Sensin ŞİŞKO

Canım valla ağzımın hiç tadı yoktu.. evde yumurta da bitmiş.. dedim hadi ince bi sürim ekmeğe.. masum geldi o an valla :)) bide bakkala gidip yumurta alacak halim yoktu.. üşendim en kolayıma bu geldi..bugün kahvaltılıkları tamamladım.. yarın güzel bi kahvaltı yaparım inş..
Saka yapıyorum canım hastasin diye gormedim say hadi :D

A
Menüm
Sabah 2kayısı bol su
Kahvaltı 10: 2 haşlanmış yumurta beyazı, 20 gr peynir 15 gr tb ekmeği, 3 çeri domates, 4 yeşil zeytin
12 sade Türk kahvesi
14 1 kase yoğurt
16 2 dilim pomelo
18 8 hamsi fırında , bol salata
Çayla 1 hurma 1 incir yedim
Su çok
Afiyet olsun menu guzel bu pomelo meyvesini nerde buldn canm ben hic denk gelmedm burda

Bu gün kötü geçti :KK43:
Sabah 10.30
Aç karna 2 baraj su
1 incir
Ispanaklı yumurta
1.5 dilim tbe
7 zeytin
Peynir
Tiramisu yedim :KK43: küçük bir dilim ayvayı 4 e böldüğünde 1 dilimi kadar

Ara 13.30
Yarım Trabzon hurması
Yarım yeşil elma
2 avuç ay çekirdeği

Ara 16.30
60 gr acılı çubuk kraker günlerdir canım istiyordu tiramisu yedim diye yedim :KK43:

Ara 18.00 yarım armut

Akşam 19.00
1 kase yayla çorbası
1 küçük soğan
1 dilim tbe
1 küçük kurabiye

Su 2lt
Berbat biliyorum kızlar
Acikcasi bana hamilesin diye normal geldi canin cekmis sonucta.en azindan olculu yiyosum yedikce abartip yemiyosun yani afiyet olsun

Canım ben çoğu çağdaş ta görüyorum migrostada oluyor genelde ama ben çağdaştan alıyorum
Yenimi geldi oncedende varmiydi cagdasta migrosta bana yakin genelde oralardan alisveris yapiyorum zaten hatta buyuk migrosa gidiyorum surekli hic gormedm haftasonu birdaha bakayim ozaman cagdasa

Bende menümü vereyim

Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 3 bir muz küçük

Akşam 7
Bir dilim somon
Salata

2 litre su
Ev temizledim bugün bu ayakla akşamda yemekli misafir vardı başka bişey yapmadım

Bende menümü vereyim

Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 3 bir muz küçük

Akşam 7
Bir dilim somon
Salata

2 litre su
Ev temizledim bugün bu ayakla akşamda yemekli misafir vardı başka bişey yapmadım
Menü çok güzel.. yarışma ki yemek mi bu??

Bende menümü vereyim

Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 3 bir muz küçük

Akşam 7
Bir dilim somon
Salata

2 litre su
Çok güzel canım

Menü çok güzel.. yarışma ki yemek mi bu??
Yok kuzum o geçen gün yendi hatta yetmedi ben onu kendime yapmıştım benim herif yemez diye sofraya koydum fotoğraf çekicem diye telefonu almaya gittim bi baktım şişin birini garniturun yarısını yemis:KK70::KK70: tadı damağımda kaldı bi daha yapicam :KK73:

Bende menümü vereyim

Sabah 11
Iki haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Maydonoz
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 3 bir muz küçük

Akşam 7
Bir dilim somon
Salata

2 litre su
Berna bunu beğendi. Rakibime bak hele:KK11:

Ben de felmisken sporumu yazayim.Liste isi unutuldu gorunuyor.
60 dk leslie
20 dk hiit cardio

Canım imsak 5 gibi fln.. ona göre kalk güzel bir kahvaltı yap.. bol da su iç.. yiyip yatma sakın sahura kalk muhakkak..bende regl olucam sonra tutarım inş 9 gün kaldı benimde :KK66:
Kalkabilirsem inş kızım çok uyku sevmediğinden ne kadar uyursam kar diyorum namaza zor kalkıyorum sonra uyanıyor zaten bakalım inşallah

Back