Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu hafta çarşambaya kadar böyle malesef sadece uyanınca birde yatarken fırsatım oluyor bende özledim ama napayimİyice boşladın ama bizi![]()
Oooo eridi gitti çoktan merdiven inip ciktimO pilavi eritttt.Arayı çok boş gecirmissin kuzum o kadar uzun süre aç kalma.Meyve suyu hazır paket değildir umarim.
Kardeşim gidene kadar yoğun olcam demişti ya canım.
Ya bu ara biraz saldım bu yoğunluktan farkındayım yoksa ben hiç ekmek yemeden geçiriyordum günlerimi pilav makarna en çok haftada birgun yapıyordum ama işte bu ara başka yerlerde yemekteyiz hep birde tek kardeşim sadece ben varım ilgilenebilecek bi tur şeylerleKahvaltı süper sonrası ara öğün yok meyve suyu boş kalori olmuş canım bir kaşık pilav ziyanı yoktur inşallah
Ben çok erken kahvaltı yapamıyorum en erken 10 eeeee sonrada yenmiyor eskiden 9 da yapıyordum kahvaltımı 1 gibi öğle yemeği yiyordum ama bu yoğunlukta kaçta denk gelirse artikÖğlen yemeği nerde :))
Öğlen nerde:)
Pilav makarna denk gelmeseymiş miktarlar az ama hiç olmasaymış daha güzel olurmuş afiyet olsun :)
Geçmiş olsun canım hastalık olunca bazen düzen tamamen bozulabiliyor. Yinede güzel menü afiyet olsun
Öğlen nerde :)
Kızlar niye öğle yemeğini atlıyorsunuz aralarla geçiştiriyorsunuz sonra dermandan düşmeyin metabolizmayıda çalıştıralım olmaz mı
Bi süre durmaz canim bunyeyle alakali.Mesela ben haftada 1 kilo vereceksem o kilo gram gram gitmez bastan veya sondan düşer. Gecen hafta pazartesiden saliya 800 gr indi sali cars pers ayniydi cuma 200 inmisti.Ayy kızlarrrr herşey çok güzel yeme içmeyle ilgilide sıkıntım yok sporda yapıyorum tartıda eksilerde güzel ancak zaman zaman duracak kilo vermem diye çok korkuyorum durmaz dimi böyle gidersemmmmm
Canım menülerin sporun çok güzel.. ama bizler makine değiliz tabi.. kilo vermen senim metabolizmanla alakalı.. duradabilir durmayadabilir.. haa durdu mu panik yok detoks yaparızAyy kızlarrrr herşey çok güzel yeme içmeyle ilgilide sıkıntım yok sporda yapıyorum tartıda eksilerde güzel ancak zaman zaman duracak kilo vermem diye çok korkuyorum durmaz dimi böyle gidersemmmmm
Bi süre durmaz canim bunyeyle alakali.Mesela ben haftada 1 kilo vereceksem o kilo gram gram gitmez bastan veya sondan düşer. Gecen hafta pazartesiden saliya 800 gr indi sali cars pers ayniydi cuma 200 inmisti.
Simdi de cumadan pazara 1 kg gitti 2 gündür sabitim.
Panik yok,detoks var yeni sloganım bu Canım menülerin sporun çok güzel.. ama bizler makine değiliz tabi.. kilo vermen senim metabolizmanla alakalı.. duradabilir durmayadabilir.. haa durdu mu panik yok detoks yaparız![]()
Bayıldım :)) ayy bende bugün detoks yapim bence :))Panik yok,detoks var yeni sloganım bu 
Senin daha detoksluk zamanın gelmedi canım :)) mesela 2 gün kaçırdın diyelim.. hop detoks
Hımmmm anladım, kaçırınca dertlere derman google amca :))Senin daha detoksluk zamanın gelmedi canım :)) mesela 2 gün kaçırdın diyelim.. hop detoksgoogle amcadan ayran detoksu diye ara kk den çıkacak..
Su candir icccccccKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NASILSIIZZZZ
Su içmektennn
Menümmm
Sabah: 09.00
Rokaaaaaa :)
Peynirrrrrrrr :)
Zeytinnnnnnnn :)
Eski kaşarrrrrr :)
Cevizzzzzzzz :)
Bademmmmm :)
Salatalıkkkkkkk :)
Biberrrr :)
1 adet yaşlanmış yumurtaaaaaaaa :)
1 fincan şekersiz çayyyyyyyy :)
ÖĞLEN YEMEĞE CIKMADIM !
Akşam: 20.00 (dışarıda olacağım yemekte)
Çorba
1 kase yoğurt
Bol salata
Allahımmmmmmm cumaya eksi ile uyanayım nolllllllurrrrrrrrrrrrrr![]()