Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğleden sonra Arkadaşı evinden alıp dışarı islerimizi hallettik
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
birlikte özel bir spor salonunda da o An esmişken görüştük fiyat falan aldık
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Gittiğimiz yer fena değil ama kadın erkek karışık diye pek içimize şimdi birde adama bende boyun Fıtığı var onunla ilgili hocalar yönlendiriyor mu dedim özel derse girer demezmi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Neyse biz bir düşünelim dedik ama çıkışta arkadaş bizim sokağın basinda bir Salon var istersen birde oraya konuşalım dedi
orası hem ayrı hemde haftada 1 diyetisyen gelip o fiyata dahil ölcüm yapıp Liste veriyormuş üstelik hoca eşliğinde spor yapılıyormuş
aynı fiyatlar ♡
Bakalim arkadaşım yarın tekrar gidip görüşecek ona göre karar verip okullar açılınca salona başlayalım diyoruz haftada 3 ilk etapta
hatta belki o şekilde olursa şu anda gittiğim diyetisyeni de bırakırım
gerçi çok seviyorum ve enerjileri süper ama ona ayda 120 vereceğim diğer tarafta aynı fiyata spor salonu da dahil olacak diyetisyenle birlikte
bakalım biraz daha bekleyelim net karar veririz
Akşam yemegimi de gelir gelmez saat 19.00da yedim 1 bardak ayran eşliğinde
Eki Görüntüle 2186227