Sensin ŞİŞKO

Gunaydinn.. canim bugun cok tatli cekiyorrr geceenlerde bir tatli gormustum unsuz yagsiz sekersiz kilo verdiren sufle denemeden sizinle paylasmak istemedm bugun yapmayi dusunuyorum guzel olursa tarifle gelecegim hemen :)
Tamam erken saatte kahve ile tüket ara olur

Kızlar naparsınızzz?? Benim kardeşim bugün gidicek.. çok moralim bozuk pazartesi gününden itibaren kendime program yapıcam inş.. buzdolabının üstüne akşam yemeklerimi yazıcam sonra aklıma gelmiyo ne yemek pişirsem diye :))

Canım Allah sağ sağlim getirmeyi nasip etsin inşallah

Amin inş canım.. ben alışmıştım kaç gündür beraber takılıyorduk geziyorduk.. çok alışmıştım.. şimdi ev bomboş olacak
Öyle oluyor canım benden 7 yaş küçük kardeşim annesi gibiyim inan askere giderken en çok ben ağlamışımdır

Allah kavustursun canim

Benim de acaip bas agrim var bugun babami yolculadim ben de.annemle kardesim de gezmeye ciktilar esik de kurstaydi oglani uyutup uyudum.o uyanddi esim geldi onlari yedir yemek hazirlamasi fln derken bu saat oldu oglani uyuttum yine inşallah ben de biseyler yicem

Allah kavstursun canim bende pazartesi daha dikkatli olucm suan suflem pisiyor anca yapabildim bakalim nasil oluck

Hayirli aksamlar kizlar bugun sufle denedim unsuz yagsiz sekersiz amacim ara ogun olarak yemekti ama anca yapabildim ozel gunlerinizde tatli istahinizi bastirir bende sosyal medyada zayiflayan birinde gordum tarifi.oncelikle 3 yemek kasigi yulaf bir bardak yagsiz sut blendirdan geciriyosunuz ufak bir tencereye alip ustune bir yemek kasigi kakao bir tatli kasigi tarcin bir cay k. Kabartma tozu dokup karistirin ocakta lapalasiyor zaten ocagi sondurup icine bir yumurta sarisi koyun karistirin yumurtanin beyazini cirpiciyla krema kivamina getirin onuda suflenin icine koyup karistirin bir kaseye gecirin sufleyi ortasina bir yemek kasigi pekmez katip kasenin yarisina gelecek kadar ufak bir tencereye su koyup kaynatin kaseyi ortasina yerlestirip kapagini kapatin 4-5 dk pisirin sonra yiyin ben tarcin katmayi unutmusum oyuzden tadi biraz acimsi oldu tadinida sevdim bastirdi istegimi hatta baya tikadi aksam yemegi yemeyecegim

Afiyet olsun canim benim de canik cok tatli cekiyo bugun dolapta ekler car tavukgogsu var cok fena sinaniyorum

Afiyet olsun canim benim de canik cok tatli cekiyo bugun dolapta ekler car tavukgogsu var cok fena sinaniyorum
Ben dolapta oyle seyler olursa dayanamam oyuzden asla eve aldirmiyorum cunku pisbogazli biriyim dayanamam Allahtan evime misafir falan gelmiyor su sira.ben kendime soyle birsey yapiyorum mesela bugun burgerin onunden geciyorum nasil canim cekti neredeyse girip yicem :) dedimki kendime yemek herzaman var zayifladiginda bundan odul olarak yiyebilirsin ama zayiflamak kolay degil oyuzden ilk zoru basar bi baktim kapisindan donmusum:) aa bide hippotalamus geliyor aklima hicbisey yiyesim gelmiyor

Herkese merhaba bugünün menüsü

Uyanınca 1 büyük bardak su

Kahvaltı : Sahanda 2 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı tahin, çay

Ara : 1 avuç çıtır leblebi, 1 hurma 3 adet badem

Ara : sütlü kahve, 3 dilim bitter çikolata

Akşam : Biraz makarna, yoğurt

Ara : ıhlamur ve elma

Bekle sen bu hafta berabere kaldık ama haftaya ikiye katlıcam seni

Afiyet olsun hamiş ♡♡♡

Menu bildirimi
Sabah 10:30 cok az yagla yapilmis iki yumurta bir bucuk dilim tb ekmegi 3 adet burgu peynir
Ara yok disaridaydim
Aksam 18:00 diyet sufle.ancak yarisindan daha az yedim
Soda yesilcay limon karisimi ictim
Su iki litre.
Spor 40 dk yuruyus
Kız bu nasıl menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…