- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Sen naptın tartıldın mı?? Ödemin indi mi??Slm hippom yazalım tabi çok güzel şeyler paylaştık burda
Ben buralardayim çok aktif olamıyorum zatrn kovuldum takimdanKızlar... bugün kimse kilo da bildirmedi
Yaşatalım şişkomuzu...
Yok hiç tartılmadım valla hiç de istemiyorum tartılmak moralimi bozmak istemiyorum hiçSen naptın tartıldın mı?? Ödemin indi mi??
Ahh cnm doğru düzgün yazmadın ki takıma.. başka yerlere yazdın bizi ihmal ettinBen buralardayim çok aktif olamıyorum zatrn kovuldum takimdan
Belli olmaz.. ben ilk tartıldığımda eksi 12ydim..Yok hiç tartılmadım valla hiç de istemiyorum tartılmak moralimi bozmak istemiyorum hiç
Kulkedim hayırdır eksi mi vargünaydııııın
Öle cnm.. kalabalık ora :))Hipoo Berna diğer tarafda hi götüşemiyorız ya
Hippo demis zaten orasi kalabalik :) yarin ilk kilo bildirimin heyecanli misin.nasil gidiyo girebildin mi diyet modunaHipoo Berna diğer tarafda hi götüşemiyorız ya
Girdim girdim de süt azalmasın diye çok azaltamıyorumHippo demis zaten orasi kalabalik :) yarin ilk kilo bildirimin heyecanli misin.nasil gidiyo girebildin mi diyet moduna
Ayy kapatıyorum neti.. sürekli aklım burda.. 1 haftaya kk yı dondurucam olmuyo böleeGirdim girdim de süt azalmasın diye çok azaltamıyorum
Kapat kapat finaller bitsin yaza rahat olursun canımAyy kapatıyorum neti.. sürekli aklım burda.. 1 haftaya kk yı dondurucam olmuyo bölee
@MiuLego canımGünaydın sabahın Bu saatinde yazdığıma göre gözler aydınlığa açılmamış demektir löp löp et pı pıt yağ görüyorum Aynada fena psikolojim bozuk nasıl kilo vereceğimi unuttu bedenim sanki Bi de üstüne hamile kalırsam tam olacak lütfen yardım
özge merhaba canım,Günaydın sabahın Bu saatinde yazdığıma göre gözler aydınlığa açılmamış demektir löp löp et pı pıt yağ görüyorum Aynada fena psikolojim bozuk nasıl kilo vereceğimi unuttu bedenim sanki Bi de üstüne hamile kalırsam tam olacak lütfen yardım
Çok isterimözge merhaba canım,
zayıflamak istiyorsan seni takımımıza davet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?