İyi geceler canimİyi geceler canlar
Vuhuuuu 3 mil demekk12 aralık salı spor listesi
1. Hippo: 1mil leslie 15 dk : 30 puan
100 ip at:20 puan
Toplam:50 puan
2. Bilinmeyen : yürüyüş 260 koşu 40 eliptik 20 bisiklet 15 bölgesel 65
Toplam : 400 puan
3 sem35 leslie 3mil : 90
Altına ekleyerek devam edelim
TeşekkürlerrrrSüper süper süper
Aaaa çok geçmiş olsunnKizlar bende spor yok bugun.ayagimin altinda nasir gibi bisey cikti gunduz de disari ciktim 2 kere yorulmuşum.bu aksam dinlenmece
Ahahahah TeşekkürlerCok iyi olmus
Bacim acliktan duser bayilirsin
Guzel olnus canim sahur doyurucu sen hamissin torpillisin :) bu ayki reglimden sonra ben de baslamak istiyorum bakalim nasip.
Guzel olmus canim.Mutfak tartisi kullaniliyor galiba :)
Bulgur pilavi aksam sislik yapmasin kuzum. Menu guzel.
Güzel olnus canim.spor puanini da gordum gormezden geliyorum
Bence daha cumaya ödemi atmış olursun ödem çayı yap
Duşa sok düşmezse..Kizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
Perşembe detoks yapabilirsin..Akıl verene bak hele ben nasıl yenicem B bilinmeyenkullanici yı bende regl de yok ama hala bir eksi göremedim bu hafta berbat
Tamam..Duşa sok düşmezse..
Gelen hafta beni ezdin geçtin kızAkıl verene bak hele ben nasıl yenicem B bilinmeyenkullanici yı bende regl de yok ama hala bir eksi göremedim bu hafta berbat
Aaaaa çok üzüldüm şimdi okudum kusura bakma canım çok çok geçmiş olsun evet duşa sok bence deKizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
Canım başka ateş düşürücü var mı dolven gibi 4 saat aralıkla ateş düşürücü ver birde dirsek araları koltuk altına ıslak bez koy değiştir bunları ateşi düşene kadar birde kalın giydirme ateşi tamamen düşmeden emşKizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?