- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Iyi sayılırım hippom yeni geldim eve kuruttun mu zahterleriİyi cnm sen :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi sayılırım hippom yeni geldim eve kuruttun mu zahterleriİyi cnm sen :))
Daha şimdi yıkadım kuruttum.. tepsiye koydum bakalım :))Iyi sayılırım hippom yeni geldim eve kuruttun mu zahterleri
Bende beze serdim güzel olur inşallahDaha şimdi yıkadım kuruttum.. tepsiye koydum bakalım :))
İnş cnm.. pizzanın sosuna flnda koy süper oluyo.. tavuğa da yakışıyo..Bende beze serdim güzel olur inşallah
Ya ben bulamam ondan bir daha pizzaya falan koyamam o yüzden sürk yapicam onunla değerli benim icinİnş cnm.. pizzanın sosuna flnda koy süper oluyo.. tavuğa da yakışıyo..
Allah iyiliğini versin sibel... kıymetlimizz...Ya ben bulamam ondan bir daha pizzaya falan koyamam o yüzden sürk yapicam onunla değerli benim icin
Ya zaten bir kavanozunu salamura yaptım biraz kaldı ahahahahahha kıymetlim o benim ama hataya gelme imkanı var gibi gelirsem bolca alır gelirim ordanAllah iyiliğini versin sibel... kıymetlimizz...
Hoşgeldin cnm... ilk sayfayı okudun mu?? Hergün menü verebilecek misin??Merhabalar
Bende geldim aranıza. Bayrama kadar incelmem lazım. 10kilo civarı fazlam var.Hepsi gitmese de baya azaltma niyetindeyim. Bel fıtığım var ağır spor yapmıyorum ama her gün enaz yarım saat yürürüm. Bide bel hareketlerini bol bol yapıyorum onlarda bildiğin plates oluyor bana. Yaş 35 boy 170 kilom 76
Aştın kendini aştın.. ideal kilonda olduğun için aç kalarak zayıflıyorsun resmen.. bu arada artık yoğurdu da mı kaşıkla sayıyon kızz :))Menümü vereyim
Sabah 2 bardak su 2 k kayısı
Kahv: 3 parca peynir 3 zeytin ve salatalık
Ara şekersiz kahve
Ögle 12.00: 5 kaşık haşlanmış tavuk ve 5 kaşık yoğurt
Akşam 16.00: bir bardak süt , muz ve ceviz
Su 3 litre ve bitki çayı icecem şimdi
Spor
60 dakika normal yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
40 dakika step
15 dakika eliptik
Aç kalmanın bile fayda etmedi zamandayimAştın kendini aştın.. ideal kilonda olduğun için aç kalarak zayıflıyorsun resmen.. bu arada artık yoğurdu da mı kaşıkla sayıyon kızz :))
Cnm bi mezun olaydın hayırlısı ile.. korumada herşeyden yersin azcık azcık.. öğlen tartılabilsen efsane olacakAç kalmanın bile fayda etmedi zamandayim
Teşekkür ederim balım
Götürecem yarın canım kıyafetlerimi ölçüp o şekild e yapacam bakalımCnm bi mezun olaydın hayırlısı ile.. korumada herşeyden yersin azcık azcık.. öğlen tartılabilsen efsane olacak
Hadi bakalım ne olacak :))Götürecem yarın canım kıyafetlerimi ölçüp o şekild e yapacam bakalım
Hadi bakalım ne olacak :))Götürecem yarın canım kıyafetlerimi ölçüp o şekild e yapacam bakalım