- 10 Ekim 2014
- 31.534
- 141.016
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ay bu ben anaokulundayken herkeste vardı, bana neden alınmamıştı o zaman bilmiyorum travmam canlandı yine
Diyorum sana papikçi diye inanmıyorsun banayaa kızgınım aybush.20 sinde toy bir kıza yardım edeyim yanlışından döndüreyim dedim ama o aklımızla alay ediyor.yönetime bildireceğim kendisini sizlerde yapın valla.
Kiz elleme, cok egleniyorum ben Vanessa'nin konularinda, karni fiyonklu hamile kadar olmasa da, ay adini gene unuttumara ara inandım da çocuğun varlığına.hatta seviyor yazık diye üzüldüm de.ama hamileyim çocuktan diyeceğim annesine yazınca ben de kayış koptu.kandırılıyor sanıyordum kandırılan benim sanırım.
Karnı nasıl fiyonlu oluyormuş onu anlamadımKiz elleme, cok egleniyorum ben Vanessa'nin konularinda, karni fiyonklu hamile kadar olmasa da, ay adini gene unuttum
Gözlerini kaynanaya belirtip kosup yataga atliyo falan, Cavidan miydi ole biseydiKarnı nasıl fiyonlu oluyormuş onu anlamadım
yok ben son yazdığını okuyunca eğlenmiyorum.ağır sorunları olduğunu düşünüyorum.netten konuştuğu hiç buluşmadığı sonra terkedildiği sonra da aşı için doktor annesini araştırıp bulup ondan randevu aldığı yetmezmiş gibi kadına oğlundan hamileyim diyeceği bir üyenin ne işi var bdv deKiz elleme, cok egleniyorum ben Vanessa'nin konularinda, karni fiyonklu hamile kadar olmasa da, ay adini gene unuttum
Tövbe kaynanasına mı halleniyor yoksaGözlerini kaynanaya belirtip kosup yataga atliyo falan, Cavidan miydi ole biseydi
Ahahaha hahyok ben son yazdığını okuyunca eğlenmiyorum.ağır sorunları olduğunu düşünüyorum.netten konuştuğu hiç buluşmadığı sonra terkedildiği sonra da aşı için doktor annesini araştırıp bulup ondan randevu aldığı yetmezmiş gibi kadına oğlundan hamileyim diyeceği bir üyenin ne işi var bdv de
ne bileyim kadına öyle diyecekmiş ki kadın da evde oğluna hesap sorsun böylece de oğlan bunun varlığını hatırlayacakmış.evlerden ırakkk bir genç bu vanessaAhahaha hahHamilemiymiş
aynen 2 taraflı da çok kötü durumu.Konu sahibi üşenmedim 34 sayfayı okudum, hiç mi çevrende akıllı biri yok merak ediyorum ?
Senden ayrılan birinin annesine kadar gitmeyi düşünüyorsun bir bahaneyle, yazdıkların sağlıklı bir psikolojiden uzakta yazılmış.
Bu nedir, tacizdir. Fiksasyondur. Bunu bir erkek yapsa ortalığı ayağa kaldırırız. Acil olarak psikolojik destek almalısın hem kendin hem de takıntı yaptığın çocuk için. Acil. (eğer bunları uyduruyorsan durum daha kötü)
Ahahaha hah fake bir konu daha demekki... Çocuk iştene bileyim kadına öyle diyecekmiş ki kadın da evde oğluna hesap sorsun böylece de oğlan bunun varlığını hatırlayacakmış.evlerden ırakkk bir genç bu vanessa
ilk defa açmıyor ki bu kaçıncı konusu.allah akıl fikir versinAhahaha hah fake bir konu daha demekki... Çocuk işte
ilk defa açmıyor ki bu kaçıncı konusu.allah akıl fikir versin
Oglan bunun varligini hatirlayip, 155 polis imdat, ordan da bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarini arar muhtemelenne bileyim kadına öyle diyecekmiş ki kadın da evde oğluna hesap sorsun böylece de oğlan bunun varlığını hatırlayacakmış.evlerden ırakkk bir genç bu vanessa
Oramakomaburamako deseydin sende cevap olarakbiz onunla japonyaya taşınacaktık birlikte
2 çocuk yapacaktık
bu haylleri şimdi o başkasıyla gerçekleştirecek
Totosuyla gülmüştür bence talih sanaayrıca bu çocuk benim hayatımdaki son şans
kime ünlü biriyle flört etme şansı doğar ki
bana talih güldü işte