Sensin ŞİŞKO

Herzamankinden mikemmel
Süper gidiyorsun canım

Menüm
Sabah 2 kayısı bol su
10: Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 20 gr tbe, 4 yeşil zeytin, şekersiz çay
12: sade türkkahvesi 1 incir,1 ceviz
14 1 kase yoğurt, iki dilim pomelo
17: 4 kaşık barbunya, 1 kepçe mercimek çorbası
Su çokk
Yeşil çay

Afiyet olsun canım menün iyi ama bana göre çok az geliyor ya :)
afiyet olsun canım

Gayet iyi canım menün

Sabah 10.15
Aç karna 2 bardak su
1 incir
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 ızgara köfte
7 zeytin
Peynir
2 chery domates 1 dilim salatalık

Ara 15.00
1 bardak süt
1 orta boy Trabzon hurması
1 ceviz
15 badem

Akşam 18.00
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa yemeği
1 kase yoğurt küçük
1 orta boy turp
Yarım dilim tbe

Ara 20.15 10 fındık
3 dut kurusu

Su 2lt

Menu bildireyim utaniyorum ama neyse cokta kizginim kendime
Sabah 09:00 1 bucuk dilim tb ekmegi bir haslanmis yumurta form cayi 4 dilim kasar peyniri
Ogleden sonra avmye gidicektik orda yememek icin evde iyi doyurayim karnimi dedim
Oglen 12:40 kucuk bir kase bol sebzeli bulgur pilavi 5 tane kofte salata yogurt
Avmde esim burger yedi ben yemedm cok canim istemesine ragmen ama daha sonra bi baktim esim elinde dondurmali irmik helvasiyla geliyor yemek istemedm kizdi copemi atayim hevesle aldm dedi kucuk boy almisti allahtan irmikten cok dondurmasi vardi mecbur yedm trip atmasin diye buyuzden aksam yemegi yok
Soda limon yesilcay kurumu ictim
Su 3 litre yi gecicek
Spor bugun yurudum eve gelincede is yaptim birazdanda limonlu sekersiz cay icicem bikac bardak

Bizde bugün yedik kuru fasulye :))
Afiyet olsun canım :) diyette olunca 2 şer kaşık yendiği için 3 5 gün gidiyor yemekler :))
Herzamankinden mikemmel

Süper gidiyorsun canım
Teşekkür ederimm
Menü çok iyi pomelo nedir
Afiyet olsun canım menün iyi ama bana göre çok az geliyor ya :)

afiyet olsun canım
Yaaa sen kendi menüne bak 2 kişi besliyorsun o menü ile ama benimkinden az
Menü çok güzel ama öğle yemeği olsa güzel olurdu su da az

Önemli olan dengelemek zaten canım.. daa avm de de yemek yiyebilirsin ki.. köfte alabilirsin, tavuklu salata alabilirsin, 2 lahmacun bile yiyebilirsin

Önemli olan dengelemek zaten canım.. daa avm de de yemek yiyebilirsin ki.. köfte alabilirsin, tavuklu salata alabilirsin, 2 lahmacun bile yiyebilirsin
Evden yemek yiyip cikmistim canim benim esim burgera dayanamiyor tokta olsa yer gordugunde.ben ac degildim bosyere yuklenmim mideme dedm rahatlattin beni valla dengelenmistir degilmi? Bide az once uc dilim limon yedm bisey olmaz heralde.

Canım akşam yemeyerek dengelemişsin ama eşininde artık senin dikkat ettiğin fikrine alışması lazım

Selam kızlar kardescigimi gönderdik bu gece istanbula bende ancak gelebildim menümü vereyim

Sabah 10 30
üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Az domates
Şekersiz çay

Ara yok

Akşam 6
Iki ısırgan otu mücveri
Bir parça tavuk ızgara
Bir kepçe çorba

8 gibi bir elma

Su 2 litre
Spor 1 buçuk saat yuruyus

Allag kavustursun canim menu de spor da super olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…