Bir buçuk yıllıkCnm burası zayıflama takımı sana yardımcı olamıcaz ama miyomların çok büyük.. düşüğe sebep olabilir.. ne kadarlık evlisiniz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buçuk yıllıkCnm burası zayıflama takımı sana yardımcı olamıcaz ama miyomların çok büyük.. düşüğe sebep olabilir.. ne kadarlık evlisiniz??
Evet malesef bana yakışmayan davranışlarda bulundum son 10 gündür i ama geçti çok şükür..B bilinmeyenkullanici cnm sana bi bakim dedim de.. hayırdır moralin mi bozuk?? Kötü şeyler okudum sanki
Yenimesajlarda ustteydi dedim bakm bizimkilr vardirMelegiimm22 ne işin var kız burda :))
İyi şükür.. dersler sınavlar çocuk ev işleri diyet uğraşıyorumEvet malesef bana yakışmayan davranışlarda bulundum son 10 gündür i ama geçti çok şükür..
Sen nasılsın
Diyet devam yaniİyi şükür.. dersler sınavlar çocuk ev işleri diyet uğraşıyorum
Tansiyonum düşük hippo yattım kaldım 2 gündür vallahi sen napiyosun@tuzsuz_ruh napıyon
Koruma mode on..Diyet devam yani
Gel bacı gel...Ben geldimm
67lere kadar cikmadin mi kiz senKoruma mode on..
64 65.. bi iki alıyorum 1 hafta dikkat geri düşüyorum...
B bilinmeyenkullanici kalori sayimi nasil gidiyo?
O kadar sıkkın canin yani..Ben diyet yapmıyorum artık hiç iştahım yok zaten 56 kiloyum kendi kendine gidiyor kilo