- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Tamam erken saatte kahve ile tüket ara olurGunaydinn.. canim bugun cok tatli cekiyorrr geceenlerde bir tatli gormustum unsuz yagsiz sekersiz kilo verdiren sufle denemeden sizinle paylasmak istemedm bugun yapmayi dusunuyorum guzel olursa tarifle gelecegim hemen :)
Ben severek kullanıyorumKuzum senle de çok ortak yan var dimi ne güzel isimler adaş olmuş seviyoruz demek ki
Sağol canım inş kuzum çok severek kullanır ilerde anne neden bana böyle aldın demez
Canım Allah sağ sağlim getirmeyi nasip etsin inşallahKızlar naparsınızzz?? Benim kardeşim bugün gidicek.. çok moralim bozuk pazartesi gününden itibaren kendime program yapıcam inş.. buzdolabının üstüne akşam yemeklerimi yazıcam sonra aklıma gelmiyo ne yemek pişirsem diye :))
Amin inş canım.. ben alışmıştım kaç gündür beraber takılıyorduk geziyorduk.. çok alışmıştım.. şimdi ev bomboş olacakCanım Allah sağ sağlim getirmeyi nasip etsin inşallah
Öyle oluyor canım benden 7 yaş küçük kardeşim annesi gibiyim inan askere giderken en çok ben ağlamışımdırAmin inş canım.. ben alışmıştım kaç gündür beraber takılıyorduk geziyorduk.. çok alışmıştım.. şimdi ev bomboş olacak
Allah kavustursun canimKızlar naparsınızzz?? Benim kardeşim bugün gidicek.. çok moralim bozuk pazartesi gününden itibaren kendime program yapıcam inş.. buzdolabının üstüne akşam yemeklerimi yazıcam sonra aklıma gelmiyo ne yemek pişirsem diye :))
Allah kavstursun canim bende pazartesi daha dikkatli olucm suan suflem pisiyor anca yapabildim bakalim nasil oluckKızlar naparsınızzz?? Benim kardeşim bugün gidicek.. çok moralim bozuk pazartesi gününden itibaren kendime program yapıcam inş.. buzdolabının üstüne akşam yemeklerimi yazıcam sonra aklıma gelmiyo ne yemek pişirsem diye :))
Afiyet olsun canim benim de canik cok tatli cekiyo bugun dolapta ekler car tavukgogsu var cok fena sinaniyorumHayirli aksamlar kizlar bugun sufle denedim unsuz yagsiz sekersiz amacim ara ogun olarak yemekti ama anca yapabildim ozel gunlerinizde tatli istahinizi bastirir bende sosyal medyada zayiflayan birinde gordum tarifi.oncelikle 3 yemek kasigi yulaf bir bardak yagsiz sut blendirdan geciriyosunuz ufak bir tencereye alip ustune bir yemek kasigi kakao bir tatli kasigi tarcin bir cay k. Kabartma tozu dokup karistirin ocakta lapalasiyor zaten ocagi sondurup icine bir yumurta sarisi koyun karistirin yumurtanin beyazini cirpiciyla krema kivamina getirin onuda suflenin icine koyup karistirin bir kaseye gecirin sufleyi ortasina bir yemek kasigi pekmez katip kasenin yarisina gelecek kadar ufak bir tencereye su koyup kaynatin kaseyi ortasina yerlestirip kapagini kapatin 4-5 dk pisirin sonra yiyin ben tarcin katmayi unutmusum oyuzden tadi biraz acimsi oldu tadinida sevdim bastirdi istegimi hatta baya tikadi aksam yemegi yemeyecegim
Ben dolapta oyle seyler olursa dayanamam oyuzden asla eve aldirmiyorum cunku pisbogazli biriyim dayanamam Allahtan evime misafir falan gelmiyor su sira.ben kendime soyle birsey yapiyorum mesela bugun burgerin onunden geciyorum nasil canim cekti neredeyse girip yicem :) dedimki kendime yemek herzaman var zayifladiginda bundan odul olarak yiyebilirsin ama zayiflamak kolay degil oyuzden ilk zoru basar bi baktim kapisindan donmusum:) aa bideAfiyet olsun canim benim de canik cok tatli cekiyo bugun dolapta ekler car tavukgogsu var cok fena sinaniyorum
Bekle sen bu hafta berabere kaldık ama haftaya ikiye katlıcam seniBen dolapta oyle seyler olursa dayanamam oyuzden asla eve aldirmiyorum cunku pisbogazli biriyim dayanamam Allahtan evime misafir falan gelmiyor su sira.ben kendime soyle birsey yapiyorum mesela bugun burgerin onunden geciyorum nasil canim cekti neredeyse girip yicem :) dedimki kendime yemek herzaman var zayifladiginda bundan odul olarak yiyebilirsin ama zayiflamak kolay degil oyuzden ilk zoru basar bi baktim kapisindan donmusum:) aa bidehippotalamus geliyor aklima hicbisey yiyesim gelmiyor
Afiyet olsun hamiş ♡♡♡Herkese merhaba bugünün menüsü
Uyanınca 1 büyük bardak su
Kahvaltı : Sahanda 2 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı tahin, çay
Ara : 1 avuç çıtır leblebi, 1 hurma 3 adet badem
Ara : sütlü kahve, 3 dilim bitter çikolata
Akşam : Biraz makarna, yoğurt
Ara : ıhlamur ve elma
Sayende acliktan ölücem bu hafta deseneBekle sen bu hafta berabere kaldık ama haftaya ikiye katlıcam seni
Rabbim tez zamanda tekrardan kavustursunKızlar kardeşim gitti
Kız bu nasıl menüMenu bildirimi
Sabah 10:30 cok az yagla yapilmis iki yumurta bir bucuk dilim tb ekmegi 3 adet burgu peynir
Ara yok disaridaydim
Aksam 18:00 diyet sufle.ancak yarisindan daha az yedim
Soda yesilcay limon karisimi ictim
Su iki litre.
Spor 40 dk yuruyus
Amin canım inş..Rabbim tez zamanda tekrardan kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?