- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ay benim vicdanım çok sızlıyorAcikcasi bana hamilesin diye normal geldi canin cekmis sonucta.en azindan olculu yiyosum yedikce abartip yemiyosun yani afiyet olsun
Yıl sonu okadar yoğun ki, diğer topiğe bile yazamıyorum düzenlice canım...
Asıl sibel bunu çok beğendi ağzının suları aktiBerna bunu beğendi. Rakibime bak hele
Ben de felmisken sporumu yazayim.Liste isi unutuldu gorunuyor.
60 dk leslie
20 dk hiit cardio
Saol cnm.. idare ediyoruz şükür.. araya bişeyler girse de diyete devam.. hedefime az kaldıYıl sonu okadar yoğun ki, diğer topiğe bile yazamıyorum düzenlice canım...
Ama hep aklımdasınız...
Nasılsın nasıl gidiyor hayat diyet spor
Yaa kıyamam sanaKızlar uykusuzum
Ne zaman tam uykuya geçiyor bu çocuklar acaba hippoYaa kıyamam sana
Canım henüz küçük..benim büyük oğlum 3 yaşındaydı hala ayağımda sallıyordum.. gece o da yanıma gelmek istiyordu.. 6 yaşına kadar ara ara sürdü.. her seferinde yatağına götürdüm.. inş oda takımı gelsin bırakıp gelmek istemez.. gelirse dersin ki madem yatmıyacaksın o zmn birine verelim çok etkili oldu bizdeNe zaman tam uykuya geçiyor bu çocuklar acaba hippo
Her gece kalkıp geliyor yanıma sonra ben uyuyamıyorum
Kiz bende sabah sabah ne sinirlendim 12 gundur soda yesilcay limon karisimi iciyorum gram farketmedi hayr tadida oyle igrencki bosami cektm ben o cileyi sen bu hafta beni sollucan yani desene
Ayy benim canimmm etiketlemis beniii
Hele ben toplasan bi saat uyumadm oglumu ayakta sallamaktan bacaklarim tutmuyor zor yuryorum gozlerimin ici kipkirmizi olmus artk uykusuzluktanKızlar uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?