- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Amin cümlemize inşallah en zorunda uykusuz geceler eminim ki ben uykuya daha doğrusu gece uykusuna çok düşkünüm bi çocuğum olursa en çok bunda zorlayabilir beniRabbim sana da nasip etsin inşallah canım. Uyandirmadan yediriyorum uyaninca huysuzlanmasin diye.Ama yine de 1 saat sonra uyaniyo :)
Valla uykuya benim kadar düşkünü olmasin ben yaptiysam herkes yapar :) Gecenlerde bi arkadasim dogum yapti.Kucagima bile alamam nasil yapcam diyordum ama sanki çip gibi yuklendi annelik diyoAmin cümlemize inşallah en zorunda uykusuz geceler eminim ki ben uykuya daha doğrusu gece uykusuna çok düşkünüm bi çocuğum olursa en çok bunda zorlayabilir beni
Ahahahajaj bilemiyorum vallahi yaaa hicbiseyi duymuyorum ben uyuyunca geceValla uykuya benim kadar düşkünü olmasin ben yaptiysam herkes yapar :) Gecenlerde bi arkadasim dogum yapti.Kucagima bile alamam nasil yapcam diyordum ama sanki çip gibi yuklendi annelik diyo
Çocuk sağdan sola dönse bile uyaniyosun :)Ahahahajaj bilemiyorum vallahi yaaa hicbiseyi duymuyorum ben uyuyunca gece
Bilemiyorum vallahi insallahÇocuk sağdan sola dönse bile uyaniyosun :)
Huuu iskenderin ekmeklerinin hepsini yemeseydin bari :) Telefon nasil kaydediyo ne.kadar yürüdüğünü program mi varGelmişken yazalım menüyü
Sabah 10
Bir yumurta pişmiş iki dilim sucuk
Peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir şekersiz çay
Ara çay kahve :)))
Aksam 5
Bir porsiyon iskender
Yoğurt
Salata
2 litre su
150 dakika yürüyüş :) bu salak telefon böyle kaydetmiş nasıl oluyor bu sabah 11 den akşam 9 da kadar yürüdüm bugün ama :)
Yemedim hepsini zaten ki gerisi yine yürüyüş eridi gitti yani evet var 10 km diyor kendileriHuuu iskenderin ekmeklerinin hepsini yemeseydin bari :) Telefon nasil kaydediyo ne.kadar yürüdüğünü program mi var
Hangi program o canim ya bana da lazim.Yemedim hepsini zaten ki gerisi yine yürüyüş eridi gitti yani evet var 10 km diyor kendileri
Ay nerden çıktı bu birden.Dikkat et kendine çabuk gel.Kızlar bi süre olamıcam.. bu sürede diyeti bırakmıcam tabi ama biraz zaman ve kafamı toplamaya ihtiyacım var.. sınavıma da az kaldı.. bekleyin beni gelicem
Benim telefonumda var zaten s healt diye benimki ama bi bak playdan vardır yineHangi program o canim ya bana da lazim.
HippooooooKızlar bi süre olamıcam.. bu sürede diyeti bırakmıcam tabi ama biraz zaman ve kafamı toplamaya ihtiyacım var.. sınavıma da az kaldı.. bekleyin beni gelicem
Neeeeeeee.... Kafamda deli sorular??????Kızlar bi süre olamıcam.. bu sürede diyeti bırakmıcam tabi ama biraz zaman ve kafamı toplamaya ihtiyacım var.. sınavıma da az kaldı.. bekleyin beni gelicem
Hippoooooo
Kızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyoNeeeeeeee.... Kafamda deli sorular??????
1. Soru 70 e mi düştün?
2.soru ne sınavı?
3.soru nezamana kadar yoksun?
4. Soru hiçmi girmicen bu arada?
Cevap vermeden şurdan şuraya gidemezsinyoksa gittin mi bile
Kolay gelsin hippom bekliyoruz burda seni başarılar dilerim sen yaparsın benceKızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyobiraz kafamı dinliyip ders çalışmam lazım.. güncel kilom 73
Allah kolaylık versin canım, inşallah başarılı olursunKızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyobiraz kafamı dinliyip ders çalışmam lazım.. güncel kilom 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?