- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Aynen kulkedisi30 aktif olanlar daha çok zayıflıyo.. hele listee...Oooooo o kötü işte ne kadar çok katılım o kadar zayiflik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kulkedisi30 aktif olanlar daha çok zayıflıyo.. hele listee...Oooooo o kötü işte ne kadar çok katılım o kadar zayiflik
İnşallah canım deniycemAynen kulkedisi30 aktif olanlar daha çok zayıflıyo.. hele listee...
Aynen o listenin sorumluluğu var ya felaket yicem yiyemiyom ya girdim bu hafta artık bende yeter bu araAynen kulkedisi30 aktif olanlar daha çok zayıflıyo.. hele listee...
Ee cnm bırak o zmn her şeyi diyeti.. geri kilo alırsın.. yapma bunu kendinine.. muhabbete gir gerçekten çok iyi geliyıiı takım ruhu..İnşallah canım deniycem
Inşallah demekle olmuyor kuzum bak önümüz yaz ver kilonu kilo kilo alınıyor ama gramla veriliyor almak çok kolay ama vermekİnşallah canım deniycem
Farkındayım tatlımInşallah demekle olmuyor kuzum bak önümüz yaz ver kilonu kilo kilo alınıyor ama gramla veriliyor almak çok kolay ama vermek
Takımda aktif olmakla basla öncelikle gayet ilgileniyorlar miu ve yardımcıları çok faydası olur sanaFarkındayım tatlım
Yarın telafi edicem hepsini
O kadar emek verdim ki 2 aydırEe cnm bırak o zmn her şeyi diyeti.. geri kilo alırsın.. yapma bunu kendinine.. muhabbete gir gerçekten çok iyi geliyıiı takım ruhu..
Tamam canım saolTakımda aktif olmakla basla öncelikle gayet ilgileniyorlar miu ve yardımcıları çok faydası olur sana
Vuhuuuuu dün de ben yaptmmmmmmkulkedisi30 iskender üstüne künefe gömmüş
Kız az kaldı dövücem zati seni hani 56 hani...Vuhuuuuu dün de ben yaptmmmmmm
Ben memnunum hippo halimden kemik kaldı her yerim eriyecek yağ kalmadıKız az kaldı dövücem zati seni hani 56 hani...
Diyosun.. 55 ol bari laa..Ben memnunum hippo halimden kemik kaldı her yerim eriyecek yağ kalmadı
Yavaş yavaş onu da olurum ya acelem yok hem diyet modu hem de normal koruma moduDiyosun.. 55 ol bari laa..
Cnm şu an iyisin ama 2 gün yesen 60 oluyorsun ya hani.. 60tan uzaklaş diyeYavaş yavaş onu da olurum ya acelem yok hem diyet modu hem de normal koruma modu
2 3 haftadır hiç 60 görmedim açık büfe kahvaltıya gitmeme rağmen her hafta 1 kezCnm şu an iyisin ama 2 gün yesen 60 oluyorsun ya hani.. 60tan uzaklaş diye
Spor yapıyo musun??2 3 haftadır hiç 60 görmedim açık büfe kahvaltıya gitmeme rağmen her hafta 1 kez
dana gibi hem deSpor yapıyo musun??