- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Hamilesin sen simdi dogumdan sonra iki cocukla eriyip gidersin :) kilo alma forumlarinda takilirsin hatta:)Ana sen o kilo ile öyle isen ben ne yapam :)
Yok kız benim bünye hemen eritmiyor aksi şu ki eşim de çok zayıf sevmiyor 70 ideal diyor ben birde kilomu çok gösteren biri değilim sanırım o yüzden 65 altında ruh gibi oluyorum mesela hippo kilomu gösteriyor muyumHamilesin sen simdi dogumdan sonra iki cocukla eriyip gidersin :) kilo alma forumlarinda takilirsin hatta:)
Boyle daha cazip geldi banada cunku nohut hic sevmem yarin yapabilirim ben onceden 5te bes diyeti var onla bes gunde 5 kilo vermistm aslinda ama 5 gun uzun geliyor simdi yapasim gelmiyorCanım ben azcık kendime uyarlıyorum.. bak şimdi kahvaltı her zmnki kahvaltım mesela 1 dilim ekmek yeme hakkı var ya.. hah işte ben onu yemiyorum onun yerine 2 yumurta yiyorum.. sonra acıkınca türk kahvesi içiyorum yanına incir cevizsonra mercimekli bulgur pilavı yapıyorum yağsız tuzsuz.. bildiğin cacığa 4-5 kaşık ekleyip yiyorum 2 kase çıkıyor kalan mercimekli pilava tuz yağ ekleyip ev ahalisine kakalıyorum :)) gece çok acıkırsam sütlü kahve içiyorum.. ama ben çorbayı en fazla 2 kase içiyorum yetiyo.. böle biraz çakma biraz modifiyeli yapıyorum.. zayıflıyo muyum en az 700gr en fazla 1.3 kilo gitti günde.. bi keresinde 2 gün üst üste yaptım 1.8 kilo gitti ama perişan oldum 2.gün..
Zayif sevmemesi guzelmis valla benm esim 57 yada 60 arasi olsam hosuna gider nisanlilik doneminde 47 kilo olmustm hic begenmezdi beni kizardi hep kurdan gbisin derdi dogumdan sonra korse giymeyide unutma canmYok kız benim bünye hemen eritmiyor aksi şu ki eşim de çok zayıf sevmiyor 70 ideal diyor ben birde kilomu çok gösteren biri değilim sanırım o yüzden 65 altında ruh gibi oluyorum mesela hippo kilomu gösteriyor muyum
Yok balım göstermiyorsun.. bende göstermem.. benim eşim yeter diyo.. benim amacım şu 6ları görmek yoksa iyi oldum bence :))Yok kız benim bünye hemen eritmiyor aksi şu ki eşim de çok zayıf sevmiyor 70 ideal diyor ben birde kilomu çok gösteren biri değilim sanırım o yüzden 65 altında ruh gibi oluyorum mesela hippo kilomu gösteriyor muyum
Kiz ben senden 15 cm kisayim utanmadan bana bile iyisin diyolarYok balım göstermiyorsun.. bende göstermem.. benim eşim yeter diyo.. benim amacım şu 6ları görmek yoksa iyi oldum bence :))
Erkekler çok çok zayıf sevmezmiş çok bir fark yok hemen verirsin inş canımZayif sevmemesi guzelmis valla benm esim 57 yada 60 arasi olsam hosuna gider nisanlilik doneminde 47 kilo olmustm hic begenmezdi beni kizardi hep kurdan gbisin derdi dogumdan sonra korse giymeyide unutma canm
sende göstermiyorsun evet boyun avantajı oluyor o zaman 69 u gör bırak :) şu an sen ideal kilondasın boyuna göre şu andaYok balım göstermiyorsun.. bende göstermem.. benim eşim yeter diyo.. benim amacım şu 6ları görmek yoksa iyi oldum bence :))
Ay hadi inşallah beğenirsiniz ben çok beğenerek yiyorum yaptığımda :)Hippo can denedin mi karnabahar kısırını canımhippotalamus
Bende incir uyutmasını yaptım uyuyor şimdi bakalım uyanınca nasıl olacak
Yorumları yazarım çok beğeneceğimi düşünüyorum canım şimdiden teşekkürlerAy hadi inşallah beğenirsiniz ben çok beğenerek yiyorum yaptığımda :)
Uyanınca haber ver o zmn :)) birazdan yapıcam bende.. akşam yemeği niyetineHippo can denedin mi karnabahar kısırını canımhippotalamus
Bende incir uyutmasını yaptım uyuyor şimdi bakalım uyanınca nasıl olacak
Kiz ben senden 15 cm kisayim utanmadan bana bile iyisin diyolar
Dimi ya 69 bile azmış gibi geliyorAk kelebek ile benim aramda 2-3 cm var... şu an iyisin yeter diyo herkes.. ama 6ları görmek istiyorum.. 70 diyince insanlar çok sanıyo..
Tamam canımUyanınca haber ver o zmn :)) birazdan yapıcam bende.. akşam yemeği niyetine
68 olsun bizim olsum gülbemDimi ya 69 bile azmış gibi geliyor
70 deyince sanki çok da az gösteriyorsun gibi geliyor 69 u gör korumaya geç gayet ideal bence
Olur inş cnm az kaldı :))Bende 55 e bir düşeyim belki bir kaç kilo daha zorlarım o zamanki ruh halime bağlı :))
Nasıl rahat edeceksin evlendiğim kilo 68 di bir zamanlar :)68 olsun bizim olsum gülbem
Aynen benimde 67Nasıl rahat edeceksin evlendiğim kilo 68 di bir zamanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?