- 3 Nisan 2014
- 36.031
- 146.693
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ben de ikinci dozu olabiliyorum şu an. Aşı hakkı var yani.
Gelinlik elbette. Soruya bak.
kısa elbisem varVanessaRinki hazrılık yapıyor musun?malum yarın müstakbel eşinin müstakbel annesiyle tanışacaksın.ne giyeceksin düşündün mü?
Anamı karıştırmasın kimse!!11!!
2. doz tarihleriniz nasıl aynı olur?ister 2 gün sonra ister 1 hafta sonra olur çocuk.Bu arada maskeyi virüsten korunmak için takıyoruz bizler tanınmamak için değilkısa elbisem var
randevum 11de
ama ben her ihitmale karşı tanınmamak için gözlüğümü maskemi da takacağım.
ayrıca bu çocukla biz aynı gün aşı olduk.
yani 2.doz tarihlerimiz de aynı
zaten aşıyı da annesinin yanında olur o
umarım yarın karşılaşmam
O kadar düşüş senaryosundan sonra ağda yapıyor tabiki
kısa elbisem var
randevum 11de
ama ben her ihitmale karşı tanınmamak için gözlüğümü maskemi da takacağım.
ayrıca bu çocukla biz aynı gün aşı olduk.
yani 2.doz tarihlerimiz de aynı
zaten aşıyı da annesinin yanında olur o
umarım yarın karşılaşmam
Suluman goren Hurrem düşüşü, anladim onu.Hayır hayır demez öyle, hoşlaştığı bey mikemmel ve de kibar entellektüyel ve ailesi de öyle ayrıca ünlü; tam bir kraliyet hanfendisi düşüşü olacak ve anne daktır gelinine ilk görüşte aşık olacak. Narin Vanessam, sadrazamın sol premsesi.
ee niye terketti seni o zaman bu çocuk?bak ne kadar da seviyormuş senibiz onunla japonyaya taşınacaktık birlikte
2 çocuk yapacaktık
bu haylleri şimdi o başkasıyla gerçekleştirecek
biz onunla japonyaya taşınacaktık birlikte
2 çocuk yapacaktık
Ben de ettim annem. Supermanli donuna kadar gordum. Boyum göğe ermedi, gördüğün gibi hala bekarim ahshsayrıca bu çocuk benim hayatımdaki son şans
kime ünlü biriyle flört etme şansı doğar ki
bana talih güldü işte
ona sürekli sen beni sevmiyorsun diyordumee niye terketti seni o zaman bu çocuk?bak ne kadar da seviyormuş seni
ee tekrar irtibata geç özürler dile sensiz olamam de.annesine de kek falan mı götürsen acaba giderken?ona sürekli sen beni sevmiyorsun diyordum
gerçekte tanısan beni sevmezsin vs. diye diye çocuğun başının etini yedim
o da en sonunda vazgeçti
ama beni terk eden oydu.ee tekrar irtibata geç özürler dile sensiz olamam de.annesine de kek falan mı götürsen acaba giderken?
biz onunla japonyaya taşınacaktık birlikte
2 çocuk yapacaktık
aynı yaşta mıydınız çocukla?telefon nosu falan yok mu sende?evine gidecektin bi ara.dışarda buluşalım de çocuğa senle konuşmak istiyorum de.tüm duygularını anlatt akıt zehrini içindeki.böyle yaşanmazzama beni terk eden oydu.
ben ona halledebiliriz sorunlarımızı dedim
uzaklaştırdın beni kedninden dedi anlayıp dinlemeden gitti.
artık giden birine kal demenin manası ne
Gidene kal demenin manasi yok ama karsilasiriz diye anasina aşı randevusu almak cok manali ahshshama beni terk eden oydu.
ben ona halledebiliriz sorunlarımızı dedim
uzaklaştırdın beni kedninden dedi anlayıp dinlemeden gitti.
artık giden birine kal demenin manası ne
biraz ciddi olalım lütfen.konu sahibi çok üzgünnÇocuklarınızın isimleri ne olacaktı? Onları da söyle, merak ettim.
İçimi parçalıyorsun Vanessa çogüzülüyorum sana dertli yavrucağım, ince hastalığa yakalanacaksın balım bu aşk acısına. : (
Aa aklıma bi fikir geldi; anne daktıra gitsene ince hastalık olup? Oha çok iyi fikir, gidip öhü öhü yap. Sizde bi şey yok derse ısrar et "Belki çok incedir görünmüyordur mikrospoklan da bakın" de.