- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Şuan incilme gibi yarına kadar şişerse gidicem hastaneye canım sagolGeçmiş olsun canım ciddi birşey yoktur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan incilme gibi yarına kadar şişerse gidicem hastaneye canım sagolGeçmiş olsun canım ciddi birşey yoktur inşallah
Sağol kuzummm çok ilgilenemedim bu hafta burayla inşallah haftayaAllag kavustursun canim menu de spor da super olmus
Menü güzel canım, Allah kavuştursunSelam kızlar kardescigimi gönderdik bu gece istanbula bende ancak gelebildim menümü vereyim
Sabah 10 30
üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Az domates
Şekersiz çay
Ara yok
Akşam 6
Iki ısırgan otu mücveri
Bir parça tavuk ızgara
Bir kepçe çorba
8 gibi bir elma
Su 2 litre
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Sağol canım Allah razı olsunMenü güzel canım, Allah kavuştursun
Yok koz ben gayet sağlıklı yiyorum bildiğin doyuyorum hatta çok bile yedim diyorum durmadanAfiyet olsun canım :) diyette olunca 2 şer kaşık yendiği için 3 5 gün gidiyor yemekler :))
Teşekkür ederimm
Menü çok iyi pomelo nedir
Yaaa sen kendi menüne bak 2 kişi besliyorsun o menü ile ama benimkinden az
Menü çok güzel ama öğle yemeği olsa güzel olurdu su da az
Aynen canm haklisin bugun aksam konustm zaten kilolu olmami istemezsn biliyorum dedim oyuzden anlayisli olmasini israr etmemsini boyle daha mutku oldugumu kilo aldikca agresiflestigimi soyledm hak verdi bana mesela aksam gene acikti bisiler hazirladi sen yemezsn nasilsa dedi davet etmedi sofraya :)Canım akşam yemeyerek dengelemişsin ama eşininde artık senin dikkat ettiğin fikrine alışması lazım
Gecmis olsun canim.Vallahi kesin yenersin kuzum bir şişlik ödem var ko sorma ayağımı burktum ayrica spor nasıl yaparım bilmiyorum
Guzel kapamissin günü ah isirgan nasil ozledm egeliyim ben cok olurdu bizim oralarda hic doymadim yemegine boregine butaraflarda gormedim hic .afiyet olsun:)Selam kızlar kardescigimi gönderdik bu gece istanbula bende ancak gelebildim menümü vereyim
Sabah 10 30
üç kaşık menemen
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Az domates
Şekersiz çay
Ara yok
Akşam 6
Iki ısırgan otu mücveri
Bir parça tavuk ızgara
Bir kepçe çorba
8 gibi bir elma
Su 2 litre
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Sağol canım bende çok severim neredesin sen şuanGuzel kapamissin günü ah isirgan nasil ozledm egeliyim ben cok olurdu bizim oralarda hic doymadim yemegine boregine butaraflarda gormedim hic .afiyet olsun:)
Eskshrdym cnm sen ege taraflarindasin sanirimSağol canım bende çok severim neredesin sen şuan
Ohh şükür oldu buiş :)Aynen canm haklisin bugun aksam konustm zaten kilolu olmami istemezsn biliyorum dedim oyuzden anlayisli olmasini israr etmemsini boyle daha mutku oldugumu kilo aldikca agresiflestigimi soyledm hak verdi bana mesela aksam gene acikti bisiler hazirladi sen yemezsn nasilsa dedi davet etmedi sofraya :)
Harikasın canımMisafirler gitti bıgünü hasarsız atlattım çok şükür
Size gozumun uykusuyla esimden duyduğum iltifati (!)soyleyeyim.Sabah gidiyo ben de kapidan yolcu etcem.Bakti dedi ki baya zayifladin he pijamalar bol oluyo gaffur gibisin su an![]()