Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
ama eve gidince annesi kesin benden bahseder o zaman ve kendimi hatırlatmış olurum
çok iyi bir fikir.netten tanıştık kafamdan başka yerimi kilolarımı hiç görmedi ve bir kere bile olsa buluşmadık deme sakın ama.bu işin sonu nikah masası.tebrikler şimdiden

hepsini anladım da çocuğun annesine neden hamileyim oğlunuzdan diyecek orasını anlamadım işte.netten hamile kalınıyor mu?teknoloji o kadar ilerledi mi?
Annesine hamileyim derse annesi aksam eve gittiginde "Muhittin bir kizi hamile birakmisin oglusum yapma boyle seyler" diyecek. Oglanin aklına da konu sahibi gelecek. Kendini hatirlarmis olacak. Sen de bir seyden anlamıyorsun.

hepsini anladım da çocuğun annesine neden hamileyim oğlunuzdan diyecek orasını anlamadım işte.netten hamile kalınıyor mu?teknoloji o kadar ilerledi mi?
Oglundan hamileyim aşi yaptirsam zarari olur mu ikizlere diyebilir mesela, torunlarina zarar vermeye mi calisiyosun pislik kaynana diyip alip aşiyi doktorun bi yerine de saplayabilir, secenek cok, ama niye kadina hamileyim oglundan diycek o kismi ben de cozemedim henuz

oğlunuzdan hamileyim desem çok mu abartı olur?
ama eve gidince annesi kesin benden bahseder o zaman ve kendimi hatırlatmış olurum

Vanessa kuzum doğurdum desene, ikizleri doğurdum de, direk meşaz at boy frendine fotoğraflarıyla beraber:
E4KHTJ3WEAMQp7D.jpg

ben cidden bu vanessa rinkiyi çözemedim.amacı ne bu saçmalıkları neden yazıyor?hiç görmediği bir çocuktan hamileyim diye annesine söylemek nasıl bir akıl tutulmasıdır nasıl bir psikolojidir?ha bizlerle eğleniyorsa o zaman da neden müdahale edilmiyor.geçenlerde ben kendisine inandım bırak bu net ilişkilerini derslerine odaklan dil öğren kilo ver ben de yardımcı olurum dedim.kandırılmasın istedim.ama sanırım asıl kandırılan da bizleriz.yazıkk.vanessa rinki gerçekten yazıkk .vazgeç artıkk yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X