• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Selam kızlar kardescigimi gönderdik bu gece istanbula bende ancak gelebildim menümü vereyim

Sabah 10 30
üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Az domates
Şekersiz çay

Ara yok

Akşam 6
Iki ısırgan otu mücveri
Bir parça tavuk ızgara
Bir kepçe çorba

8 gibi bir elma

Su 2 litre
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Menü güzel canım, Allah kavuştursun

Afiyet olsun canım :) diyette olunca 2 şer kaşık yendiği için 3 5 gün gidiyor yemekler :))

Teşekkür ederimm

Menü çok iyi pomelo nedir

Yaaa sen kendi menüne bak 2 kişi besliyorsun o menü ile ama benimkinden az :KK70:

Menü çok güzel ama öğle yemeği olsa güzel olurdu su da az
Yok koz ben gayet sağlıklı yiyorum bildiğin doyuyorum hatta çok bile yedim diyorum durmadan

Canım akşam yemeyerek dengelemişsin ama eşininde artık senin dikkat ettiğin fikrine alışması lazım
Aynen canm haklisin bugun aksam konustm zaten kilolu olmami istemezsn biliyorum dedim oyuzden anlayisli olmasini israr etmemsini boyle daha mutku oldugumu kilo aldikca agresiflestigimi soyledm hak verdi bana mesela aksam gene acikti bisiler hazirladi sen yemezsn nasilsa dedi davet etmedi sofraya :)

Selam kızlar kardescigimi gönderdik bu gece istanbula bende ancak gelebildim menümü vereyim

Sabah 10 30
üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Az domates
Şekersiz çay

Ara yok

Akşam 6
Iki ısırgan otu mücveri
Bir parça tavuk ızgara
Bir kepçe çorba

8 gibi bir elma

Su 2 litre
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Guzel kapamissin günü ah isirgan nasil ozledm egeliyim ben cok olurdu bizim oralarda hic doymadim yemegine boregine butaraflarda gormedim hic .afiyet olsun:)

Aynen canm haklisin bugun aksam konustm zaten kilolu olmami istemezsn biliyorum dedim oyuzden anlayisli olmasini israr etmemsini boyle daha mutku oldugumu kilo aldikca agresiflestigimi soyledm hak verdi bana mesela aksam gene acikti bisiler hazirladi sen yemezsn nasilsa dedi davet etmedi sofraya :)
Ohh şükür oldu buiş :)

Back