- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Kurul toplanıyor onay verilirse değişiyorKendim değişebiliyor muyum yoksa yöneticiler mi işin içine giriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurul toplanıyor onay verilirse değişiyorKendim değişebiliyor muyum yoksa yöneticiler mi işin içine giriyor
Amin canım bende memnun oldum yarın güzel haberlerini bekliyoruz iyi gecelerbak nasil da hemen buldum ama cocuklarin hayirli ewlat olur insaAllah :) tanistigima memnun oldum ♡♡
Çoook uzun yazmıştım ay dır geçmişten bakayım bulabilirsemtesekkur ederim anlayisin icin ♡♡ sana zahmet olcak ama kendini ta itirmisin
Aslında olur da bu eve yakındı gitcem ama yine de heraldeCnm madem spor salonunu beğenmedin başka bul.. olmaz mı? ?
Oy kuzum harikasın bulmuşsunSayfa 31
Sayfa 9
İyi geceler canımmmkizlar
1 sarjim yok
2 kafam agriyir
3 ben bi uyumaya calisayim
4 hayirli geceler
5 Allaha emanet olun
6 :* :) ♡♡☆☆
Tabi ki katılabilirsin çok seviniriZ.Bende katılabilir miyim acaba?
Tabiki canım ilk sayfayı okuyup k3ndini tanıtabilirsinBende katılabilir miyim acaba?
Yediğin pastalar mı uyutmuyor seni acabaaaaTabiki canım ilk sayfayı okuyup k3ndini tanıtabilirsin
Spor :)))Uykum hiç yok sabah hunharca uyudum napsam acep
Vicdanımin sesiYediğin pastalar mı uyutmuyor seni acabaaaa
Miu eve yeni geldim arkadaslarim cok sıkılmış lardi diyetimden simdi onlarin gonlunu aliyorum
butun gun disardaydaydim cok zararli bir sey yemedim az zararli yedimKızlar inci ortalıkta yok hominigırtlar yiyor ben biliyorum inciakis
Aynen uyumazsam bi spor patlatayımSpor :)))
Hahahhahaha ohh iyi oldiVicdanımin sesi
Ondan bişeycik olmaz kiiiiibutun gun disardaydaydim cok zararli bir sey yemedim az zararli yedim
Bak hele gezmeceler tozmacalarMiu eve yeni geldim arkadaslarim cok sıkılmış lardi diyetimden simdi onlarin gonlunu aliyorum