- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Cnm aslında menün güzel ama perşembe günü olmamalıydı.. yarın cuma.. hem mercimek hem nohut karbon ve ödem yaparİyi geceler kızlar menumu vereyim.
Sabah 7de bir yumurta ile dereotlu peynirlimaydonozlu omlet zeytin ve domates
Öğlen 12de 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
Aksam 7de 6 kaşık nohut yemegi ve salata
Su 3.5 litre
Spor 45dk yuruyus
Tmm canım haklısınCnm aslında menün güzel ama perşembe günü olmamalıydı.. yarın cuma.. hem mercimek hem nohut karbon ve ödem yaparcumartesi günleri tercih et
Yaa berna sen 57 mi gördün :))20 Nisan en çok kilo verdim yarışması
1-Külkedisi (67.4/66.5/-900gr/%1.3)
2.bilinmeyen (59.2/58.1/1.1/1.67%)
3.matematik61 (58/57.6/0.4/%0.69)
Dün aksam yemek yemedim ondan oldu biraz da :)Yaa berna sen 57 mi gördün :))
Kızlar bugün canım çok sıkkın ne bulduysam yedim açıkçası birde regl olmusum tatlı krizini künefe ile atlattım çok pismanim
Ya cnm bak seni listeye sokucaz o zmn çok hızlı ve güzel zayıflayacaksın .. ama daha aktif olman lazım takımda.. muhabbete katıl yemek tarifleri veriyoruz. Bide menüleri incele..Kızlar bugün canım çok sıkkın ne bulduysam yedim açıkçası birde regl olmusum tatlı krizini künefe ile atlattım çok pismanim
Bu kızcağız sizin takimdami hippomYa cnm bak seni listeye sokucaz o zmn çok hızlı ve güzel zayıflayacaksın .. ama daha aktif olman lazım takımda.. muhabbete katıl yemek tarifleri veriyoruz. Bide menüleri incele..
Aldık daha yeni ama henüz aktif olmadı bide künefe yemişBu kızcağız sizin takimdami hippom
Oooooo o kötü işte ne kadar çok katılım o kadar zayiflikAldık daha yeni ama henüz aktif olmadı bide künefe yemiş
Çok aktif olamam canım is yerinde yoğunum evde yoğunum girebilirim kadar yazıyorum. Sıkıntı olmasın cikarabilirsiniz beni gruptanYa cnm bak seni listeye sokucaz o zmn çok hızlı ve güzel zayıflayacaksın .. ama daha aktif olman lazım takımda.. muhabbete katıl yemek tarifleri veriyoruz. Bide menüleri incele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?