• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden bunca küfürü görmüyorsun da benim yazdigimi gördün
Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))

Hatanizin farkindaysaniz bağriniza taş basip kabulleneceksiniz. O insani öldü kabul edeceksiniz. Sevdigi insani kaybedenler kendilerini parçalasa da nasil ki geri getiremiyor siz de oyle farzedeceksiniz ve ayrilacaksiniz. Siz ona ailenle iyi ol desen de farketmez. Yaptiginiz sadece vicdaninizi rahatlatmak için beyninizin size olan yalani. Hayatiniz daha karşida unutmayin ah alan insan asla düze çikmaz. "Sevdiginiz" insanin şerefsizligi evli oldugu halde kucucuk kizlara sarkintilik yapmasinda. Lutfen aciysa acinizi çekin ve kabul edin. Aileleri, insanlari mağdur etmeyin. 3 gunluk dunya. Şerefimizi, vicdanimizi da unutacaksak ne diye yaşiyoruz?
Çok haklısın abla bunu düşünüyorum aslında öyle biri hiç değildim hayatım boyunca yapmayacağım şeyler arasında evli bir adamla olmak vardı .
Çok utangaç ve sessiz bir kızdım asla sevgili yapmadım ayıp olur diye sonra şiddete uğradım , ailemden sevgisizlik gördüm bazı sebeplerden dolayı bazı olaylar oldu haksız yere beni suçladılar bende hayatımı mahvedip bu adamla oldum en azından yalan olsa bile bana sevgi veriyordu .
Reel hayatım aşırı sıkıntılı ve mutsuz yalan dünyamı özlediğim için her seferinde o adama koşuyorum çok yalnızım

Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
Konu sahibi asıl üyeliğinden yazıyor.....

Senin gibilerden midem bulanıyor bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi nerde bi evli erkekle görüşen görsem duysam beddua ediyorum iğrenç midesizler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back