Sensin ŞİŞKO

Hamilesin sen simdi dogumdan sonra iki cocukla eriyip gidersin :) kilo alma forumlarinda takilirsin hatta:)
Yok kız benim bünye hemen eritmiyor aksi şu ki eşim de çok zayıf sevmiyor 70 ideal diyor ben birde kilomu çok gösteren biri değilim sanırım o yüzden 65 altında ruh gibi oluyorum mesela hippo kilomu gösteriyor muyum

Boyle daha cazip geldi banada cunku nohut hic sevmem yarin yapabilirim ben onceden 5te bes diyeti var onla bes gunde 5 kilo vermistm aslinda ama 5 gun uzun geliyor simdi yapasim gelmiyor

Zayif sevmemesi guzelmis valla benm esim 57 yada 60 arasi olsam hosuna gider nisanlilik doneminde 47 kilo olmustm hic begenmezdi beni kizardi hep kurdan gbisin derdi dogumdan sonra korse giymeyide unutma canm

Yok balım göstermiyorsun.. bende göstermem.. benim eşim yeter diyo.. benim amacım şu 6ları görmek yoksa iyi oldum bence :))

Zayif sevmemesi guzelmis valla benm esim 57 yada 60 arasi olsam hosuna gider nisanlilik doneminde 47 kilo olmustm hic begenmezdi beni kizardi hep kurdan gbisin derdi dogumdan sonra korse giymeyide unutma canm
Erkekler çok çok zayıf sevmezmiş çok bir fark yok hemen verirsin inş canım
Yok balım göstermiyorsun.. bende göstermem.. benim eşim yeter diyo.. benim amacım şu 6ları görmek yoksa iyi oldum bence :))
sende göstermiyorsun evet boyun avantajı oluyor o zaman 69 u gör bırak :) şu an sen ideal kilondasın boyuna göre şu anda

Ak kelebek ile benim aramda 2-3 cm var... şu an iyisin yeter diyo herkes.. ama 6ları görmek istiyorum.. 70 diyince insanlar çok sanıyo..
Dimi ya 69 bile azmış gibi geliyor
70 deyince sanki çok da az gösteriyorsun gibi geliyor 69 u gör korumaya geç gayet ideal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…