Ah ne guzel olurGünaydınn kızlar bu uykusuzluğa bir ilaç falan bulsalar içsek 100 saat uyumuş gibi hissetsek nasıl olur.
Hippo iyilesmisYeşil sen bu üzüntüyle git çikolata ye.. moralin yerine gelsin
Herkes aynı be gulbemKızlar uykusuzum
Sagol canim gecen hafta yogunluk kalabalik bisey yapamadım vucut alismis cok bisey yapmadigim halde.hic segilse leslie 3 mil yapmadan bitirmicem gunumu bundan sonra inşallahmatematik61 seni kocaman kocaman tebrik ediyorum sporun için canım yapsak liste oluşturcaz inşallah dimi hippotalamus
Öğlen uykusu.. 1 saatlik öğle uykusu gece uykusuna eş değermiş.. tabi vakit bulursan..Günaydınn kızlar bu uykusuzluğa bir ilaç falan bulsalar içsek 100 saat uyumuş gibi hissetsek nasıl olur.
Sölememm...Kiz bende sabah sabah ne sinirlendim 12 gundur soda yesilcay limon karisimi iciyorum gram farketmedi hayr tadida oyle igrencki bosami cektm ben o cileyi sen bu hafta beni sollucan yani desenecokmu eksidesin dur yavastan sole kalbime inmesin
Ozaman ben soylim ben artidayim umarim bi ruyadir tartida gordugum .hemde 400 gr artidaSölememm...
Tabi cnm.. bu hafta daha sıkı olacak inş..matematik61 seni kocaman kocaman tebrik ediyorum sporun için canım yapsak liste oluşturcaz inşallah dimi hippotalamus
Oh maaşallahhhSaol cnm.. idare ediyoruz şükür.. araya bişeyler girse de diyete devam.. hedefime az kaldı
Perşembe detoks yapsanOzaman ben soylim ben artidayim umarim bi ruyadir tartida gordugum .hemde 400 gr artida
Yapayim aslinda cumaya buraya eksi bisey yazayim baya uzulurum bide ben kapaliyim dun esim resmimizi cekmis ben yan duruyom biyere bakarken gidigim oyle cirkin cikmiski esarpbin altindan sinir oldm kendime duvar kagidi yaptm fotoyu baktikca istahim kapaniyo tipimden oturuPerşembe detoks yapsan
Yapayim aslinda cumaya buraya eksi bisey yazayim baya uzulurum bide ben kapaliyim dun esim resmimizi cekmis ben yan duruyom biyere bakarken gidigim oyle cirkin cikmiski esarpbin altindan sinir oldm kendime duvar kagidi yaptm fotoyu baktikca istahim kapaniyo tipimden oturu
Hay Allah iyiligini versin :) ben de yazinki fotolarima bakiyorum.Ama 13 kg gitti hamile kaldığım kiloya 1 kg kaldi evlendigim kiloya 7.Daha iyi hissediyorum.Yapayim aslinda cumaya buraya eksi bisey yazayim baya uzulurum bide ben kapaliyim dun esim resmimizi cekmis ben yan duruyom biyere bakarken gidigim oyle cirkin cikmiski esarpbin altindan sinir oldm kendime duvar kagidi yaptm fotoyu baktikca istahim kapaniyo tipimden oturu
Boyum 162 canm. Iki tane ayran detoksu bilyrm biri icine bulgur mercimk falan giriyor dieri sade ayran hangisini yapiyorsunY Yesilelma90 cnm senin boy kaçtı?? Kusura bakma aklımda tutamıyorum :)
Bak google amcaya gir ayran detoksu yaz.. kk da konusu var.. 2 günlük ama banan 2.gün çok zor geldiği için sadece bi gün yapıyorum.. şimdiye kadar en fazla bi günde 1.3 kilo gitti.. ama bu kilonun bir kısmı hani artıda olursunya 400 gr fln birazı öle bir artı diğeri kalan kısım :)) bi dene bakalım memnun kalacak mısın?? Ben bikaç gün ipin ucunu kaçırdım mı hemen detoks yaparım.. ohh miss...
Ay ben ikinci olunca ruh gibi gezerim artık dimiCanım henüz küçük..benim büyük oğlum 3 yaşındaydı hala ayağımda sallıyordum.. gece o da yanıma gelmek istiyordu.. 6 yaşına kadar ara ara sürdü.. her seferinde yatağına götürdüm.. inş oda takımı gelsin bırakıp gelmek istemez.. gelirse dersin ki madem yatmıyacaksın o zmn birine verelim çok etkili oldu bizdearabalı yatağını kullanmayacaksan başkasına verelim demiştim bende :))
ay ne güzel olur ah ah vitamin filan da almasam nasıl olacağım bilmiyorum ciddenGünaydınn kızlar bu uykusuzluğa bir ilaç falan bulsalar içsek 100 saat uyumuş gibi hissetsek nasıl olur.
canım senin Bebiş ne kadarlık tı baldan anne var İnstagram da ona baksana uyutma yöntemineHele ben toplasan bi saat uyumadm oglumu ayakta sallamaktan bacaklarim tutmuyor zor yuryorum gozlerimin ici kipkirmizi olmus artk uykusuzluktan
Ay zaten evlendim hamile kaldım ondan beri de tam uyku yok ya
sorma kuzum herkes öyle ne olacaksa halimiz böyle omdan kadınalr çabuk yaşlanıyor işte telomer ler gidiyor çabuk çabukHippo iyilesmis
Herkes aynı be gulbemsem35 in dedigi gibi uzun zaman var deliksiz uyumaya
Sagol canim gecen hafta yogunluk kalabalik bisey yapamadım vucut alismis cok bisey yapmadigim halde.hic segilse leslie 3 mil yapmadan bitirmicem gunumu bundan sonra inşallah
Ana sen o kilo ile öyle isen ben ne yapam :)Yapayim aslinda cumaya buraya eksi bisey yazayim baya uzulurum bide ben kapaliyim dun esim resmimizi cekmis ben yan duruyom biyere bakarken gidigim oyle cirkin cikmiski esarpbin altindan sinir oldm kendime duvar kagidi yaptm fotoyu baktikca istahim kapaniyo tipimden oturu
7 aylik olucak bir hafta sonra bakarm hemen canm benm oglum uykusu oldugu halde ayagimdan atiyor kendini uykuya dalincada surekli donup duruyor sonra kendi kendiji uyandirip aglamaya basliyor degisik bisey :)Ay ben ikinci olunca ruh gibi gezerim artık dimi
ay ne güzel olur ah ah vitamin filan da almasam nasıl olacağım bilmiyorum cidden
canım senin Bebiş ne kadarlık tı baldan anne var İnstagram da ona baksana uyutma yöntemine
Canım ben azcık kendime uyarlıyorum.. bak şimdi kahvaltı her zmnki kahvaltım mesela 1 dilim ekmek yeme hakkı var ya.. hah işte ben onu yemiyorum onun yerine 2 yumurta yiyorum.. sonra acıkınca türk kahvesi içiyorum yanına incir cevizBoyum 162 canm. Iki tane ayran detoksu bilyrm biri icine bulgur mercimk falan giriyor dieri sade ayran hangisini yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?