Sensin ŞİŞKO

Yeşil sen bu üzüntüyle git çikolata ye.. moralin yerine gelsin
Hippo iyilesmis
Kızlar uykusuzum
Herkes aynı be gulbem sem35 in dedigi gibi uzun zaman var deliksiz uyumaya
matematik61 seni kocaman kocaman tebrik ediyorum sporun için canım yapsak liste oluşturcaz inşallah dimi hippotalamus
Sagol canim gecen hafta yogunluk kalabalik bisey yapamadım vucut alismis cok bisey yapmadigim halde.hic segilse leslie 3 mil yapmadan bitirmicem gunumu bundan sonra inşallah

Kiz bende sabah sabah ne sinirlendim 12 gundur soda yesilcay limon karisimi iciyorum gram farketmedi hayr tadida oyle igrencki bosami cektm ben o cileyi sen bu hafta beni sollucan yani desene cokmu eksidesin dur yavastan sole kalbime inmesin
Sölememm...

Perşembe detoks yapsan
Yapayim aslinda cumaya buraya eksi bisey yazayim baya uzulurum bide ben kapaliyim dun esim resmimizi cekmis ben yan duruyom biyere bakarken gidigim oyle cirkin cikmiski esarpbin altindan sinir oldm kendime duvar kagidi yaptm fotoyu baktikca istahim kapaniyo tipimden oturu

Y Yesilelma90 cnm senin boy kaçtı?? Kusura bakma aklımda tutamıyorum :)
Bak google amcaya gir ayran detoksu yaz.. kk da konusu var.. 2 günlük ama banan 2.gün çok zor geldiği için sadece bi gün yapıyorum.. şimdiye kadar en fazla bi günde 1.3 kilo gitti.. ama bu kilonun bir kısmı hani artıda olursunya 400 gr fln birazı öle bir artı diğeri kalan kısım :)) bi dene bakalım memnun kalacak mısın?? Ben bikaç gün ipin ucunu kaçırdım mı hemen detoks yaparım.. ohh miss...

Hay Allah iyiligini versin :) ben de yazinki fotolarima bakiyorum.Ama 13 kg gitti hamile kaldığım kiloya 1 kg kaldi evlendigim kiloya 7.Daha iyi hissediyorum.

Boyum 162 canm. Iki tane ayran detoksu bilyrm biri icine bulgur mercimk falan giriyor dieri sade ayran hangisini yapiyorsun

Ay ben ikinci olunca ruh gibi gezerim artık dimi
Günaydınn kızlar bu uykusuzluğa bir ilaç falan bulsalar içsek 100 saat uyumuş gibi hissetsek nasıl olur .
ay ne güzel olur ah ah vitamin filan da almasam nasıl olacağım bilmiyorum cidden
Hele ben toplasan bi saat uyumadm oglumu ayakta sallamaktan bacaklarim tutmuyor zor yuryorum gozlerimin ici kipkirmizi olmus artk uykusuzluktan
canım senin Bebiş ne kadarlık tı baldan anne var İnstagram da ona baksana uyutma yöntemine

Ak kelebek canım deliksiz uyuma hayallerini bir 7 8 yıl ertele
Ay zaten evlendim hamile kaldım ondan beri de tam uyku yok ya gerçi çalıştığım zamanlarda da yok şu bu derken uyuyamıyordum ama tatil günleri acısını çıkarıyordum ah ah bekarlık sultanlık cidden
sorma kuzum herkes öyle ne olacaksa halimiz böyle omdan kadınalr çabuk yaşlanıyor işte telomer ler gidiyor çabuk çabuk

Ana sen o kilo ile öyle isen ben ne yapam :)

7 aylik olucak bir hafta sonra bakarm hemen canm benm oglum uykusu oldugu halde ayagimdan atiyor kendini uykuya dalincada surekli donup duruyor sonra kendi kendiji uyandirip aglamaya basliyor degisik bisey :)

Boyum 162 canm. Iki tane ayran detoksu bilyrm biri icine bulgur mercimk falan giriyor dieri sade ayran hangisini yapiyorsun
Canım ben azcık kendime uyarlıyorum.. bak şimdi kahvaltı her zmnki kahvaltım mesela 1 dilim ekmek yeme hakkı var ya.. hah işte ben onu yemiyorum onun yerine 2 yumurta yiyorum.. sonra acıkınca türk kahvesi içiyorum yanına incir ceviz sonra mercimekli bulgur pilavı yapıyorum yağsız tuzsuz.. bildiğin cacığa 4-5 kaşık ekleyip yiyorum 2 kase çıkıyor kalan mercimekli pilava tuz yağ ekleyip ev ahalisine kakalıyorum :)) gece çok acıkırsam sütlü kahve içiyorum.. ama ben çorbayı en fazla 2 kase içiyorum yetiyo.. böle biraz çakma biraz modifiyeli yapıyorum.. zayıflıyo muyum en az 700gr en fazla 1.3 kilo gitti günde.. bi keresinde 2 gün üst üste yaptım 1.8 kilo gitti ama perişan oldum 2.gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…