• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Sen 2 öğün yemezdin kuzum hayırdır. Yemegi baya erken yemissin ac birakma da kendini.Ve tabi ki yine güzel menü :KK62:
Aynen canım amma bu ara durumum çok içler acısı sıpalar hiç durmuyo ya devamlı kucağımda bir bebek var biri inse biri :emir_bebek::emir_bebek:biniyo onlar uyurkende yemekti bulaşıktı bazen fırsat bulamıyorum

Ben de vereyim menumu

Sabah 11.00

Tost(Detayli yazmayacam artik biliyosunuz zaten cısss lı tost değil)
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
2 küçük mandalina
6 çiğ badem

Aksam 18.30
8 yk zeytinyaglitaze fasulye(sanki biraz fazla mi)
Salata
Güzel menü canım fasulye fazla değil amaaaa arayı iki ayrı ara yapsaydın 1 araya fazla gibi

Selam kızlar ay ben isyanlardayimmmmmm:KK57:
Tuvalet eğitimi beni mahvetti ve maalesef bitmedi 3. Gundeyiz :KK14: 5 dakika yatak odasına kaçtım eşim nr kadar idare eder bilmiyorum.
Okulda 1 lerimin aşısı vardı bugün ağlayanlar çığlık atanlar :skandal:
Evde kızımın ödevleri :KK14:
2 gündür baş ağrısı ve dönmesi yaşıyorum yorgunluk ve strese bağlı sanırım :işsiz:
Her gün 2 kere pijamaları makineye atıyorum dayanmıyor ne zaman biter yaaa :KK42:

Gelmişken menü vereyim
Sabah 1 bardak süt 3 ceviz 1 elma

Ara sade kahve 5 badem 1 dilim ananas kuruşu

Oglr: 5 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık salata

Ara: türk kahvesi 1 kurabiye 2 kuru kayısı 6 fındık

Akşam 18.30: 7 8 kaşık bamya yemeği
Küçük kase yoğurt yarim dilim ekmek

Ara türk kahvesi
3 litre su
Ahhh canımmm sabır geçecek inşallah, menü Sabah ara gibi olmuş, onun dışında kurabiye cısss ;)

Selam kızlar ay ben isyanlardayimmmmmm:KK57:
Tuvalet eğitimi beni mahvetti ve maalesef bitmedi 3. Gundeyiz :KK14: 5 dakika yatak odasına kaçtım eşim nr kadar idare eder bilmiyorum.
Okulda 1 lerimin aşısı vardı bugün ağlayanlar çığlık atanlar :skandal:
Evde kızımın ödevleri :KK14:
2 gündür baş ağrısı ve dönmesi yaşıyorum yorgunluk ve strese bağlı sanırım :işsiz:
Her gün 2 kere pijamaları makineye atıyorum dayanmıyor ne zaman biter yaaa :KK42:

Gelmişken menü vereyim
Sabah 1 bardak süt 3 ceviz 1 elma

Ara sade kahve 5 badem 1 dilim ananas kuruşu

Oglr: 5 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık salata

Ara: türk kahvesi 1 kurabiye 2 kuru kayısı 6 fındık

Akşam 18.30: 7 8 kaşık bamya yemeği
Küçük kase yoğurt yarim dilim ekmek

Ara türk kahvesi
3 litre su
Canım çok çok kolay gelsin. Gerçekten zor isler.Ona ragmen kacamak yok kurabiyeyi saymazsak.Durumuna göre cok iyi.

Bende yazıyım muhteşem menümu
Sabah 11 birleştirdim bugünde öğle ve sabahı

Bir yumurta pişmiş
3 dilim sucuk
İki dilim peynir
Yarım domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara yok vakit olmadı

Aksam 6.30
Bir dana pirzola haşlanmış
Koz patlıcan yarım
Salata bol bol yedim
Sadece çay içtim
Spor 1 saat yuruyus
2 litre su

Bende yazıyım muhteşem menümu
Sabah 11 birleştirdim bugünde öğle ve sabahı

Bir yumurta pişmiş
3 dilim sucuk
İki dilim peynir
Yarım domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara yok vakit olmadı

Aksam 6.30
Bir dana pirzola haşlanmış
Koz patlıcan yarım
Salata bol bol yedim
Sadece çay içtim
Spor 1 saat yuruyus
2 litre su
Afiyet olsun canım arada olaydı tam süper olacaydıııı ama bazen gerçekten insan vakit ayıramıyo neyse başka aralara inşallah ;)

Afiyet olsun canım arada olaydı tam süper olacaydıııı ama bazen gerçekten insan vakit ayıramıyo neyse başka aralara inşallah :KK66:
Bu aralar yoğunum yarın yokum mesela annemdeyim belki bu saatlerde anca gelirim kardeşim gidiyor yarın akşam idare edin beni

Herkese günaydın. Ben hala ayilamadim.Oglum ben yattiktan sonra toplamda 4 saat uyudu.Tabi ben daha az..Kendime gelemiyorum bi türlü.

Günaydınnn kızlarrrr
Herkese günaydın. Ben hala ayilamadim.Oglum ben yattiktan sonra toplamda 4 saat uyudu.Tabi ben daha az..Kendime gelemiyorum bi türlü.
Ayy canım noluyo bu bebişlere ya bizimkilerde gece uyumadı :anne: :anne: ayy bu uykusuzlukla çabuk yaşlanıcaz galiba :KK57::KK57: şu dişler çıksana bi rahatlasak :uykucu::uykucu:
Günaydın kizlarrr az sonra gidiyorum
Canım şimdiden hayırlı teskereler allah sağ salim kavuştursun

Günaydınnn kızlarrrr

Ayy canım noluyo bu bebişlere ya bizimkilerde gece uyumadı :anne: :anne: ayy bu uykusuzlukla çabuk yaşlanıcaz galiba :KK57::KK57: şu dişler çıksana bi rahatlasak :uykucu::uykucu:

Benimki 9 bucuk ayda cikardi 2 tane birden.Sanki ustten de cikacak gibi bu ara.

Benim ikiside 7 aylıkken aynı anda ikişer tane çıkardı şimdi valla gelsin artık üstler bekliyoruz dört gözle yoksa bu kadar huysuz değillerdi bir anormallik var
Sende bi de 2 tane var Allah kolaylık versin valla canim.

Günaydınnn kızlarrrr

Sağol canım insallahh

Back
X