Sensin ŞİŞKO

Kız o bikaç günlük bişeydi hemen toparladım kii
İyi öyle olsun
Bence gayet iyi ya
Darısı başıma o zaman
tek sorunum tuvalet
günlerce gitmediğim oluyor. pazar gün vardı biraz yiyince rahattım 2 gündür. bugün yine kötüyüm
Kayisi fln fayda etmediyse eti karam flava al.sade nescafeyle 2 kare tuket ac karnina. Bikac saate karin kurultulari basliyo ben dun 3 kere gittim dusun.
Hayır onunla ayrılmadık ama başkası ile elimde olmadan duygusal bir bağ kurdum Allahtan bitti
O cok kötü bi durum yaa..neyse uzamadan bitmis en azindan..

Ayy çok kötü bi durum.. bence sen eskisini de artık sevmiyorsun.. kafanda soru işaretleri olduysa

Zayıflamanın da etkisi ile çevremde çok fazla ilgi çekmeye başladım ve erkek arkadaşım da uzakta olduğu için ilgim kaydı açıkçası evden almalar eve bırakmalar sahip çıkmalar vs ama erkek arkadaşım da zaten böyle yapıyor yanımda olduğunda. Şimdi tamamen döndü sanırım bilmiyorum önümüzdeki günlerde neler bekliyor bizi

Cnm büyük ihtimal boşluğa düştün.. tabi karşı taraf açısından bakınca hiç hoş değil.. karışmak istemem ama bence ayrıl.. bi süre kafanı dinle.. bence senin kafan karışık şu anda ilişki sana iyi gelmiyo hayatını düzene koyunca duruma bakarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…