- 21 Aralık 2014
- 9.007
- 28.453
- 798
- Konu Sahibi Lutfenyard
Rabbim metresinde oruclusunu nasip etsin :dDeğil mi yaa bende orucluyum hahahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim metresinde oruclusunu nasip etsin :dDeğil mi yaa bende orucluyum hahahahah
Kartım ama kocam var naberPeki
Peki kart teyze
Sinirlenmiyoruz ki Bibito gerçekleri söylüyoruzŞuna cevap verip neden sinirleniyorsunuz arkadaslar gitsin metrescilik oynamaya devam etsin
Peki
Peki kart teyze
Peki
Peki kart teyze
Onların amacıda senin gibi boka batmışları hortum tutup yıkamakGece gündüz takılıp işlerinin güçlerinin olmadığını nerden anladınız kiYaşım küçük diyorsun ama dil pabuç yiyeceğin haltları yemeyi biliyorsun adamın kollarına atlamayı biliyorsunYaaa bana baksana sen işiniz gücünüz yok mu sabahtan beri böyle saçma başlığa sırf hakaret etmek için cevap yazıyorsunuz ne boş insanlarsiniz siz ?
İnsanın ailesi falan işi olmaz mı ?
Benim bu hesabı kurma amacım bok içindeyim bu boktan kurtulmak peki ya sizler niye gece gündüz burda takiliyorsunuz ?
Cidden ananiz babanız yok mu ? Veya aileniz hayret ediyorum böyle vakit öldürenlere
35 yaşındaki bir insanın konuşma tarzı böyle olmamalı ya.Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
Tam da Ortadoğu ülkesi ne kadar da belli :d eeee söyleyip hakaretlerde bulunup ne kazanıyorsunuz?Salak gerizekali diyen yok konu sahibi dışında, biz onun konumundaki kadinlara ne deniliyorsa onu addediyoruz
Konu sahibinin kafa going to gooooKart teyze dediğin kişilerin yaşıtıyla sevgilisin o nasıl iş
Ama burdaki insanlara hakaret edemezsin cünkü yaptiginin kabul edilcek hic bir tarafi yok ve hepsi senin yanlisini gözüne sokmak istiyor. Evli bir adamin sevgili olmak gercekten igrenc bir durum ve o adamin sana zerre kadar deger verdigini düsünmüyorum. Yukarda sana yarayacak yorumlar var, Ben de yazacagimi yazdim. Numarani degistir, kendine yeni sayfa acHerkes sizin gibi çocuk beyinli değil :) dünya burası yani her şeyin olabilirliği olan bir yer .
Bu olabirlik yüzünde oluşan problemlere de kalkıp çocuk gibi cevap verirsen hiçbir çözüm uretilmez .
Allah değilsininiz hadi nas bebeğim
o teyzenin kendinden küçük taş gibi yakışıklı eşi var.yıllardır da mutlular.sen kendi derdine yan .Peki
Peki kart teyze
Tamam gerizekali, metres falan diye saydiririm, kusura bakmayin sizin 30 das üstü kalibiniza uymadigim icin35 yaşındaki bir insanın konuşma tarzı böyle olmamalı ya.
öğretmenmiş bir de o daha da şaşırtıcı35 yaşındaki bir insanın konuşma tarzı böyle olmamalı ya.
Sende müslümansın ama yaptığın şeyin adını demiyorum..Tam da Ortadoğu ülkesi ne kadar da belli :d eeee söyleyip hakaretlerde bulunup ne kazanıyorsunuz?
Bir de profilden anladığım kadarıyla muslumansiz gerçek bir müslüman böyle boş konuşup hakaret etmez gerçek bir müslüman uyarıcı olur , öğüt verir çözüm üretir .
Hep öyle gördüm kadınlara da hakaret edilmesini kabul etmez dinin .
Çözüm üretir önce bence ben senden daha Müslümanım en azından hatam için çözüm ariyorum
Genelde hakaret ederim diyorsunYasmin 40 a gelirken 20 yasindaki kiza salak sensin gerizekali yazacak degilim
Hepsini gördüm ama salak görmek istiyorsan aynaya bak cok basit bence. Baska sekilde halledebiliriz bu olayi. Gözünü acip kart horozu bir tarafinin üstüne oturtmak niyetim:))
Siz de konularınızda 3 5 kötü yorum aldınız diye tüm konu sahiplerini içselleştirmeyin yahu.Iste yorum budur!
Evli adam orucuna gir senDeğil mi yaa bende orucluyum hahahahah