son durum nedir meraktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akılsız başım işte. O zamanlar vanessanın aklı bende olsaydı şimdi Serdardan bebem vardı"Fıstığın mıyım gerçekten " deseymişsin Chloe'nin yerinde sen olabilirdin, kader işte.
Nafaka cepte oohAkılsız başım işte. O zamanlar vanessanın aklı bende olsaydı şimdi Serdardan bebem vardı
My Way'i soylemisti iki gozumun cicegiİnanmıyoroooom. Sen benden daha beter tepmişsin talibini. Hangi şarkıyı söylemişti orası önemli ama.
2000’lerin şeyması olurdum belkiNafaka cepte ooh
Oooo.2000’lerin şeyması olurdum belki
Ahaha gitmiyom artık merak etme. Gidemiyorum daha doğrusu param yetmiyor
20 yaşındaydım ya, şimdi fıstık demez bence. Teyze dikkat etsene der
30 yaş üstüne bakmıyordur o bence kendi yaşına bakmadanKendide amca oldu diyebilir bence sen bi kendini hatırlat ne olur ne olmaz
20 sene önce wc çıkışı diye yaz dm den
Cesme'deki o geceyi hic unutmadim desin ahshshKendide amca oldu diyebilir bence sen bi kendini hatırlat ne olur ne olmaz
20 sene önce wc çıkışı diye yaz dm den
Belime sarıldığında tüm vücudum heyecandan titremişti.Cesme'deki o geceyi hic unutmadim desin ahshsh
Ünlü aile hekimi derken acaba "ünlü" sifati aileyi mi niteliyor?Aslında ben ünlü aile hekimini daha çok merak ediyorum. Hem zengin hem ünlü aileydi ya, sosyetik aile hekimi var mı? Benim bey de hekim ama hiç sosyetik ve ünlü değil. Ha hastası olan teyzeler arasında biraz ünlü, o kadar :/
Ünlü neydi babası? Ekonomist miydi gazeteci miydi neydi?Ünlü aile hekimi derken acaba "ünlü" sifati aileyi mi niteliyor?
Hayatın yalankızlar bu çocuğun annesi doktor
ve yarın için aşı randevusu aldım annesinden.
o kadar heyecanlıyım ki
randevu aldığıma hala inanamıyorum
ya ağzımdan bir şey kaçırırsam
Ünlü aile hekimi derken acaba "ünlü" sifati aileyi mi niteliyor?
Senaryo üzerinde çalışıyor bekle canım ilham gelsinYa son durum nedir meraktayım
Yok o kadar sosyetik zengin degillermis. Sonra guncelleme yapti ailenin maddi durumu hakkindaŞimdi bunlar sosyetik zengin bi aile değil miydi? İş adamıyla felan evlenmiş bi aile hekimi var mı acaba? Bence o kadar zengin biriyle evlense sağlık ocağında hekimlik falan yapmaz kadın yav. Şahsen ben yapmam
Anca beline geliyodur zatenBelime sarıldığında tüm vücudum heyecandan titremişti.
Ünlü neydi babası? Ekonomist miydi gazeteci miydi neydi?