• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/

bu link bizim sayfamız takımımız.. ilk sayfamızı bir okursan genel bilgileri görmüş olursun.. asla gözünü korkutma aile gibiyiz orada.. bol sohbet muhabbet ederek zayıflıyoruz:)))

sonra o ilk sayfada bir forum var . Onu doldurup bana özel mesaj atarsan ve takımımızda da paylaşırsan eğer takıma ilk adımı atmış olursun.. böylece seni tanırız.. tanışırız zamanla kaynaşırız:)

hadi gel :KK5:

Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

haftasonu gelecektim ama fırsat olmadı

moni moni monişşşşşşşşş

oynakbasi34 oynakbasi34 banuşşşşşşşşş

kızlar burada toplaşalım hele bakayım

menülerimizle burada olalım her gün.. ertesi sabah ben mutlaka bakarım menülere.. ele alalım birbirimizi.. azcık sizi sopalayasım geldi buradan çok rahat olacak :deli:

her ama her gün istisnasız menüleri isterim.. zayıflayalım be ne o öyle kiloları taşımak? hamal mıyız biz sanki:63:

bekleniyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK49:

Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

haftasonu gelecektim ama fırsat olmadı

moni moni monişşşşşşşşş

oynakbasi34 oynakbasi34 banuşşşşşşşşş

kızlar burada toplaşalım hele bakayım

menülerimizle burada olalım her gün.. ertesi sabah ben mutlaka bakarım menülere.. ele alalım birbirimizi.. azcık sizi sopalayasım geldi buradan çok rahat olacak :deli:

her ama her gün istisnasız menüleri isterim.. zayıflayalım be ne o öyle kiloları taşımak? hamal mıyız biz sanki:63:

bekleniyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK49:
Burayı canlandırıyor muyuzz :halay:

Back