- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
Günaydın kuzuuummmmmGunaydin din din kocccccamann GÜNAYDINsabahın güzel serinliğinde bi yuruyus yapamda gelem sonraaaa... sonra olduda bitti masallah dicez
Bu arada @MiuLego cancagizim anamin ivinde bi siy yiyimidim henüz, dun aksama kadar misafirlikteydik , bugün de khvaltiyi başkasında yapcezzzama pzt detoksa baslicam sonrada bayrama kadr kacamaksiz 20 gun veeeeeeeee zafer bizim oleceeekkkkkk
Hadi bakalim kalkalim
Günaydınnnnnngunaydinlar hanimlar gunaydinSily :)
Oooohhhhhhh kayacım işte bu yaaaaa harika kahvaltı olmuş mis misssss afiyet olsun bakalım ne kadar tok tutacak seni haber et bize dekahvaltim
2 dilim peynir
1 haslasmis yumurta
ceyrek beyaz ekmek
yeşil üzum
booool marul
2 kucuk aci biber
suan yuruyus yapiyim carsida tabi arda oturuyom yarim saati bulmaz acikirim :)Oooohhhhhhh kayacım işte bu yaaaaa harika kahvaltı olmuş mis misssss afiyet olsun bakalım ne kadar tok tutacak seni haber et bize de
Dünki menüyü ver de bakalım :)) neler neler yenmiş..Menü vermeyi bile özledim
güuuuuu Naaaaay DiiiiiN :)Gunaydin tatlislar
Gunaydin din din kocccccamann GÜNAYDINsabahın güzel serinliğinde bi yuruyus yapamda gelem sonraaaa... sonra olduda bitti masallah dicez
Bu arada @MiuLego cancagizim anamin ivinde bi siy yiyimidim henüz, dun aksama kadar misafirlikteydik , bugün de khvaltiyi başkasında yapcezzzama pzt detoksa baslicam sonrada bayrama kadr kacamaksiz 20 gun veeeeeeeee zafer bizim oleceeekkkkkk
Hadi bakalim kalkalim
gunaydinlar hanimlar gunaydinSily :)
Günaydınlar en kacamaksiz pazarımız olsunGünaydın kuzuuummmmm
Ne enerjik bi güne başlama harikasın. Bugğnü atlat süper olcak miniğe geçmiş olsun şimdiden. Kahvaltı da afiyet olsun oh mis. Yarından itibaren tertemiz beslenicez yeaaaahhhhh
Hoş geldin canımGunaydin ♡
Listeye benide ekler misiniz.. ?
Yaklasik 2 hafta once basladim diyet ve spora..
Dort dortluk bi diyet programi uygulamasamda yedigime, ictigime dikkat ediyorum..
2 kilo verdim..
55 kiloyum suan, vermem zorlasti..
Gunde 10 bin adim atiyorum haftada 2 gun dinleniyorum spor yapmiyorum..
Haftanin 5 gunu karin kasi icin hareketler yapiyorum.. 2 set halinde, karnim yaniyor resmen..
Kollarim normalde kaslidir, biraz tombiklesince kotu bir goruntu ortaya cikmisti..
Kollarimi incellettim, inceltmeye devam ediyorum..
Yag yakimini kolaylastirmak adina..
Bunlari yapiyorum ama 55 te kalakaldim..
Hedefim 52 kiloya dusmek..
Yeni uyandim..
Kahvaltim :
Bir bardak su icip
Kahvaltimda bol yesillikli bir omlet yapacagim, yaninda icecek olarak kayisi cayi icecegim..
Oglen:
Seftali ve su
Aksam :
Disari cikacagim ne yicegime daha karar veremedim..
Hoş geldin canımben seni yemek yarismalarindan hatırlıyorum değil mi
Kendini yaş boy kilo evli bekar cocuk falan tanıtır misin
Sen kac yasindasin ? Hedefin nnedir:)Hoş geldin canımben seni yemek yarismalarindan hatırlıyorum değil mi
Kendini yaş boy kilo evli bekar cocuk falan tanıtır misin
Eneee buraya bi zayıf daha gelmişHosbulduk canim
Yemek yarismasinda takilmiyorum :) oy kullaniyorum sadece :) bi kere katilmistim
24 yasindayim
164 boy 55 kiloyum
Asiri nem var bugun
Ben 31 yaşındayım iki çocuğum var. Şu an 63 kiloyum hedefim 58Sen kac yasindasin ? Hedefin nnedir:)
Dünki menüyü ver de bakalım :)) neler neler yenmiş..
HoşgeldiiiinnnnHosbulduk canim
Yemek yarismasinda takilmiyorum :) oy kullaniyorum sadece :) bi kere katilmistim
24 yasindayim
164 boy 55 kiloyum
Asiri nem var bugun
Vicdan yaptırıyorum sana :))
Hippo aşk olsun yarın vermeye başlıcam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?