Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ara ara inandım da çocuğun varlığına.hatta seviyor yazık diye üzüldüm de.ama hamileyim çocuktan diyeceğim annesine yazınca ben de kayış koptu.kandırılıyor sanıyordum kandırılan benim sanırım.

Kiz elleme, cok egleniyorum ben Vanessa'nin konularinda, karni fiyonklu hamile kadar olmasa da, ay adini gene unuttum

Kiz elleme, cok egleniyorum ben Vanessa'nin konularinda, karni fiyonklu hamile kadar olmasa da, ay adini gene unuttum
yok ben son yazdığını okuyunca eğlenmiyorum.ağır sorunları olduğunu düşünüyorum.netten konuştuğu hiç buluşmadığı sonra terkedildiği sonra da aşı için doktor annesini araştırıp bulup ondan randevu aldığı yetmezmiş gibi kadına oğlundan hamileyim diyeceği bir üyenin ne işi var bdv de

Ahahaha hah Hamilemiymiş

Konu sahibi üşenmedim 34 sayfayı okudum, hiç mi çevrende akıllı biri yok merak ediyorum ?

Senden ayrılan birinin annesine kadar gitmeyi düşünüyorsun bir bahaneyle, yazdıkların sağlıklı bir psikolojiden inanılmaz ölçüde uzaktan yazılmış. Senin gibi vakaların sonu eğer tedavi görmezsen saplantı olacaktır emin ol.

Bu nedir, tacizdir. Fiksasyondur. Bunu bir erkek yapsa ortalığı ayağa kaldırırız. Acil olarak psikolojik destek almalısın hem kendin hem de takıntı yaptığın çocuk için. Acil. (eğer bunları uyduruyorsan durum daha kötü)

aynen 2 taraflı da çok kötü durumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…