- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yok artık düzeldi keyfim ama iştahsızl oldum yesem de hemen wc.. gidiyor yediğimO kadar sıkkın canin yani..
İyi mi kötü mü bilemedim :)Yok artık düzeldi keyfim ama iştahsızl oldum yesem de hemen wc.. gidiyor yediğim
Kız o bikaç günlük bişeydi hemen toparladım kii67lere kadar cikmadin mi kiz sen
Hadi cnm sana güveniyorum ... mahçup etme beniretro_hippo bi beni etiketlememişsin
bende 65lere indim sonunda
cumaya kadar bozulmazsa bomba gibi geliyorum
Bence gayet iyi yaİyi mi kötü mü bilemedim :)
Hayırdır cnm.. ayrıldın mı sevgilinden??Bence gayet iyi ya
tek sorunum tuvaletHadi cnm sana güveniyorum ... mahçup etme beni
Akşamdan suya ceviz ve kayısı atmayı denedin mi?? Hergün yap ..tek sorunum tuvalet
günlerce gitmediğim oluyor. pazar gün vardı biraz yiyince rahattım 2 gündür. bugün yine kötüyüm
kayısı ve inciri denedim olmadıAkşamdan suya ceviz ve kayısı atmayı denedin mi?? Hergün yap ..
Hayır onunla ayrılmadık ama başkası ile elimde olmadan duygusal bir bağ kurdum Allahtan bittiHayırdır cnm.. ayrıldın mı sevgilinden??
İyi öyle olsunKız o bikaç günlük bişeydi hemen toparladım kii
Darısı başıma o zamanBence gayet iyi ya
Kayisi fln fayda etmediyse eti karam flava al.sade nescafeyle 2 kare tuket ac karnina. Bikac saate karin kurultulari basliyotek sorunum tuvalet
günlerce gitmediğim oluyor. pazar gün vardı biraz yiyince rahattım 2 gündür. bugün yine kötüyüm
O cok kötü bi durum yaa..neyse uzamadan bitmis en azindan..Hayır onunla ayrılmadık ama başkası ile elimde olmadan duygusal bir bağ kurdum Allahtan bitti
Ayy çok kötü bi durum.. bence sen eskisini de artık sevmiyorsun.. kafanda soru işaretleri olduysaHayır onunla ayrılmadık ama başkası ile elimde olmadan duygusal bir bağ kurdum Allahtan bitti
İyi öyle olsun
Darısı başıma o zaman
Kayisi fln fayda etmediyse eti karam flava al.sade nescafeyle 2 kare tuket ac karnina. Bikac saate karin kurultulari basliyoben dun 3 kere gittim dusun.
O cok kötü bi durum yaa..neyse uzamadan bitmis en azindan..
Ayy çok kötü bi durum.. bence sen eskisini de artık sevmiyorsun.. kafanda soru işaretleri olduysa
Cnm büyük ihtimal boşluğa düştün.. tabi karşı taraf açısından bakınca hiç hoş değil.. karışmak istemem ama bence ayrıl.. bi süre kafanı dinle.. bence senin kafan karışık şu anda ilişki sana iyi gelmiyoZayıflamanın da etkisi ile çevremde çok fazla ilgi çekmeye başladım ve erkek arkadaşım da uzakta olduğu için ilgim kaydı açıkçası evden almalar eve bırakmalar sahip çıkmalar vs ama erkek arkadaşım da zaten böyle yapıyor yanımda olduğunda. Şimdi tamamen döndü sanırım bilmiyorum önümüzdeki günlerde neler bekliyor bizi
detoks günüm sus ssus.. çok açımGel kaptaniçem gel
Ne ikram edim sana?? BAZLAMA
İyi yaptın cnm.. önüne geçmelisin hemen.. ben bugün tartılamadım bakim yarına kaçım.. aslında staj olmasa detoks yapardım ana cuma ya inş tartıya göredetoks günüm sus ssus.. çok açım
staj yarınmıydıİyi yaptın cnm.. önüne geçmelisin hemen.. ben bugün tartılamadım bakim yarına kaçım.. aslında staj olmasa detoks yapardım ana cuma ya inş tartıya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?