Sensin ŞİŞKO

Saka yapıyorum canım hastasin diye gormedim say hadi

A
Afiyet olsun menu guzel bu pomelo meyvesini nerde buldn canm ben hic denk gelmedm burda

Acikcasi bana hamilesin diye normal geldi canin cekmis sonucta.en azindan olculu yiyosum yedikce abartip yemiyosun yani afiyet olsun

Canım ben çoğu çağdaş ta görüyorum migrostada oluyor genelde ama ben çağdaştan alıyorum
Yenimi geldi oncedende varmiydi cagdasta migrosta bana yakin genelde oralardan alisveris yapiyorum zaten hatta buyuk migrosa gidiyorum surekli hic gormedm haftasonu birdaha bakayim ozaman cagdasa

Bende menümü vereyim

Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 3 bir muz küçük

Akşam 7
Bir dilim somon
Salata

2 litre su
Ev temizledim bugün bu ayakla akşamda yemekli misafir vardı başka bişey yapmadım

Menü çok güzel.. yarışma ki yemek mi bu??

Çok güzel canım

Menü çok güzel.. yarışma ki yemek mi bu??
Yok kuzum o geçen gün yendi hatta yetmedi ben onu kendime yapmıştım benim herif yemez diye sofraya koydum fotoğraf çekicem diye telefonu almaya gittim bi baktım şişin birini garniturun yarısını yemis tadı damağımda kaldı bi daha yapicam

Berna bunu beğendi. Rakibime bak hele

Ben de felmisken sporumu yazayim.Liste isi unutuldu gorunuyor.
60 dk leslie
20 dk hiit cardio

Canım imsak 5 gibi fln.. ona göre kalk güzel bir kahvaltı yap.. bol da su iç.. yiyip yatma sakın sahura kalk muhakkak..bende regl olucam sonra tutarım inş 9 gün kaldı benimde
Kalkabilirsem inş kızım çok uyku sevmediğinden ne kadar uyursam kar diyorum namaza zor kalkıyorum sonra uyanıyor zaten bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…