Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım toplayamadın kendini yogunluktan bekliyorum tam da burda seni muahhhhhIyi geceler canlar :)
Anneme geldim bugün sabahtan hala oradayım
Kizlar ben izin isteyecem sizden geçici olarak.. bu Ara çok dağıldım.. kzimin bitmeyen ödevleri benim ogrencilerim.. bir yandan ev işleri oğlumun ve benim sorunlar derken.. kendimi yeme içme yönünden dikkatli beslenmeye veremiyorum kafam dağınık.. sürekli bir koşturma içindeyim menü veremiyorum versem de ya geç oluyir ya da berbat... izniniz olursa 1 hafta on gün bi kendime geleyimama şunun teminatını verebilirim size, kilo almadan gelecem inşallah..
Hepinizi seviyorum
hippotalamus Ak kelebek matematik61 sem35 B bilinmeyenkullanici @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90
Tamam :) kilo almadan geliceksen guzel.menu veremesende uzak tutma kendini bu arada benim yerimede ye sahsen ben doyasiya yemek yemeyi cok ozledmIyi geceler canlar :)
Kizlar ben izin isteyecem sizden geçici olarak.. bu Ara çok dağıldım.. kzimin bitmeyen ödevleri benim ogrencilerim.. bir yandan ev işleri oğlumun ve benim sorunlar derken.. kendimi yeme içme yönünden dikkatli beslenmeye veremiyorum kafam dağınık.. sürekli bir koşturma içindeyim menü veremiyorum versem de ya geç oluyir ya da berbat... izniniz olursa 1 hafta on gün bi kendime geleyimama şunun teminatını verebilirim size, kilo almadan gelecem inşallah..
Hepinizi seviyorum
hippotalamus Ak kelebek matematik61 sem35 B bilinmeyenkullanici @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90
Teşekkür ederim epey eleştiri alırım diye düşünmüştüm :)Sağol kuzum teşekkür ederim
çok abartılı değil canım için rahat olsun
gayet iyi kuzum
Vuhuuuu Gofretler filannn afiyet olsunnnSabah 10.3o
Aç karna 2 bardak su
1 incir
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim Tbe
Peynir
7 zeytin
Ara 15.15
1 orta boy Trabzon hurması
2 ceviz
1 bardak süt
Akşam 18.00(misafirliğe gittik)
4 ızgara köfte
6-7 dilim patates
Salata
Yarım dilim ekmek
Ara 19.30
3 kare biterli çikolata gofret
Ara 21.00
1 büyük fincan sütlü kahve
Bir ısırık ay çöreği
1 lokma bile sayılmaz portakallı kek
Su 2lt
Kızlar misafirliğe gittik ne kadar istemiyorum desem de hamileyim diye çok ısrar ediyorlar
Bu kadar ile kaçabildim
Mis gibi bir un Kurabiyesi yapabilirsin. Un sıvı yağ ve pudra şekerindenYarın da benim misafirim var ne yapacağım bilmiyorum çaya
Yaaa kilo almayı geç 1 kilo da olsa ver amaIyi geceler canlar :)
Hepinizi seviyorum
Hadi bakalım bol motive olda gel balımIyi geceler canlar :)
Hepinizi seviyorum
eşimin isteklerine bakTeşekkür ederim epey eleştiri alırım diye düşünmüştüm :)
Vuhuuuu Gofretler filannn afiyet olsunnn
Mis gibi bir un Kurabiyesi yapabilirsin. Un sıvı yağ ve pudra şekerindenyanına da güzel bir mercimek salatası
Yaaa kilo almayı geç 1 kilo da olsa ver ama
belki belki bana yakin tasinirsin:))) hayirlisi olsun sizin icinHerkese gunaydin.Basimin agrisi hala gecmedi.
Y Yesilelma90 esimin tayini cikarsa 2.dönem gelcez canim ben de hic bilmiyorum oralari :)
@tuzsuz_ruh ben cumartesi regl olcam iyi eksi getiremem.cuma günü seni yenmem icin senin kaçamak yapman lazim
tevafuk55 kuzum insan ihtiyac duyuyo dinlenmeye tabi.buralari bos birakmazsan sevinriz :) kafani bosalt kendine gel biz daha burdayiz
hippotalamus sem35
Sagol canim :) esimin okul belli olsa ona göre ev bakcaz.gerci ona muhtemelen ilce gelecek olursa.benim okula rahat ulasim olacak yerlere bakmak lazimbelki belki bana yakin tasinirsin:))) hayirlisi olsun sizin icin
Hadi bakalım bol motive olda gel balım
eşimin isteklerine bak
Tahinli kurabiye
Tarçınlı kek
Yaprak sarması
Gül böreği
Bir çeşit salata
Cok geçmiş olsun hepinizeGünaydın kızlar.. ben bugünde menü vermiyim ama yarın bomba gibi dönerim inş.. aslında çocuklar hasta ben hasta eşim hasta... bakalım napıcaz??
Eşim iştahı çok iyi olan bir adam görmen lazım yediklerini ona rağmen boyuna göre kilosu çok iyi yaYaaa eşin de ağzının tadını biliyormuş canım çektiiii
Geçmiş olsun kuzum hepiniz birden hayırdırGünaydın kızlar.. ben bugünde menü vermiyim ama yarın bomba gibi dönerim inş.. aslında çocuklar hasta ben hasta eşim hasta... bakalım napıcaz??
Birbirimize bulaştı galibaGeçmiş olsun kuzum hepiniz birden hayırdır
Hm ıhlamur filan için canım zencefilli şeylerBirbirimize bulaştı galiba
Kaçamak yapamam hicccx kısıra bakma bebişim zaten sabittim bu haftaHerkese gunaydin.Basimin agrisi hala gecmedi.
Y Yesilelma90 esimin tayini cikarsa 2.dönem gelcez canim ben de hic bilmiyorum oralari :)
@tuzsuz_ruh ben cumartesi regl olcam iyi eksi getiremem.cuma günü seni yenmem icin senin kaçamak yapman lazim
tevafuk55 kuzum insan ihtiyac duyuyo dinlenmeye tabi.buralari bos birakmazsan sevinriz :) kafani bosalt kendine gel biz daha burdayiz
hippotalamus sem35
Regl olacak halimle yeneyim seni de görKaçamak yapamam hicccx kısıra bakma bebişim zaten sabittim bu hafta
Ellerine sağlık cnm.. çok güzel gözüküyor...Eki Görüntüle 2077317
Bu da benim yaptığım bir resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?