• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Anam yine kim banlanmasina sebep oldu :KK43:
Ban yiyen yazıları görüyordu diye biliyorum

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Miucuğummmmm datlim söz beslenmeye aynı dikkate devam edeceğim :KK60:

İnşallah çok uzun sürmez ayriligimiz :KK61:
Trabzonlu kişi yüzünden biriyle tartışmış bende yeni gördüm iki gün olabilir bu yıl ban yedimi hatırlamıyorum yemediyse bir gün sonra burada inşallah
Az daha unutuyordum kuzum sağ olasın beni arafta birakmadin :KK60:

Çıktığımda da yarin için eksiklerimi alayım ki asla bozma durumu olumasin ♡
Rica ederim canım ne demek otun nesi zarar olacak köfte salata ayran bak uyumuna ohhhh ohhhh afiyetler olsun

Trabzonlu kişi yüzünden biriyle tartışmış bende yeni gördüm iki gün olabilir bu yıl ban yedimi hatırlamıyorum yemediyse bir gün sonra burada inşallah

Rica ederim canım ne demek otun nesi zarar olacak köfte salata ayran bak uyumuna ohhhh ohhhh afiyetler olsun

Anam ne trabzonluymus beee :( ortalığı karıştırıp çekti gitti olan Miucuguma oldu :(
inşallah yememistir yada sadece 1 günlük uyarı gibi bir bandırma ;)

Aynen süper bir menü oldu aksam 5 en gec 5.30da yerim yemeği inşallah ♡

Anam ne trabzonluymus beee :KK43: ortalığı karıştırıp çekti gitti olan Miucuguma oldu :KK43:
inşallah yememistir yada sadece 1 günlük uyarı gibi bir bandırma :KK66:

Aynen süper bir menü oldu aksam 5 en gec 5.30da yerim yemeği inşallah ♡
Valla ben şaşırmıyorum artık canım çünkü bir niğsan ağabey vakamız var bizim ki o takımdakileri çok iyi anlıyorum aylarca kandırmıs bizi haberimiz Yok birileri şikayet etmişti öyle meydana çıktı ondan beridir artık inanmayı bıraktım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Öğleden sonra Arkadaşı evinden alıp dışarı islerimizi hallettik :KK66: birlikte özel bir spor salonunda da o An esmişken görüştük fiyat falan aldık :KK66:
Gittiğimiz yer fena değil ama kadın erkek karışık diye pek içimize şimdi birde adama bende boyun Fıtığı var onunla ilgili hocalar yönlendiriyor mu dedim özel derse girer demezmi :KK43:
Neyse biz bir düşünelim dedik ama çıkışta arkadaş bizim sokağın basinda bir Salon var istersen birde oraya konuşalım dedi :KK66: orası hem ayrı hemde haftada 1 diyetisyen gelip o fiyata dahil ölcüm yapıp Liste veriyormuş üstelik hoca eşliğinde spor yapılıyormuş :KK66: aynı fiyatlar ♡
Bakalim arkadaşım yarın tekrar gidip görüşecek ona göre karar verip okullar açılınca salona başlayalım diyoruz haftada 3 ilk etapta :KK66: hatta belki o şekilde olursa şu anda gittiğim diyetisyeni de bırakırım :KK66: gerçi çok seviyorum ve enerjileri süper ama ona ayda 120 vereceğim diğer tarafta aynı fiyata spor salonu da dahil olacak diyetisyenle birlikte :KK66: bakalım biraz daha bekleyelim net karar veririz :KK66:

Akşam yemegimi de gelir gelmez saat 19.00da yedim 1 bardak ayran eşliğinde

IMG_20180905_191333_752.jpg

Ya alt tarafı 30 dakika yürüdüm bugün ve yine fıtık azdı :( bu sıcakta boyunlukla oturuyorum da az rahatlatıyor :(

Gün içinde de 3 litre su icildi ;)

İyi akşamlar kızlar:KK24:
Sabah Erdek’e geldim. Gün içinde yazamıcam burda telefona şarj dayanmıyor, sinir oluyorum.

miuş banlanmış:cry:
Banuşum ne çektin şu boynundan canım ya:KK43:
Öpüyorum hepinizi:KK200:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayrirli sabahlar ;)

Bugün az gecikmeli uyandım ;) sıcak suyumla güne başlıyorum ve inşallah bugün de sıkı tutup yarın Diyetisyene gittiğimde çok güzel rakamlar göreceğim ♡

Sabah Erdek’e geldim. Gün içinde yazamıcam burda telefona şarj dayanmıyor, sinir oluyorum.

Sana iyi tatiller Ayşem ♡ inşallah çok güzel vakit geçirip dönersin ;) Anneciginin de ellerinden öperim ♡♡♡♡

Sorma canım valla bu ara daha çok çeker oldum :( alt tarafı dün yarım saat mutfağı temizledim birde 30 dakika en fazla dolandim ortalıkta ama gece sağ kolum uyusmaya başladı :(
Şükür bu sabah sadece karıncalanma kaldı ama dün baya korktum :( tabi bizimki de kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun artık uzun bir süre dedi nasıl olacaksa o iş :D
Bugün yine dinlenme moduna geçeyim de yarın en azından Sibele gidecek halim olsun :( malum yolda uzun ;)

Zar zor da olsa Kahvaltı Tabagimi hazırladım ;) bugün eşime söz verdim tuvalet harici kalkmayacagim yerimden ;)
Yine kolundaki uyuşma başladı alt tarafı tabak hazırladım :(

IMG_20180906_083709_904.jpg

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Öğleden sonra Arkadaşı evinden alıp dışarı islerimizi hallettik :KK66: birlikte özel bir spor salonunda da o An esmişken görüştük fiyat falan aldık :KK66:
Gittiğimiz yer fena değil ama kadın erkek karışık diye pek içimize şimdi birde adama bende boyun Fıtığı var onunla ilgili hocalar yönlendiriyor mu dedim özel derse girer demezmi :KK43:
Neyse biz bir düşünelim dedik ama çıkışta arkadaş bizim sokağın basinda bir Salon var istersen birde oraya konuşalım dedi :KK66: orası hem ayrı hemde haftada 1 diyetisyen gelip o fiyata dahil ölcüm yapıp Liste veriyormuş üstelik hoca eşliğinde spor yapılıyormuş :KK66: aynı fiyatlar ♡
Bakalim arkadaşım yarın tekrar gidip görüşecek ona göre karar verip okullar açılınca salona başlayalım diyoruz haftada 3 ilk etapta :KK66: hatta belki o şekilde olursa şu anda gittiğim diyetisyeni de bırakırım :KK66: gerçi çok seviyorum ve enerjileri süper ama ona ayda 120 vereceğim diğer tarafta aynı fiyata spor salonu da dahil olacak diyetisyenle birlikte :KK66: bakalım biraz daha bekleyelim net karar veririz :KK66:

Akşam yemegimi de gelir gelmez saat 19.00da yedim 1 bardak ayran eşliğinde

Eki Görüntüle 2186227
Çok güzel afiyet olsun yarın koca bir eksi gelecek ohhhhh misasss
Ya alt tarafı 30 dakika yürüdüm bugün ve yine fıtık azdı :KK43: bu sıcakta boyunlukla oturuyorum da az rahatlatıyor :KK43:

Gün içinde de 3 litre su icildi :KK66:
Canım dikkat edeceksin kendine sen iyileşmeden işyapmaya kalkmışsın yapma Canına yazık ne çekiyorsun bak

Offff tatilllllll benim yerime de yüz bol bol güneşlen gidemiyordu tatile çok üzülüyordu
Selamın aleyküm kızlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayrirli sabahlar :KK66:

Bugün az gecikmeli uyandım :KK66: sıcak suyumla güne başlıyorum ve inşallah bugün de sıkı tutup yarın Diyetisyene gittiğimde çok güzel rakamlar göreceğim ♡

Sana iyi tatiller Ayşem ♡ inşallah çok güzel vakit geçirip dönersin :KK66: Anneciginin de ellerinden öperim ♡♡♡♡

Sorma canım valla bu ara daha çok çeker oldum :KK43: alt tarafı dün yarım saat mutfağı temizledim birde 30 dakika en fazla dolandim ortalıkta ama gece sağ kolum uyusmaya başladı :KK43:
Şükür bu sabah sadece karıncalanma kaldı ama dün baya korktum :KK43: tabi bizimki de kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun artık uzun bir süre dedi nasıl olacaksa o iş :KK70:
Bugün yine dinlenme moduna geçeyim de yarın en azından Sibele gidecek halim olsun :KK43: malum yolda uzun :KK66:
Bana mı geleceksin (sibel)tamam gel :dondurma:diyet yemeği yapayım sana hemen kıymalı kabaklı türlü yanına ev yapımı yoğurt ne dersin :KK50:
Zar zor da olsa Kahvaltı Tabagimi hazırladım :KK66: bugün eşime söz verdim tuvalet harici kalkmayacagim yerimden :KK66:
Yine kolundaki uyuşma başladı alt tarafı tabak hazırladım :KK43:

Eki Görüntüle 2186379
afiyet olsun süper

Bende menümü vereyim
Sabah 10 bolca menemen yanına yoğurt ekmeksiz

Aralarda su

4 gibi dışardaydık bir şeftali

Akşam 7
4 tavuk kanat yağsız yanına salata

Sonra çay

Su 2 buçuk litre spor bir saat yürüyüş

Çok güzel afiyet olsun yarın koca bir eksi gelecek ohhhhh misasss

Canım dikkat edeceksin kendine sen iyileşmeden işyapmaya kalkmışsın yapma Canına yazık ne çekiyorsun bak

Offff tatilllllll benim yerime de yüz bol bol güneşlen gidemiyordu tatile çok üzülüyordu

Bana mı geleceksin (sibel)tamam gel :dondurma:diyet yemeği yapayım sana hemen kıymalı kabaklı türlü yanına ev yapımı yoğurt ne dersin :KK50:
afiyet olsun süper

İnşallah dediğin gibi bol eksi görürüm de bana daha bir motivasyon olur ♡♡♡♡

Valla bakalım yatmayı da sevmiyorum ama iki dolanmaya kalkisinca büyük kızım hemen babasının vekili olarak hemen hoyyyyt otur kız yerine diye direktif verdi :D

:D pek severim kabağı hele kıymalı olunca babamı bile yerim :D genelde sarımsaklı yoğurt için öyle derim ama kiyma için de geçerli sanırım :D
Sen neredeydi bilmiyorum ama dünya küçük bakarsın bir gün yollar kesişir ;)

İnşallah dediğin gibi bol eksi görürüm de bana daha bir motivasyon olur ♡♡♡♡

Valla bakalım yatmayı da sevmiyorum ama iki dolanmaya kalkisinca büyük kızım hemen babasının vekili olarak hemen hoyyyyt otur kız yerine diye direktif verdi :KK70:

:KK70: pek severim kabağı hele kıymalı olunca babamı bile yerim :KK70: genelde sarımsaklı yoğurt için öyle derim ama kiyma için de geçerli sanırım :KK70:
Sen neredeydi bilmiyorum ama dünya küçük bakarsın bir gün yollar kesişir :KK66:
Aydındayım hiç belli olmaz tabi yemeyi seven genelde yemek ayırt etmez zaten bu kilolar nerden geldi yoksa

Hahayy yerim onu ayağına taş değmesin ne güzel çok şanslı olan kısımdasın maşallah evladından yüzü gülmeyen bir dünya insan var kıyamıyor annesine

Aydındayım hiç belli olmaz tabi yemeyi seven genelde yemek ayırt etmez zaten bu kilolar nerden geldi yoksa

Hahayy yerim onu ayağına taş değmesin ne güzel çok şanslı olan kısımdasın maşallah evladından yüzü gülmeyen bir dünya insan var kıyamıyor annesine

Çok şükür iki kizimdan yana şanslıyım ve her gün dua ediyorum Rabbim tüm evlatlarimizi hayırlı insanlarla karsilastirsin diye....Amin

Sağ Olsun şimdi Aksamlik tavuk hasliyor suyuna da corba yaparım diyor kardeşi için ♡ Aksilik küçük kuşum da halim yok diye yataktan cikmiyor hafif de ateşi var sanki :( onada bir duş aldirim diyor ♡

Dünkü menümü yazayım :KK72:

kahvaltı 5,30 yola çıkıyorduk

2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
minik salatalık

ara 8,30

Sade filtre kahve

öğlen 13
1 tabak yeşil mercimek
1 kase Yoğurt

ara 16

Sade Türk kahvesi
1 hurma

akşam 19,30

1 tabak Z.y Yeşil mercimek
Patlıcan köz salatası
Yarım kase yopurt

su: 2,5

spor : 45dk yürüyüş
30 dk yüzme

Çok şükür iki kizimdan yana şanslıyım ve her gün dua ediyorum Rabbim tüm evlatlarimizi hayırlı insanlarla karsilastirsin diye....Amin

Sağ Olsun şimdi Aksamlik tavuk hasliyor suyuna da corba yaparım diyor kardeşi için ♡ Aksilik küçük kuşum da halim yok diye yataktan cikmiyor hafif de ateşi var sanki :KK43: onada bir duş aldirim diyor ♡
Bu ara salgın var yine bende 15 gün olacak neredeyse faranjitim geçmek bilmedi kör olasıca terliyorum çok sıcak yeniliyor e ne yapayım oturup durunca işler bitmiyor benden başka kimse Yok iş yapacak böyle yuvarlanıp gidiyorum

Dünkü menümü yazayım :KK72:

kahvaltı 5,30 yola çıkıyorduk

2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
minik salatalık

ara 8,30

Sade filtre kahve

öğlen 13
1 tabak yeşil mercimek
1 kase Yoğurt

ara 16

Sade Türk kahvesi
1 hurma

akşam 19,30

1 tabak Z.y Yeşil mercimek
Patlıcan köz salatası
Yarım kase yopurt

su: 2,5

spor : 45dk yürüyüş
30 dk yüzme
Ay bu ne güzel menü süper ötesi afiyetler olsun

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66: Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah ....Aminnnn

Bu ara salgın var yine bende 15 gün olacak neredeyse faranjitim geçmek bilmedi kör olasıca terliyorum çok sıcak yeniliyor e ne yapayım oturup durunca işler bitmiyor benden başka kimse Yok iş yapacak böyle yuvarlanıp gidiyorum

Sanada çok çok geçmiş olsun canım :KK66:
Dediğin gibi sık sık terlemek tetikliyor hastalıkları :KK43:

Back
X