Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamm :) ☆☆Canım toplu halde saatleriyle beraber yazmayı da unutma
saolasin canim ♡☆♡♡☆Afiyet olsun ♡
ceza alirsam cikarim odul ne olcakEki Görüntüle 2033269 KIZLAAARRRRRRR
KOŞUN HELEEEE
Spor puanlamasını yaptım. Bakın bi görüşünüz carsa değişsin istediğiniz puanlama varsa söyleyin. Yarından itibaren sporlarımızı yazıp bu puanlarla hesaplayacağız. Cuma günü de spor sıralamasını açıklayacağız. Yüklenin sporaaaaaa
Spor sonuncusuna ceza var ona göre
1. Ye de bir sonraki tur spor yarışında ödül puanı
Bi bakın puanlama adil mi güzel mi minnoş mu
kız kardeşim sürekli beni üzmeye ugraşıyor sorun bir değil kiNoldu canım neden moralin bozuk. Tümden gelmemezlik yapma da 1 hafta idare ederiz ne olcak sorun değil. Önemli bi sıkıntın mı var?
Kaçmak yooookkkkkkceza alirsam cikarim odul ne olcak
İçtiğin tüm suları mı
Ben günde en az 3.5 lt su içiyorum. Yarından itibaren bir hafta 1 lt sini şöyle içicem. Yeşilçay soda limon olarak. Dukan birası diye geçiyor adı. Yarım limon 1 soda bir bardak yeşilçay karıştır, 1 lt yapıyor bu zaten . öğünlerden önce iç. Hooop yansın yağlar
kız kardeşim sürekli beni üzmeye ugraşıyor sorun bir değil ki
Aaaaaaaaben de diyorum 12. takimin uyeleri nerde. Herkes burdaymis kiz
Masallah ♡Merhaba hayırlı akşamlar
ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH kolay kolay verirsiniz sağlıklı bir şekilde kilolarınızı
MaşaAllah motivasyonunuz yerinde
Benimde Günlüğüm var Allahın izniyle dikkat etmeye özen gösteriyorum sağlıklı yemeye başladım elhamdülillah ve inanılmaz rahatım hafifim şişkinlik yok düzensiz uyku yok elhamdülillah
Rabbimiz yardımcimız olsun Amin
tamm patronKaçmak yooookkkkkk
=(Geldim @MiuLego geldim. . Ben ekmek severim ya napim.. ama iste yemem canım..
Nefret ederim sudan ben de marga. Ama diyet susuz olmuyor gerçekten. Sen de zorla biraz daha içersin. Limonlu su tansiyonu da düşürüyor bazı insanlarda o yüzden tüm suyu öyle içmek zararlı olabilir aman dikkat. Bi de limonda da şeker var malum. Yarısı öyle yarısı da normal su tüketerek 2.5 lt bulursun yarın bence :) elinin altında hep su olsun hephephep o zaman insan unutmuyor içiyorEvet canim..
Sisenin icine koyup, geceden bekletiyorum..
Ertesi gunde tuketiyorum..
Sen suyu fazla iciyorsun ben cok su icemiyorum, zorla iciyorum desem yeridir
Aaaaaaaa
Kız nasıl sevindim karpuzzzzzzzz
Burdan günlük şeklinde devam edelim dedik biz de napalım
Arada gel uğra yarın başlıyoruz biz de buradan
defalarca konuştum defalarca ama yok yine aynı ben nişanlanınca dozunu artırdı
Ne diyim bilemedim ki.
Dua et bolca canım
Sen de mi ekmekçisin yoksa
Aynen boşver diyeti falan şimdi minik yumurtacıklarımız büyüsün gelişsin onların keyfi yerinde olsun yetergeçici bi süreç sonuçta hem de isteyince de kilo verebiliyosu işte selam de bizi mutlu et yeterben yumurtalarimi bi toplatayim sonra bi goz aticam buralara. Simdi dikkat edemiyorum. doktor yediriyo: ballar, polenler, findiklar, dutlar...
Yariscak misiniz burda grup icinde? YOksa sadece gunluk seklinde mi olcak?
Ben beyaz ekmek yemiyorum , cunku sindiremiyorum =(Sen de mi ekmekçisin yoksa
Ay canım üzülme. Sen ne kadar konuşsan da değişmeyecek belli ki. Mesafe koy, kardeşin tabi uzak kalamazsın ama mesefali ol. Diyette olduğunu da kimseye söyleme. Bir bakmışlar inceciksin şaşırsınlar :)defalarca konuştum defalarca ama yok yine aynı ben nişanlanınca dozunu artırdı
çok zevksizsin bunu mu begendin koca diye başlayan ve devamında yakışmıyorsunuz sen kilo aldın la biten bi süreç yaşadım
herşeyde beni tahsilimi kilomu evliliğimi eişyalarımı evimi eleştiriyor