- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Saka yapıyorum canım hastasin diye gormedim say hadiCanım valla ağzımın hiç tadı yoktu.. evde yumurta da bitmiş.. dedim hadi ince bi sürim ekmeğe.. masum geldi o an valla :)) bide bakkala gidip yumurta alacak halim yoktu.. üşendim en kolayıma bu geldi..bugün kahvaltılıkları tamamladım.. yarın güzel bi kahvaltı yaparım inş..
Afiyet olsun menu guzel bu pomelo meyvesini nerde buldn canm ben hic denk gelmedm burdaMenüm
Sabah 2kayısı bol su
Kahvaltı 10: 2 haşlanmış yumurta beyazı, 20 gr peynir 15 gr tb ekmeği, 3 çeri domates, 4 yeşil zeytin
12 sade Türk kahvesi
14 1 kase yoğurt
16 2 dilim pomelo
18 8 hamsi fırında , bol salata
Çayla 1 hurma 1 incir yedim
Su çok
Acikcasi bana hamilesin diye normal geldi canin cekmis sonucta.en azindan olculu yiyosum yedikce abartip yemiyosun yani afiyet olsunBu gün kötü geçti
Sabah 10.30
Aç karna 2 baraj su
1 incir
Ispanaklı yumurta
1.5 dilim tbe
7 zeytin
Peynir
Tiramisu yedimküçük bir dilim ayvayı 4 e böldüğünde 1 dilimi kadar
Ara 13.30
Yarım Trabzon hurması
Yarım yeşil elma
2 avuç ay çekirdeği
Ara 16.30
60 gr acılı çubuk kraker günlerdir canım istiyordu tiramisu yedim diye yedim
Ara 18.00 yarım armut
Akşam 19.00
1 kase yayla çorbası
1 küçük soğan
1 dilim tbe
1 küçük kurabiye
Su 2lt
Berbat biliyorum kızlar
Bende cok acim napsakAçım yaaa
Yoğurt yeBende cok acim napsak
Canım ben çoğu çağdaş ta görüyorum migrostada oluyor genelde ama ben çağdaştan alıyorumA
Afiyet olsun menu guzel bu pomelo meyvesini nerde buldn canm ben hic denk gelmedm burda
Yenimi geldi oncedende varmiydi cagdasta migrosta bana yakin genelde oralardan alisveris yapiyorum zaten hatta buyuk migrosa gidiyorum surekli hic gormedm haftasonu birdaha bakayim ozaman cagdasaCanım ben çoğu çağdaş ta görüyorum migrostada oluyor genelde ama ben çağdaştan alıyorum
Sağol kuzum az daha iyi şükür@tuzsuz_ruh senin ayak nasıl oldu
Sütlü kahve içicem birazdan..Bende cok acim napsak
Yolla buraya :)) bir deri bi kemik yaparız onu daAblamda başladı bakalım inşallah verir kilo 78 çıktı tartıda 2 ay sonra görüşçez bidaha
Menü çok güzel.. yarışma ki yemek mi bu??Bende menümü vereyim
Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 3 bir muz küçük
Akşam 7
Bir dilim somon
Salata
2 litre su
Ev temizledim bugün bu ayakla akşamda yemekli misafir vardı başka bişey yapmadım
Çok güzel canımBende menümü vereyim
Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 3 bir muz küçük
Akşam 7
Bir dilim somon
Salata
2 litre su
Ev temizledim bugün bu ayakla akşamda yemekli misafir vardı başka bişey yapmadım
Ben uzun zamandır alıyorum canımYenimi geldi oncedende varmiydi cagdasta migrosta bana yakin genelde oralardan alisveris yapiyorum zaten hatta buyuk migrosa gidiyorum surekli hic gormedm haftasonu birdaha bakayim ozaman cagdasa
Yok kuzum o geçen gün yendi hatta yetmedi ben onu kendime yapmıştım benim herif yemez diye sofraya koydum fotoğraf çekicem diye telefonu almaya gittim bi baktım şişin birini garniturun yarısını yemisMenü çok güzel.. yarışma ki yemek mi bu??
Valla girebilse hemen ama başını kaşıyacak vakti olmuyor kk ya giremezYolla buraya :)) bir deri bi kemik yaparız onu da
Berna bunu beğendi. Rakibime bak heleBende menümü vereyim
Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 3 bir muz küçük
Akşam 7
Bir dilim somon
Salata
2 litre su
Liste oluşturacak spor yapsam görün siz listeyi :))Berna bunu beğendi. Rakibime bak hele
Ben de felmisken sporumu yazayim.Liste isi unutuldu gorunuyor.
60 dk leslie
20 dk hiit cardio
Kalkabilirsem inş kızım çok uyku sevmediğinden ne kadar uyursam kar diyorum namaza zor kalkıyorum sonra uyanıyor zaten bakalım inşallahCanım imsak 5 gibi fln.. ona göre kalk güzel bir kahvaltı yap.. bol da su iç.. yiyip yatma sakın sahura kalk muhakkak..bende regl olucam sonra tutarım inş 9 gün kaldı benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?