Aynen canım amma bu ara durumum çok içler acısı sıpalar hiç durmuyo ya devamlı kucağımda bir bebek var biri inse biriSen 2 öğün yemezdin kuzum hayırdır. Yemegi baya erken yemissin ac birakma da kendini.Ve tabi ki yine güzel menü
Güzel menü canım fasulye fazla değil amaaaa arayı iki ayrı ara yapsaydın 1 araya fazla gibiBen de vereyim menumu
Sabah 11.00
Tost(Detayli yazmayacam artik biliyosunuz zaten cısss lı tost değil)
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
2 küçük mandalina
6 çiğ badem
Aksam 18.30
8 yk zeytinyaglitaze fasulye(sanki biraz fazla mi)
Salata
Ahhh canımmm sabır geçecek inşallah, menü Sabah ara gibi olmuş, onun dışında kurabiye cısssSelam kızlar ay ben isyanlardayimmmmmm
Tuvalet eğitimi beni mahvetti ve maalesef bitmedi 3. Gundeyiz5 dakika yatak odasına kaçtım eşim nr kadar idare eder bilmiyorum.
Okulda 1 lerimin aşısı vardı bugün ağlayanlar çığlık atanlar
Evde kızımın ödevleri
2 gündür baş ağrısı ve dönmesi yaşıyorum yorgunluk ve strese bağlı sanırım
Her gün 2 kere pijamaları makineye atıyorum dayanmıyor ne zaman biter yaaa
Gelmişken menü vereyim
Sabah 1 bardak süt 3 ceviz 1 elma
Ara sade kahve 5 badem 1 dilim ananas kuruşu
Oglr: 5 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık salata
Ara: türk kahvesi 1 kurabiye 2 kuru kayısı 6 fındık
Akşam 18.30: 7 8 kaşık bamya yemeği
Küçük kase yoğurt yarim dilim ekmek
Ara türk kahvesi
3 litre su
Ya bugün evde isim coktu vakit bulamadim 2.yeGüzel menü canım fasulye fazla değil amaaaa arayı iki ayrı ara yapsaydın 1 araya fazla gibi
Canım çok çok kolay gelsin. Gerçekten zor isler.Ona ragmen kacamak yok kurabiyeyi saymazsak.Durumuna göre cok iyi.Selam kızlar ay ben isyanlardayimmmmmm
Tuvalet eğitimi beni mahvetti ve maalesef bitmedi 3. Gundeyiz5 dakika yatak odasına kaçtım eşim nr kadar idare eder bilmiyorum.
Okulda 1 lerimin aşısı vardı bugün ağlayanlar çığlık atanlar
Evde kızımın ödevleri
2 gündür baş ağrısı ve dönmesi yaşıyorum yorgunluk ve strese bağlı sanırım
Her gün 2 kere pijamaları makineye atıyorum dayanmıyor ne zaman biter yaaa
Gelmişken menü vereyim
Sabah 1 bardak süt 3 ceviz 1 elma
Ara sade kahve 5 badem 1 dilim ananas kuruşu
Oglr: 5 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık salata
Ara: türk kahvesi 1 kurabiye 2 kuru kayısı 6 fındık
Akşam 18.30: 7 8 kaşık bamya yemeği
Küçük kase yoğurt yarim dilim ekmek
Ara türk kahvesi
3 litre su
Afiyet olsun canım arada olaydı tam süper olacaydıııı ama bazen gerçekten insan vakit ayıramıyo neyse başka aralara inşallahBende yazıyım muhteşem menümu
Sabah 11 birleştirdim bugünde öğle ve sabahı
Bir yumurta pişmiş
3 dilim sucuk
İki dilim peynir
Yarım domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara yok vakit olmadı
Aksam 6.30
Bir dana pirzola haşlanmış
Koz patlıcan yarım
Salata bol bol yedim
Sadece çay içtim
Spor 1 saat yuruyus
2 litre su
Bu aralar yoğunum yarın yokum mesela annemdeyim belki bu saatlerde anca gelirim kardeşim gidiyor yarın akşam idare edin beniAfiyet olsun canım arada olaydı tam süper olacaydıııı ama bazen gerçekten insan vakit ayıramıyo neyse başka aralara inşallah
Ayy canım noluyo bu bebişlere ya bizimkilerde gece uyumadı Herkese günaydın. Ben hala ayilamadim.Oglum ben yattiktan sonra toplamda 4 saat uyudu.Tabi ben daha az..Kendime gelemiyorum bi türlü.
Canım şimdiden hayırlı teskereler allah sağ salim kavuştursunGünaydın kizlarrr az sonra gidiyorum
Benimki 9 bucuk ayda cikardi 2 tane birden.Sanki ustten de cikacak gibi bu ara.Günaydınnn kızlarrrr
Ayy canım noluyo bu bebişlere ya bizimkilerde gece uyumadı ayy bu uykusuzlukla çabuk yaşlanıcaz galiba şu dişler çıksana bi rahatlasak
Canım şimdiden hayırlı teskereler allah sağ salim kavuştursun
Benim ikiside 7 aylıkken aynı anda ikişer tane çıkardı şimdi valla gelsin artık üstler bekliyoruz dört gözle yoksa bu kadar huysuz değillerdi bir anormallik varBenimki 9 bucuk ayda cikardi 2 tane birden.Sanki ustten de cikacak gibi bu ara.
Sende bi de 2 tane var Allah kolaylık versin valla canim.Benim ikiside 7 aylıkken aynı anda ikişer tane çıkardı şimdi valla gelsin artık üstler bekliyoruz dört gözle yoksa bu kadar huysuz değillerdi bir anormallik var
Sağol canım insallahhGünaydınnn kızlarrrr
Ayy canım noluyo bu bebişlere ya bizimkilerde gece uyumadı ayy bu uykusuzlukla çabuk yaşlanıcaz galiba şu dişler çıksana bi rahatlasak
Canım şimdiden hayırlı teskereler allah sağ salim kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?