- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Karatay diyetinde ara öğün yokkkSu candir iccccccc
Kahvaltina bayildim.Oglen yemegi yememissin habi ara ogunun?Aksamin o saatine kadar ac durma meyve fln bisey ye canim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karatay diyetinde ara öğün yokkkSu candir iccccccc
Kahvaltina bayildim.Oglen yemegi yememissin habi ara ogunun?Aksamin o saatine kadar ac durma meyve fln bisey ye canim.
Hee doğru sen karatay yapiyodun ama oen yememissin o da mi diyettenKaratay diyetinde ara öğün yokkk![]()
Ne cnm anlamadım soruyu tamHee doğru sen karatay yapiyodun ama oen yememissin o da mi diyetten
Yazamamisim ki anlayasinNe cnm anlamadım soruyu tam![]()
Yazamamisim ki anlayasinoglen yemegini kendin mi yemedin yoksa diyette ogle yemegi mi yok
Allah kolaylik versin o.zamam canım :)
Ewet diyette öğle yemeği yok.
Kahvaltıda saydığım menü çok doğurucu.
Ve havuç da vardı yazmayı unutmuşum.
Dur onuda ekliyeyimm.. :))
Çok aminAllah kolaylik versin o.zamam canım :)
Hedefin kaçtı canım seninAyy kızlarrrr herşey çok güzel yeme içmeyle ilgilide sıkıntım yok sporda yapıyorum tartıda eksilerde güzel ancak zaman zaman duracak kilo vermem diye çok korkuyorum durmaz dimi böyle gidersemmmmm
55Hedefin kaçtı canım senin
Hadi inşallah duraklamadan verirsin, spor ve menülerin süper takılma yaşamazsın umarım.
İnşallahhh canımmmmmHadi inşallah duraklamadan verirsin, spor ve menülerin süper takılma yaşamazsın umarım.
Yaa mükemmel :))Sabah 8 limonlu su
9 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yeşillik domates salatalık şekersiz çay 1dilim çavdar ekmeği 4 zeytin
11 yeşil çay 2 kayısı
13 4 kaşık yoğurtlu cevizli kereviz salatası
15 1 mandalina 1 ceviz
17 yine kereviz salatası ( avm ye gidildi orda yemiyim diye, buğün yemek yapmadım ev ahalisi dışardan takıldı.)
19 bir incir
Kahvalti yine gecikmis canım. Aksami da boş geçmiş gibisin.Bu kadar aç kalmamaliydin ama bi seferlik olsun bakalim :)Bende menü verim kızlar.. bugün iştahım kaçtı birden
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Öğlen 12de..
2 haş yumurta
Dereotu
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Taze nane
Kapya biber
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 kuru kayısı
1 ceviz
Akşam 19da..
Detoks çorbası
Kızlar öğleden sonra moralim bozuktu hiç bişi yiyemedim şaka gibi.. akşam bi sütlü kahve içerim![]()
Kız o güya detoksKahvalti yine gecikmis canım. Aksami da boş geçmiş gibisin.Bu kadar aç kalmamaliydin ama bi seferlik olsun bakalim :)
Yine cok iyisin.Bıktım senin sağlıklı menulerindenSabah 8 limonlu su
9 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yeşillik domates salatalık şekersiz çay 1dilim çavdar ekmeği 4 zeytin
11 yeşil çay 2 kayısı
13 4 kaşık yoğurtlu cevizli kereviz salatası
15 1 mandalina 1 ceviz
17 yine kereviz salatası ( avm ye gidildi orda yemiyim diye, buğün yemek yapmadım ev ahalisi dışardan takıldı.)
19 bir incir