• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın neyini sevdin🤔

Haaa tamam ya anladim pardon benimki de soru işte :KK67:

Karısından ayırın onunla evlenin çünkü siz birbirinize layıksınız. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Karısı ileride teşekkür eder size iyi ki beni bu adamdan kurtardın diye.
Bence bu iyiliği yapın. Sonra o adam işe gittikçe deyin ki acaba beni de aldatıyor mu?

Tabiki de evet düşünmene bile gerek yok.
Huylu huyundan vazgeçmez.

Sen aldatılmaya layıksın o adam da sana layık okey baby .

Hadi Allah akıl fikir vere sana inşallah ironilerimden birazcık beynin varsa çalıştırırsın.
Ha dipnot: karısını aldatan erkek bir kişiyle aldatmaz cok seçenek kullanır bunu da bilesin.

Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Sen de ayrılmazsan eşinle konuşurum de tehdit et peki adam la biseyler yaşamışsın bir daha nasil evlilik yapmayı düşünüyorsun ailene ne diceksin ben biriyle birlikte oldum mu dicen?

Çok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Çok utangaç ve sessiz bir kızdım asla sevgili yapmadım ayıp olur diye sonra şiddete uğradım , ailemden sevgisizlik gördüm bazı sebeplerden dolayı bazı olaylar oldu haksız yere beni suçladılar bende hayatımı mahvedip bu adamla oldum en azından yalan olsa bile bana sevgi veriyordu .
Reel hayatım aşırı sıkıntılı ve mutsuz yalan dünyamı özlediğim için her seferinde o adama koşuyorum çok yalnızım
al işte babam kötü annem kötü ondan ben böyle oldum diyen bir üye daha çıktı bugün.yalnızım diye elin 2 çocuklu adamının peşinde ve ona metreslik yapıyor.gel de iyi bir şey yaz bu konuya

Çok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Çok utangaç ve sessiz bir kızdım asla sevgili yapmadım ayıp olur diye sonra şiddete uğradım , ailemden sevgisizlik gördüm bazı sebeplerden dolayı bazı olaylar oldu haksız yere beni suçladılar bende hayatımı mahvedip bu adamla oldum en azından yalan olsa bile bana sevgi veriyordu .
Reel hayatım aşırı sıkıntılı ve mutsuz yalan dünyamı özlediğim için her seferinde o adama koşuyorum çok yalnızım
Mutsuzum ayakalrına yatma şimdiii

Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
Nasıl şekilde halledelim. Adamın evli olduğu bellli hala vazgeçememiş nasıl yorumlar yapılsın mesela. Konu sahibi gerçekleri duyunca hakarete başladı.

Adama bak harem kurmuş.

Bir karısıyla sevişiyor bir metresiyle.

Ama ikisinin arasında seçim yapması gerekse karısını seçip metresin totosuna tekmeyi basar. Metres de kalır öyle bir başına.

Hiçbir zaman bir erkeğin tek tercihi olamayacağını bildiğinden en azından ikinci tercih olayım modunda, evli adam buldu mu yapışıp bırakmıyor.

wah wahhhh

1 saniye suan ağlıyorum .... :cry::cry::cry:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back