Sensin ŞİŞKO

Kızlar ben geldim.Avm de dolasmak beni mahvediyor yaa ekstra yoruluyorum.

Bu arada cok heveslendim ip aldim Ama evde atlayacak yerim yok
Menumu vereyim

Sabah 12.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz çay

Aksam 16.30
Izgara kofteli salata(salatanin yagi tuzu yoktu kofteler 4 taneydi)
Bi de saat 7 gibi esime yemek ısıtırken 1 yk karnabahar yedim ayakustu.

Ara yapmadim o yüzden cok acıktım sanirim.Su an oglumu uyutuyorum hala cok ac hissedersem tarcinli sut icicem.

Cok dolastim yoruldum spor yapamam belki yatmadan biraz bölgesel olursa olur o kadar.

Ay bıktım yeminle ben de kacamak yapmiyorum ama böyle güzel değil benim menulerim.Niyeeee
Bu da hasta menüsü :)

Hoşgeldin canım dışarı çıkarken çantana kuru kayısı kuru incir bir kaç fındık yada ne yiyeceksin atarsan aralarınıda kaçırmamış olursun

Ayy sorma aus kaptan.. kaç gün kendime gelemedim..

Valla bugün itibari ile 29.5 kilo verdim.. 8.5 yaşındaki oğlumu içimden çıkardım :)) 70 e gelim ara vericem cnm yaa.. yoruldum azcık

helal valla .

Diğer konuya gelince ... kim olursa olsun konuşup görüşmediğiniz kimse ile fazla özele girmeyin kim olursa olsun

ben hariç ben sitenin tüm yönetim kadrosu ile görüşmüş :) kadın olduğu kesin ausum

Hoşgeldin canım dışarı çıkarken çantana kuru kayısı kuru incir bir kaç fındık yada ne yiyeceksin atarsan aralarınıda kaçırmamış olursun
Çok mantıklı. Dışarda oturduk süt iceyim dedim 4.5 lira yaziyordu.Ben litresini daha ucuza aliyorum

Valla bende kadınım.. @MiuLego şahidim.. bende ona şahidim.. tevafuk55 oda ikinci şahit :))

Kiz aklima gelmedi bilemedim ben öylece oturuverdik.Saat erkendi ama ben de kofteli salata yedim.O da bildigin otlarin ustune kofteleri atmislar ben dedim belki kucuk misket kofte gelir salatanin icinde
hippotalamus alinti yapamamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…