• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama bak harem kurmuş.

Bir karısıyla sevişiyor bir metresiyle.

Ama ikisinin arasında seçim yapması gerekse karısını seçip metresin totosuna tekmeyi basar. Metres de kalır öyle bir başına.

Hiçbir zaman bir erkeğin tek tercihi olamayacağını bildiğinden en azından ikinci tercih olayım modunda, evli adam buldu mu yapışıp bırakmıyor.
Bir 3.kişide olabilir yanisii adam kart horoz sonuçta.

Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Hatanızı kabul mu ediyorsunuz? Pardon ? Hatasını kabul eden insan adamla öğrendiği andan itibaren tek kelime konuşmaz ve dayar döşer evli olduğu halde gencecik kızla ne diye kırıştırdığının hesabını sorar.
Niyetliyim çok cümle kuramıyorum ama size acıyorum. Hiç mi düşünmüyorsunuz aynı şey benimde başıma gelirse diye ? Çocuğunuzun babası olan adam genç kızla aldatırsa diye ? Edep be. Her şeyi anlayışla karşılaşırım ama bunu ASLA. Kurtulmaya adamın pislik olduğunu kendinize söyleyerek başlayın.

Bir şey daha diyeyim asik oldum diyorsun zaten bunun iyi yanı yok da hadi diyelim cahillikten yapıyorsun burada gelip yine aynı varoslukla yaziyorsun. Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum diyorusn ne diyelim ayrıl mi? Zaten yapman gereken o. Kollarina geri donuyormussun. Dön dön. O adam sana tekme vuracak başka yolu yok bu işin. O zaman da döneceksin 😬Varos olmasan abla abla diye yazmadan seviyeli şekilde anlatsan daha seviyeli olabilirdik ama seviyeye göre hareket ediyoruz.

Senin sevgi, özlem sandığın psikolojik ve duygusal açlık. Bunu da danışmanlık terapi alacak giderebilirsin.
Karına çocuklarına iyi davran demen de kendi vicdanını rahatlatmak için bir yerde.

Sevmemelisin, gitmelisin, hele hele bu yaşta onsuz olamam kafası neden? Olursun ileride gülersin bile. Değer mi bir evliliğe zarar vermeye? Çocukların hafızasına kazımaya. Kendini neyin içine soktuğunu otur iyice düşün ve hemen bir son ver. Sana ulaşamasın. Kendine 30 gün kuralı uygula, 30 gün arama sorma yazma sil görüşme, sonra tamamen bitir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back