Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
var numarası falan ama beni terk eden birine ne diyebilirim ki*
ama takipten çıkmıyor asla
madem terk mettin neden hala takiptesin

var numarası falan ama beni terk eden birine ne diyebilirim ki*
ama takipten çıkmıyor asla
madem terk mettin neden hala takiptesin
Ay cunku takipten cikmak karsidakine kendini onemli hissettiriyor. Vay hemen cikti goruyor musun triplerine giriyor.
Benim de oyle biten flortlerim veya bir randevudan sonra görüşmedigim insanlar var instada. Gelir gelmez cikarmak ayip olur dedim, sonra unuttum üşendim, oylece duruyorlar ahshs

kafam karıştı hanımlar
birisi yaz diğeri yazma diyor
ya geçen gün bir anket açtım storimde
o da en sevdiği meyveyi işaretlemiş.
ama sevmediği bir kızı neden takibe devam etsin ki

dursunlar tabiki.önemli hissetmesinler kendilerini.ama vanessanın durumu bambaşka.kocaman adımlar atmalı böyle üzüleceğine.yarın telefonla aramalı aşkını söylemeli .böyle bir aşk bitmemeli sessizce

kafam karıştı hanımlar
birisi yaz diğeri yazma diyor
ya geçen gün bir anket açtım storimde
o da en sevdiği meyveyi işaretlemiş.

ama sevmediği bir kızı neden takibe devam etsin ki
Valla benim iki yil once bir kere gorustugum adam duruyor hala. Cunku cikaracak kadar onemsemiyorum. Dursun napim diyorum. Sizinki de boyledir demiyorum ama illa bir anlami olmasi sart degil. Eger altindan bir sey cikmazsa sasirmayin.

Valla benim iki yil once bir kere gorustugum adam duruyor hala. Cunku cikaracak kadar onemsemiyorum. Dursun napim diyorum. Sizinki de boyledir demiyorum ama illa bir anlami olmasi sart degil. Eger altindan bir sey cikmazsa sasirmayin.
ben bu aşka inandım valla.sonsuzzz destekliyorummm.peşinden koşmalı ilerde pişman olmamak için.kaç yaşıma geldim böyle bir aşk böyle duygular görmedimm

dursunlar tabiki.önemli hissetmesinler kendilerini.ama vanessanın durumu bambaşka.kocaman adımlar atmalı böyle üzüleceğine.yarın telefonla aramalı aşkını söylemeli .böyle bir aşk bitmemeli sessizce
Boyle bir ask diyorsunuz da kapanma doneminde bir ay yazismislar. Olay bu. Cocuk gorusmek istemis, vanessa bir ay sonraya randevu vermis cocuga. Ortada flort varken vanessa tripleriyle bezdirmis, cocuk da gitmis. Oyle bir ask mesk yok yani.

Ha ama evet kendini yiyeceğine, sapik gibi kapisina dikilmeyi planlayacagina, anasina asi olmayi hesaplayacagina dogru duzgun konusup halletmeli bence de.

vanessa heyecanlı mısın annesini göreceğin için?sevgilinle aynı gözlere aynı bakışlara sahiptir belki de.heyy gidi gençlikkk heyyy.sevimli heyecanlar bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…