• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Eki Görüntüle 2033269 KIZLAAARRRRRRR

KOŞUN HELEEEE:rapci:

Spor puanlamasını yaptım. Bakın bi görüşünüz carsa değişsin istediğiniz puanlama varsa söyleyin. Yarından itibaren sporlarımızı yazıp bu puanlarla hesaplayacağız. Cuma günü de spor sıralamasını açıklayacağız. Yüklenin sporaaaaaa :halay:

Spor sonuncusuna ceza var ona göre:bicak:
1. Ye de bir sonraki tur spor yarışında ödül puanı :dondurma:

Bi bakın puanlama adil mi güzel mi minnoş mu:KK19:
ceza alirsam cikarim :P odul ne olcak :D

İçtiğin tüm suları mı :KK57:
Ben günde en az 3.5 lt su içiyorum. Yarından itibaren bir hafta 1 lt sini şöyle içicem. Yeşilçay soda limon olarak. Dukan birası diye geçiyor adı. Yarım limon 1 soda bir bardak yeşilçay karıştır, 1 lt yapıyor bu zaten . öğünlerden önce iç. Hooop yansın yağlar :KK49:

Evet canim..
Sisenin icine koyup, geceden bekletiyorum..
Ertesi gunde tuketiyorum..
Sen suyu fazla iciyorsun ben cok su icemiyorum, zorla iciyorum desem yeridir :(

Merhaba hayırlı akşamlar
ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH kolay kolay verirsiniz sağlıklı bir şekilde kilolarınızı
MaşaAllah motivasyonunuz yerinde
Benimde Günlüğüm var Allahın izniyle dikkat etmeye özen gösteriyorum sağlıklı yemeye başladım elhamdülillah ve inanılmaz rahatım hafifim şişkinlik yok düzensiz uyku yok elhamdülillah
Rabbimiz yardımcimız olsun Amin
Masallah ♡

Evet canim..
Sisenin icine koyup, geceden bekletiyorum..
Ertesi gunde tuketiyorum..
Sen suyu fazla iciyorsun ben cok su icemiyorum, zorla iciyorum desem yeridir :KK43:
Nefret ederim sudan ben de marga. Ama diyet susuz olmuyor gerçekten. Sen de zorla biraz daha içersin. Limonlu su tansiyonu da düşürüyor bazı insanlarda o yüzden tüm suyu öyle içmek zararlı olabilir aman dikkat. Bi de limonda da şeker var malum. Yarısı öyle yarısı da normal su tüketerek 2.5 lt bulursun yarın bence :) elinin altında hep su olsun hephephep o zaman insan unutmuyor içiyor

Aaaaaaaa:KK200:
Kız nasıl sevindim karpuzzzzzzzz:KK49:
Burdan günlük şeklinde devam edelim dedik biz de napalım:KK200:
Arada gel uğra yarın başlıyoruz biz de buradan :halay:

ben yumurtalarimi bi toplatayim sonra bi goz aticam buralara. Simdi dikkat edemiyorum. doktor yediriyo: ballar, polenler, findiklar, dutlar...

Yariscak misiniz burda grup icinde? YOksa sadece gunluk seklinde mi olcak?

:KK43:
Ne diyim bilemedim ki.

Dua et bolca canım
defalarca konuştum defalarca ama yok yine aynı ben nişanlanınca dozunu artırdı
çok zevksizsin bunu mu begendin koca diye başlayan ve devamında yakışmıyorsunuz sen kilo aldın la biten bi süreç yaşadım
herşeyde beni tahsilimi kilomu evliliğimi eişyalarımı evimi eleştiriyor

ben yumurtalarimi bi toplatayim sonra bi goz aticam buralara. Simdi dikkat edemiyorum. doktor yediriyo: ballar, polenler, findiklar, dutlar...

Yariscak misiniz burda grup icinde? YOksa sadece gunluk seklinde mi olcak?
Aynen boşver diyeti falan şimdi minik yumurtacıklarımız büyüsün gelişsin onların keyfi yerinde olsun yeter:KK53:geçici bi süreç sonuçta hem de isteyince de kilo verebiliyosu işte:rapci: selam de bizi mutlu et yeter :dondurma:

Grup içinde yarışcaz tabi yarışsız olur muuuuuuuuu

defalarca konuştum defalarca ama yok yine aynı ben nişanlanınca dozunu artırdı
çok zevksizsin bunu mu begendin koca diye başlayan ve devamında yakışmıyorsunuz sen kilo aldın la biten bi süreç yaşadım
herşeyde beni tahsilimi kilomu evliliğimi eişyalarımı evimi eleştiriyor
Ay canım üzülme. Sen ne kadar konuşsan da değişmeyecek belli ki. Mesafe koy, kardeşin tabi uzak kalamazsın ama mesefali ol. Diyette olduğunu da kimseye söyleme. Bir bakmışlar inceciksin şaşırsınlar :)

Back