- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Başarılar canım kolay gelsin. Biz seni beklerizKızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyobiraz kafamı dinliyip ders çalışmam lazım.. güncel kilom 73
GünaydınnnnGünaydın güzeller mutlu bir hafta olur inşallah hepimiz için
Çok sevindim canım iyileşmene hastalık zor, hamilelikte ekstra ekstra zor aman birdaha olmasın diyelimSlm Kizlar bugün kahvaltı yaptım şükür iyiyim ay çok zordu bir kaç gün
Çok şükür canımSlm Kizlar bugün kahvaltı yaptım şükür iyiyim ay çok zordu bir kaç gün
Kızkardeşimle görüntülü konusuyoruz kac saattir. Yemek yapmam lazim.Evim berbat evi temizlemem lazim da oglum totosunun ustune oturmuyo uyuyunca inşallah.Heyyyyyyy nereye gittiniz millet yaaaa
Bende aynı durumdayım temizlik başa bela ne nankör bişeyKızkardeşimle görüntülü konusuyoruz kac saattir. Yemek yapmam lazim.Evim berbat evi temizlemem lazim da oglum totosunun ustune oturmuyo uyuyunca inşallah.
Aynen öyle. .Bugün yap yarin ayniBende aynı durumdayım temizlik başa bela ne nankör bişey
Afiyet olsun canim.Pide istedi benim canım da bak gördün müİyi akşamlar hatunlar
Sabah 8.30: peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara10.30: Türk Kahvesi
Öğlen12.00 : 2 dilim kıymalı pide
Ara16.30 : 2 küçük armut
Akşam : Salata, Yoğurt
2,5 Lt Su
Afiyet olsun canim.Pide istedi benim canım da bak gördün mü
Afiyet olsun canım akşam menüsünde pideyi affettiriyosunİyi akşamlar hatunlar
Sabah 8.30: peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara10.30: Türk Kahvesi
Öğlen12.00 : 2 dilim kıymalı pide
Ara16.30 : 2 küçük armut
Akşam : Salata, Yoğurt
2,5 Lt Su
Canım çekmiş olabilir.Kim dedi yiyeceğimi canim aaaanasıl nasılllll
Sorma rahat nefes yok
Sen 2 öğün yemezdin kuzum hayırdır. Yemegi baya erken yemissin ac birakma da kendini.Ve tabi ki yine güzel menüMenüm gelsin
Sabah 8 maydanoz limon kürü ( 2.gün)
9:30 kahvaltı haşlanmış yumurta, 2kk peynir 4 zeytin, domates salatalık, şekersiz çay
11 yeşil çay
12 2 kayısı sade türk kahvesi
15:30 2 tavuk baget ızgara,1 kase yoğurt
18: 1 cennet hurması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?