Sensin ŞİŞKO

Ahahahahahahha sen evlenmiş ayrilmissin ya ondan yürütmüştür sana genelde evliler ilgisini çekmiş zaten
Genelde evliler mi ilgisini çekmiş.. Normalde bekar olması lazım değil mi o ! :D
Ayrıca bende bekarım ki...
2007 yılında evlendiğimi unuttum bile ben cok uzun zaman geçince üstünden :KK53:

Genelde evliler mi ilgisini çekmiş.. Normalde bekar olması lazım değil mi o ! :KK70:
2007 yılında evlendiğimi unuttum bile ben cok uzun zaman geçince üstünden :KK53:
Ahahahahah işte yazistigi herkes genelde evli yani anladın işte yaşamış insanlar olduğu için

Genelde evliler mi ilgisini çekmiş.. Normalde bekar olması lazım değil mi o ! :KK70:
Kız evli çocuklılara yürümüş.. Allahım burda okuyunca şükür ettim yine bana öle fazla açık şeyler açamadı :))

Ahahahahaja kız soul çok alemsin valla :KK70::KK70::KK70:
Bende ne sözler var da içimdeki ruhu buraya yansıtamıyorummmm ahahahahaha :D
My SouL ruhum demekya ismim kendimi yansıtıyor ayoll :D

Allah'tan @MiuLego beni test etti instagramdan gördü de oyuzden relaksım erkek değilim ha korkmayınnn :KK53:

Kız aynen bendee :)
Ben hiç öyle hissetmiyorum valla ahahahahah sadece hayal kırıklığına uğradım yani kadınsal herşeyi biliyor yumurtlama günlerini degerlendirdinizmi falan diye sorardı bana ben hep çocuklar napiyor diye sorduğumda uyuyor yada iyi oynuyor tv izliyor diyip gecistirdi hatta ne uslu kız bu çocuk hiç ugrasmiyosun demiştim yaaa evet o karnı acıkınca çok ağlıyor diyordu

Eşimle aramız limoni desen mıçmıştın ozaman, gel şevkat vereyim derdi kız arkadaş olarak :KK70:

:KK70: :KK70:
Yok kız kötü diyordum yaa.. yapma cnm bak bdv deki kocalara diyordu :)) bana hep nasılsın kuzum canım kaç ay ?? En son spiraldi, yok adet olmadım hamile miyidim de falan hep :(( off çok sinir oluyorum hatırladıkça..

Bende ne sözler var da içimdeki ruhu buraya yansıtamıyorummmm ahahahahaha :KK70:
My SouL ruhum demekya ismim kendimi yansıtıyor ayoll :KK70:

Allah'tan @MiuLego beni test etti instagramdan gördü de oyuzden relaksım erkek değilim ha korkmayınnn :KK53:
Benimde görmem lazım olmaz ama

Back
X