• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ben ona baglaninca evli oldugunu söyledi diyorsun. Bak o kendisini nasil saglama aliyor. Benim evli adamla isim olmaz diyemiyor musun? Kusura bakma ne sen Leylasin ne de adam Mecnun, sadece cikar iliskisi. Umarim bunu hakaret olarak degil, gözünü acman icin kkullanirshakkis

Yoksa konu sahibi sizin 2. Üyeliğiniz mi ?
Metresi savunan tek kişi sizsiniz insan acaba mi demeden geçemiyor :KK45:
Yaaa bana baksana sen işiniz gücünüz yok mu sabahtan beri böyle saçma başlığa sırf hakaret etmek için cevap yazıyorsunuz ne boş insanlarsiniz siz ?
İnsanın ailesi falan işi olmaz mı ?
Benim bu hesabı kurma amacım bok içindeyim bu boktan kurtulmak peki ya sizler niye gece gündüz burda takiliyorsunuz ?
Cidden ananiz babanız yok mu ? Veya aileniz hayret ediyorum böyle vakit öldürenlere

Çok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Çok utangaç ve sessiz bir kızdım asla sevgili yapmadım ayıp olur diye sonra şiddete uğradım , ailemden sevgisizlik gördüm bazı sebeplerden dolayı bazı olaylar oldu haksız yere beni suçladılar bende hayatımı mahvedip bu adamla oldum en azından yalan olsa bile bana sevgi veriyordu .
Reel hayatım aşırı sıkıntılı ve mutsuz yalan dünyamı özlediğim için her seferinde o adama koşuyorum çok yalnızım
Onun sana verdigi sevgi degil. Bunu anla ilk once. Bak seviyorum demek, yaninda yatip kalkmak, cicek bocek bunlar sevgi belirtisi degil. Sen onun yuvasini yikip onunla evlensen bile sana da ayni şeyi yapar. Yapacagin şey numarasini silmek engellemek, asla o olan ortamlara gitmemek. Sence aşk acisi çeken birtek senmisin? Bizler de az çok çekdik. Hayati boyle kabul et. Şimdi yalnizligini onunla giderirsen ileride daha da yalniz kalacaksin ve olan senin geçip giden yillarina olacak. O yine birini bulacak eşini aldatan insana nasil guvenirsin, nasil ona siginirsin. Içinde Aldatma duygusu barindiran birisi asla yerinde duramaz. Senden bikar başkasina koşar. Belki de vardir. Nasil ki eşinin senden haberi yok, belki senin de onun hayatindaki başka kadinlardan haberin yok. Asla olmaz deme. Olur hem de bal gibi olur. Sen bu hikeyeye devam edersen ya onun yuvasini yikip birlikde olucaksin ki en kotu ve en igrenç senaryo budur. Hayatin boyunca ah alacaksin ve hayatin boyunca acaba beni de aldatir mi diyerek korkacaksin. Ya devam edeceksin onun eşinin hicbirşeyden haberi olmadan. Bu da seni insan yapmaz. Zamanla insan kiligina girmiş ama insan olamamiş bir canliya donuşturur ve gun gelir ayni şey sebi de bulur. Ya da şimdi aci çekeceksin ve acin dindiginde de hem vicdaninin, hem ailenin hem de insanliginin gerektigi gibi dogru insanla karşilaşip guzel hayat kuracaksin.

Ekleme : linç edecekler yazmasın rica ederim hatamı farkindayim kurtulmak istiyorum sadece.
Senin kendine bile saygın yok demek ki, böyle bir ilişkiye devam ediyorsun. Sen kendi kendini linç etmişsin zaten, başkasının linç etmesine ne gerek var?

Onun sana verdigi sevgi degil. Bunu anla ilk once. Bak seviyorum demek, yaninda yatip kalkmak, cicek bocek bunlar sevgi belirtisi degil. Sen onun yuvasini yikip onunla evlensen bile sana da ayni şeyi yapar. Yapacagin şey numarasini silmek engellemek, asla o olan ortamlara gitmemek. Sence aşk acisi çeken birtek senmisin? Bizler de az çok çekdik. Hayati boyle kabul et. Şimdi yalnizligini onunla giderirsen ileride daha da yalniz kalacaksin ve olan senin geçip giden yillarina olacak. O yine birini bulacak eşini aldatan insana nasil guvenirsin, nasil ona siginirsin. Içinde Aldatma duygusu barindiran birisi asla yerinde duramaz. Senden bikar başkasina koşar. Belki de vardir. Nasil ki eşinin senden haberi yok, belki senin de onun hayatindaki başka kadinlardan haberin yok. Asla olmaz deme. Olur hem de bal gibi olur. Sen bu hikeyeye devam edersen ya onun yuvasini yikip birlikde olucaksin ki en kotu ve en igrenç senaryo budur. Hayatin boyunca ah alacaksin ve hayatin boyunca acaba beni de aldatir mi diyerek korkacaksin. Ya devam edeceksin onun eşinin hicbirşeyden haberi olmadan. Bu da seni insan yapmaz. Zamanla insan kiligina girmiş ama insan olamamiş bir canliya donuşturur ve gun gelir ayni şey sebi de bulur. Ya da şimdi aci çekeceksin ve acin dindiginde de hem vicdaninin, hem ailenin hem de insanliginin gerektigi gibi dogru insanla karşilaşip guzel hayat kuracaksin.
Iste yorum budur! 👌

Yaaa bana baksana sen işiniz gücünüz yok mu sabahtan beri böyle saçma başlığa sırf hakaret etmek için cevap yazıyorsunuz ne boş insanlarsiniz siz ?
Benim bu hesabı kurma amacım bok içindeyim bu boktan kurtulmak peki ya sizler niye gece gündüz burda takiliyorsunuz ?
Cidden ananiz babanız yok mu ? Veya aileniz hayret ediyorum böyle vakit öldürenlere
Metrese metres demek hakaret mi aşk olsun :cry:

Bu akılla senin burun boktan çıkmaz zaten gerçekler bunlar hadi şimdi git o denyonun kucağında ağla:KK39:

Yasmin 40 a gelirken 20 yasindaki kiza salak sensin gerizekali yazacak degilim
Bana da öyle geldi. Direk savunmaya geçti ve aynı hakaretleri yazıyor
Herkes sizin gibi çocuk beyinli değil :) dünya burası yani her şeyin olabilirliği olan bir yer .
Bu olabirlik yüzünde oluşan problemlere de kalkıp çocuk gibi cevap verirsen hiçbir çözüm uretilmez .
Allah değilsininiz hadi nas bebeğim

Beddua is coming

Boyundan büyük laflara bak sen.
Sen varya burada kimsenin annesine babasına laf söyleyemezsin haddini bil defol git şimdi gerçi az kaldı gidecendwe.
Hadsiz seni ..

Savunmuyorum yaptiginin kabul edilcek bir tarafi yok ama salak, gerizekali yazip sinirlerimi ziplatcak degilim
Salak gerizekali diyen yok konu sahibi dışında, biz onun konumundaki kadinlara ne deniliyorsa onu addediyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back