- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Evet cnm her perşembe... 3 hafta kaldı. son hafta yani 4.hafta bitiriş belgesi alıcam inş...staj yarınmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm her perşembe... 3 hafta kaldı. son hafta yani 4.hafta bitiriş belgesi alıcam inş...staj yarınmıydı
Evet cnm her perşembe... 3 hafta kaldı. son hafta yani 4.hafta bitiriş belgesi alıcam inş...
Ayy bende heyecanlıyım sorma.. finallere de biteydi :))
nasıl rahatlayacaksın ama :)Ayy bende heyecanlıyım sorma.. finallere de biteydi :))
O günleri heyecanla bekliyorumnasıl rahatlayacaksın ama :)
Vayyy hareketlendi buralarMiuuuuuuuuuuuuu sensin siskooooooo
Güzel anam gelmiş :))Kızlar nasılsınız bakalım
Biz iyiyiz sende durumlar nasil :)Kızlar nasılsınız bakalım
Şu anda iyiyiz gibi görünüyor görüşüyoruz vakit geçiriyoruz beraber bence sorun yok gibi tabi zaman gösterir yine de. Her uzun süreli ilişkide bir buhran dönemi oluyor taraflardan birinde önemli olan geri dönüşü kaçırmamakCnm büyük ihtimal boşluğa düştün.. tabi karşı taraf açısından bakınca hiç hoş değil.. karışmak istemem ama bence ayrıl.. bi süre kafanı dinle.. bence senin kafan karışık şu anda ilişki sana iyi gelmiyo hayatını düzene koyunca duruma bakarsın..
Güzel anam gelmiş :))
Ne olsun canlarım uykusuz koşuşturmaca 2 gün önce oğlumu sünnet ettirdik biraz korktum şükür geçti kızım erkenden kalkıyor hala bakalımBiz iyiyiz sende durumlar nasil :)
Hayırlı olsun kuzum valla iyi yapmissin sünneti de.kime benziyo minnakNe olsun canlarım uykusuz koşuşturmaca 2 gün önce oğlumu sünnet ettirdik biraz korktum şükür geçti kızım erkenden kalkıyor hala bakalım
Eşime benziyor benim çocuklarHayırlı olsun kuzum valla iyi yapmissin sünneti de.kime benziyo minnak
O kadar besle buyut o gitsin babaya benzesinEşime benziyor benim çocuklar
Evet sünnet ne kadar iyi olursa o kadar iyi imiş
İkisi birden hemde :)O kadar besle buyut o gitsin babaya benzesin