• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım. Uyandirmadan yediriyorum uyaninca huysuzlanmasin diye.Ama yine de 1 saat sonra uyaniyo :)
Amin cümlemize inşallah en zorunda uykusuz geceler eminim ki ben uykuya daha doğrusu gece uykusuna çok düşkünüm bi çocuğum olursa en çok bunda zorlayabilir beni

Amin cümlemize inşallah en zorunda uykusuz geceler eminim ki ben uykuya daha doğrusu gece uykusuna çok düşkünüm bi çocuğum olursa en çok bunda zorlayabilir beni
Valla uykuya benim kadar düşkünü olmasin ben yaptiysam herkes yapar :) Gecenlerde bi arkadasim dogum yapti.Kucagima bile alamam nasil yapcam diyordum ama sanki çip gibi yuklendi annelik diyo :D

Valla uykuya benim kadar düşkünü olmasin ben yaptiysam herkes yapar :) Gecenlerde bi arkadasim dogum yapti.Kucagima bile alamam nasil yapcam diyordum ama sanki çip gibi yuklendi annelik diyo :KK70:
Ahahahajaj bilemiyorum vallahi yaaa hicbiseyi duymuyorum ben uyuyunca gece

Gelmişken yazalım menüyü

Sabah 10
Bir yumurta pişmiş iki dilim sucuk
Peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir şekersiz çay

Ara çay kahve :)))

Aksam 5
Bir porsiyon iskender
Yoğurt
Salata

2 litre su
150 dakika yürüyüş :) bu salak telefon böyle kaydetmiş nasıl oluyor bu sabah 11 den akşam 9 da kadar yürüdüm bugün ama :)

Gelmişken yazalım menüyü

Sabah 10
Bir yumurta pişmiş iki dilim sucuk
Peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir şekersiz çay

Ara çay kahve :)))

Aksam 5
Bir porsiyon iskender
Yoğurt
Salata

2 litre su
150 dakika yürüyüş :) bu salak telefon böyle kaydetmiş nasıl oluyor bu sabah 11 den akşam 9 da kadar yürüdüm bugün ama :)
Huuu iskenderin ekmeklerinin hepsini yemeseydin bari :) Telefon nasil kaydediyo ne.kadar yürüdüğünü program mi var

Kızlar bi süre olamıcam.. bu sürede diyeti bırakmıcam tabi ama biraz zaman ve kafamı toplamaya ihtiyacım var.. sınavıma da az kaldı.. bekleyin beni gelicem :cry:
Ay nerden çıktı bu birden.Dikkat et kendine çabuk gel.

Kızlar bi süre olamıcam.. bu sürede diyeti bırakmıcam tabi ama biraz zaman ve kafamı toplamaya ihtiyacım var.. sınavıma da az kaldı.. bekleyin beni gelicem :cry:
Neeeeeeee.... Kafamda deli sorular??????
:skandal:
1. Soru 70 e mi düştün?
2.soru ne sınavı?
3.soru nezamana kadar yoksun?
4. Soru hiçmi girmicen bu arada?
Cevap vermeden şurdan şuraya gidemezsin ;) yoksa gittin mi bile :KK61::KK61::mad::mad:

Neeeeeeee.... Kafamda deli sorular??????
:skandal:
1. Soru 70 e mi düştün?
2.soru ne sınavı?
3.soru nezamana kadar yoksun?
4. Soru hiçmi girmicen bu arada?
Cevap vermeden şurdan şuraya gidemezsin :KK66: yoksa gittin mi bile :KK61::KK61::mad::mad:
Kızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyo :( biraz kafamı dinliyip ders çalışmam lazım.. güncel kilom 73 ;)

Kızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyo :KK43: biraz kafamı dinliyip ders çalışmam lazım.. güncel kilom 73 :KK66:
Kolay gelsin hippom bekliyoruz burda seni başarılar dilerim sen yaparsın bence ;)

Kızlar 20 gün sonra aöf çocuk gelişimi sınavım var ve tam manasıyla çalışamadım.. bu aralar kk hem çok vaktimi alıyor hem kafamı meşgul ediyo :KK43: biraz kafamı dinliyip ders çalışmam lazım.. güncel kilom 73 :KK66:
Allah kolaylık versin canım, inşallah başarılı olursun :KK200:

Back
X