- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Bir 3.kişide olabilir yanisii adam kart horoz sonuçta.Adama bak harem kurmuş.
Bir karısıyla sevişiyor bir metresiyle.
Ama ikisinin arasında seçim yapması gerekse karısını seçip metresin totosuna tekmeyi basar. Metres de kalır öyle bir başına.
Hiçbir zaman bir erkeğin tek tercihi olamayacağını bildiğinden en azından ikinci tercih olayım modunda, evli adam buldu mu yapışıp bırakmıyor.
Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
Hatanızı kabul mu ediyorsunuz? Pardon ? Hatasını kabul eden insan adamla öğrendiği andan itibaren tek kelime konuşmaz ve dayar döşer evli olduğu halde gencecik kızla ne diye kırıştırdığının hesabını sorar.Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Dünya senin hatrına dönüyorGörmedim ama bir ihtimal.
Tam olarak öyleSiz konu sahibinin ikinci hesabı mısınız? İtham etmiyorum da araştırılsa iyi olur diye düşünüyorum.
Mune
Yoksa konu sahibi sizin 2. Üyeliğiniz mi ?Karsilikli hakaret dinlicek degiliz burda
Bana da öyle geldi. Direk savunmaya geçti ve aynı hakaretleri yazıyorSiz konu sahibinin ikinci hesabı mısınız? İtham etmiyorum da araştırılsa iyi olur diye düşünüyorum.
Mune
Bir şey daha diyeyim asik oldum diyorsun zaten bunun iyi yanı yok da hadi diyelim cahillikten yapıyorsun burada gelip yine aynı varoslukla yaziyorsun. Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum diyorusn ne diyelim ayrıl mi? Zaten yapman gereken o. Kollarina geri donuyormussun. Dön dön. O adam sana tekme vuracak başka yolu yok bu işin. O zaman da döneceksinHosgeldin sende
Hep ayni bahaneYoksa konu sahibi sizin 2. Üyeliğiniz mi ?
Metresi savunan tek kişi sizsiniz insan acaba mi demeden geçemiyor
Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
Bana da öyle geldi. Direk savunmaya geçti ve aynı hakaretleri yazıyor
Dikkat edin kocalarımızın kucağına oturacakmışİnsan bari çaktırmamak için azıcık değiştirir
Onca şey var benim ayna ya bak demem konu sahibine dokunmadı bu arkadaşa dokundu değişikO kişi de metres savunuyor. Bilemedim yaniğğğğ
E zorunuza gidiyo yorumlar bariz, neyse siz metres savunmaya devam edinHep ayni bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?